465

До 528

преди 2 години

Скоро и хляба и млякото ще ти бъдат на телефона...Те тогава виж кво става.

464

Анонимен

преди 2 години

Ами щом като този ваксинационен паспорт или документ за самоличност ще е в електронен вид на мобифоните ни и бъдещето на банкирането ще е в мобифона ни , да ни раздадат безплатно мобифони и да ни ги плащат месечно.Ама те май станаха много тия дето ще направят пари на наш гръб: фармацефти, телефонаджии,банкери и т.н.

463

Бога ми

преди 2 години

Няма ваксини, няма антибиотици! Спасението е само едно - чиста храна, природни лекове и народна медицина. Чували ли сте за колоидно сребро. Ами те китайците имат толкова научни експерименти със сребърни наночастици срещу патогени и доказват, че тези сребърни частици дори елиминират всички познати коронавируси. Не очаквайте СЗО и биг фарма някога да признаят този лек, тъй като в бизнеса с ваксини има много кеш$. За повече инфо вижте този сайт - https://srebro.ddns.net

462

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се изисква тест за алергия преди ваксинация.

461

Голям Смях

преди 2 години

Племето с татуировките се по *** от страх от една ваксина, но иначе може да си боде синьо мастило, може и да се наблъска с ботокс /ботулинов токсин/, може и силикон да си сложи, филърчета също,всички със странични ефекти и подписване на доброволно съгласие.

460

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 518. . Странна логика. Ако човек иска да си изплати ипотеката трябва да е жив. С експериментален продукт дали ще оцелее дълго???

459

Анонимен

преди 2 години

До Edin888... С еврогей директивите няма да можеш да гледаш на село каквото можеш. Изтрепаха кокошки и след това уж свински грип та и прасетата утепаха.

458

Анонимен

преди 2 години

До 520: аз нямам село, нямам майка, баща, нито съпруг и деца... Къде да бягам? Иначе съм съгласна, че Антихристът много скоро ще се появи! Точно хората, повлияни от дявола, се дават на тази измама с Ковида толкова лесно!

457

Анонимен

преди 2 години

До Равносметка.. Важното е да не подписваш информирано съгласие. Това с ваксините е бизнес като всеки друг. Спират ни от работа, ами няма да има приход от данъци и те така. За махалите ти не мисли. НПО тата здраво са ги подковали и там няма да се набодат.

456

Edin888

преди 2 години

До Мартин 504Мартине, явно това, което се готви е в съответсвтие с Откровението на Йоан от Новия Завет - купуването и продаването ще бъдат свързани по някакъв начин с Антихриста (може би скорошното премахване на хартиените пари и въвеждането на способ за плащане е елктронна валута). Имай все пак предвид, че има хора с деца и други роднини, които изискват грижа, и много хора сигурно ще се съгласят. За мен спасението ни в България ще е живот на село, да гледаме каквото можем и размяна на стоки

455

Анонимен

преди 2 години

Оправдано ли е да рискуваме здравето и живота на хората, които ще се разболеят, се казва. Да, оправдано е, още повече когато тези, които се страхуват да се разболеят, също не се ваксинират. Ваксината е безплатна, след като се опасяват за здравето си, да се ваксинират. Ако не искат, да си поемат отговорността те, а не да задължават другите. А и ваксиниран не значи незаразен, дори може да си ваксиниран и да заразяваш.

454

Анонимен

преди 2 години

Дори не се съмнявайте, ще го направят! Като ти поставят пред условието - или боц-боц, или си уволнен и ще се надупим! И без това народа остана без пари, остане ли и без работа кой с какво ще плаща сметки и ипотеки, как ще храниш семейството си?! Или всенароден бунт, или тихо и кротко боцкане.

453

Анонимен

преди 2 години

Държавата да се опита, аз от историята ни знам: СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!!! Ама то в България сега се оказва добре, че хич я няма държавата: няма човешки ресурс в институциите (МВР, армията), с който да насилят населението. Обаче забелязвам, че точно затова много чужденци налазват тук. Само от тях да се пазим, и от културата им. :)

452

Ачката

преди 2 години

От СЗО-то в началото се кълняха и се кръстеха и с ръцете,и с краката,че имунизацията няма да е задължителн.Тогава като в хор им пригласяха всички държавни глави на великите държави,като в допълнение припяваха и главните имунолози на тези държави.Казваха че ако някой насила те накара да се дупчиш,това е нарушение на човешките права по Конституция.Но нали знаете ,,той'' рамена няма.Сега ще посегнат на конституциите и ще отнемат правата на хората.Държавата ще има право над нас като с опитни мишки.

451

Анонимен

преди 2 години

До 500: Спутник едва ли е много по-добра от другите. Всички са еднакво МАЛКО тествани. Изумителното беше обаче за Johnson&Johnson, кой им дава да пускат ваксини, при положение, че са една от 4 фирми, съдейи за смъртта на 500000 души от опиоиди (оксикодон и хидрокодон)!!!

450

SS

преди 2 години

От колко време апелирам,ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ ! ИДВАТ ЛОШИ ВРЕМЕНА ! Да ама никой не вярваше на бай SS .Сега повярвахте ли ? Или пак ще чакаме да видим какво ще стане !

449

Анонимен

преди 2 години

До 511: чети за Китай - ако не си ваксиниран, какво става... там даже и социалното поведение ти следят. В Европа Франция пда първа: нали за заведения няма да може да се влиза, ако не си ваксиниран? Днес заведения, утре навсякъде!

448

Феникс

преди 2 години

Задължително за всеки роден е да умре Всичко друго не е задължително.

447

Анонимен

преди 2 години

Интересно е как ще го приложат задължителното ваксиниране, тия гадове. То и сега има много задължителни неща-да притежаваш лична карта, да си плащаш данъците. Първоначално най вероятно ще го третират като документ за самоличност,който обаче ще се изисква навсякъде-банки,магазини, обществен транспорт, няма да се учудя да сложат КПП-та на паркове, изходи на града, отказ на медицински услуги. Може и да арестуват, както с личната карта. В момента светът, който познавахме се срутва като кула от карти

446

Анонимен

преди 2 години

До 509: Така е! Затова идва Страшния съд и Бог ще сложи нещата в ред! Хората станаха прекалено надменни, прекалено арогантни!