253

Алеко Константинов

преди 2 години

Гочоолу и Дочоолу правят правителство

252

Анонимен

преди 2 години

Пирова е победата на и т.н. Едно,че съмнително измисриха цяла секция. Нещо, което никога до сега не се беше случвало. Второ,че гия секции в чужбина няма как и не се проверяват за ,,мъртви души,,Сега комисиите управляват. Разкриха злоупотреби- само в задграничните секции. И пак са с половин процент преднина пред втората политическа сила . В тежка зависимост са от БКП деятелките Мая и Татьяна.,както и от Бойкикев. Е , какво се промени? Такива пазарлъци не е имало от времето на Алеко Константинов

251

ДРЕБЕН ЛЪЖЕЦ ЛИ?

преди 2 години

Прочутата американска компания за плавници, шнорхели, бански костюми, очила за плуване и т.н. FINIS Inc е с 25 работника и оборот от 3.7 милиона долара. Според мащабите на САЩ размерът е като на дребен семеен бизнес, какъвто е и самата компания. Основана е през 1993 г.Компанията има два офиса в САЩ и дъщерно дружество в България Финис Юръп ООД с 8 служители (ЕИК 201011432) За Петър Николов никога не е бил и не се е водил като управител за такъв е посочен член на американското семейство с този бизнес - Джон Артър Микс.Кандидат-премиерът Пламен Николов е на граждански договор в компан

250

Анонимен

преди 2 години

Вече ни е срам. Тоя отворко ще ни вкара в приключение. Не познава външната ни политика. Шматарок.

249

Rrrr

преди 2 години

Да няма да берем срам, а ще умрем от срам.Партии на промяната били......това скоро ще лети по вас под формата на павета.Скоро!

248

Анонимен

преди 2 години

Яйченият Премиер. От първият ден го замерят с яйца.

247

Анонимен

преди 2 години

Вече берем срам с ИТН в ЕС. Славчо Главчо нали даде интервюта. Ясно им стана.Чалга- певец подбира управленски кадри в космонавтиката?!

246

Кико

преди 2 години

Още не го видяли, Ванчо го кръстили! Да живеят клакиори те !

245

Анонимен

преди 2 години

Няма такава държава няма място в парламента. Това е за сериозни хора, не за циркаджии като Тошко африкански.

244

Анонимен

преди 2 години

И ако не стане премиер, пак няма да берем срам в ЕС . Даже шансът е по- голям без него .

243

Анонимен

преди 2 години

Джипко бибитков пътуваше сам.Тия ,,любимци,, на народа пътуват с по три джипа и с по шест гавази( бодигард,охрана). Пазят ги от наподната любов. Нарочно са с тениски, за да ги перат по - лесно , че често хвърлят по тях яйца. Горките полицаи. Молеха се Бойко да падне, че да не ги замерват с яйца. Сега тия от първия ден пак са под дъжд от яйца. Поне за косата е полезно да я миеш с яйце.

242

Анонимен

преди 2 години

Ай стига с Василев,а до него Спецов Дубайски.Първо вижте държавните финанси,защото отклоняваха пари,въртяха ги и дали всичко е налично или ще има виртуални изненади.Зависи доколко новия финансов е в час,не дипломите на кг,а почтеноста и опита.Визията на кандидат премиер не е гаранция,че ще защити българския интерес в ЕС,защото попада в среда с обиграни хора,а за защита са нужни силни аргументи и доверие.Новак,добре изглеждаш нищо не значи.ББ колкото и глупости да говорите изгради силни връзки.

241

,Няма да берем срам,

преди 2 години

Ще берем, ще берем.

240

Анонимен

преди 2 години

ДБ осигуриха лодката. От Славчо е шнорхела. Мая носи ковчезите. Ще ти закопаят тия

239

Анонимен

преди 2 години

Те ще си оправят тотото в ЕС и ще се чупят. Бареков 2.

238

Анонимен

преди 2 години

Много работа ще се отвори на полицията да ги пази тия шнорхели от народната любов.

237

Анонимен

преди 2 години

ДБ ще ви изчегъртат. Всички журналисти от техния кръг ще пишат ден след ден преувеличения или лъжи. Нека Слави да види какво е да управлява държава, в която има професионални превратаджии.

236

Анонимен

преди 2 години

Радо шишарката си е лика прилика с Пацо шнорхела. И двамата хал хабер си нямат от нищо, ама самочувствието им в небесата.

235

Анонимен

преди 2 години

Правителство няма да има и изхода е само един: Президентът Радев да прави партия и да се свършва с тоя цирк.

234

Анонимен

преди 2 години

Да, може да обсъди темата колко е важна дебелината на шнорхелите с Меркел примерно.