94

Анонимен

преди 2 години

До 103 Стига си спекулирал с тези тестове - през тези две години по целия свят се създадоха няколко десетки тестове и в различните страни се ползват различни тестове като най-добрите тестове са много чувствителни. В Полша пък създадоха тест, който определя заразен ли си от въздуха, който издишваш. Нали, специалистите са *** и само ти си умен, дето нищо не рабираш

93

Анонимен

преди 2 години

Скок на направените тестове! Над 22 000 теста!!! Кой прави толкова много теста на ден и за какво? Направо на шимпанзета ни направиха!

92

Анонимен

преди 2 години

Тук някои "магарета" бъркат смелостта с глупаво упорство.

91

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Шопи тарикати, не идвайте в Несебър със космическите си претенции.За цената на нощувка, която вие сте склонни да платите, може да сте само в мазе.

90

Анонимен

преди 2 години

Голям страх бре, с орлите ще живееш. Боцкай си се през месец, само не давай акъл и не трепери, че ставаш ***.

89

Анонимен

преди 2 години

Няма я тая пандемия. Само в новините я има. А статистиката е правена по поръчка и по план. И не ми говорете кой кога от какво бил умрял. От грип винаги е имало процент починали. Сега го наричат умрял от ковид. Да вярват балам.урниците.

88

Анонимен

преди 2 години

Преместил съм си го фара от другата страна на борда.

87

Анонимен

преди 2 години

огромен скок само за ден над 50% увеличение най голямо в целия ЕС. Новия щам покосява неваксинираните с невиждана сила. Къде е зеления чорап от бузлуджа и оня наркоман чалгаря? кой ще носи отговорност? тоя със шнорхелите ли?

86

Анонимен

преди 2 години

Прав си за маската. Но умниците и "смелите борци" от първите редици премахнаха плътния шал и кърпата на устата, които можеха да се носят през всеки сезон, както с естетическа, така и профилактична цел. Но важното бе да капе в касичките им, по малко, но редовно. Затова сега се ползва един купешки зеещ отвсякъде пар.ал, носен от някои с месеци в задния джоб. И това нещо пазело? Смехории. И как да вярваш повече на всичките им измишльотини.

85

Златена

преди 2 години

Всеки, който не се е имунизирал срещу Ковид е криминално безотговорен към обществото ни и трябва да бъде ваксиниран чрез законни мерки. Антиваксерството няма място!

84

Сата НАТО

преди 2 години

Тримата починали сигурно са на възраст между 88 и 95 години, с хронични заболявания. Защо докторите не са ги спасили? Нали сега отделенията не са натоварени, кислородни апарати има, ивермектин и хлорокин залежава с хиляди бройки, заплатите на белите мафиози са увеличени, протоколите им са усъвършенствани? И накрая пак трима омрели? На какво прилича това!

83

До Анонимен 103

преди 2 години

Това е напоследък много честа заблуда. ПСР тестът засича само коронавирус. От догодина в САЩ ще се правят само комбинирани тестове, които могат да засекат коронавирус и грип и съответно показват какво са засекли. Ще се прави за да се пести време и защото се очаква че с отпадане на мерките грипът пак ще се засили. Никой никъде не е казвал че ПСР не различава коронавирус от грип, но някои спецове превежда с гугъл транслейт.

82

Анонимен

преди 2 години

То пък *** страшното да те бодат. Не ме е страх от иглата, отказвам да ме подчиняват и да ме мамят. Ъндърстенд т.пако?

81

Анонимен

преди 2 години

След месец тъй ще пламнем, че ЕС ще наложи пълна забрана човек да влиза или излиза от България! И за това ще е виновен Фигуранта и правителството му... и следващото му, което уж е на Слави!

80

Анонимен

преди 2 години

Статистиките се манипулирали... Това е върха на някакво вдетиняване. Долу-горе на ниво 3-4 годишно дете, което при първото сблъскване със смъртта на близък човек,не може да възприеме какво е станало и трябва да го успокояват с измислици. Когато искате да се успокоите с някаква удобна псевдотеорийка от рода на горното, задайте си въпросите КОЙ и ЗАЩО. Кой и Защо ще манипулира данните в целия свят? Или се връщаме в средновековието, когато злото се е обяснявало с вещици.

79

Шопо

преди 2 години

Не ще българина да се чипира,бе !Умен народ !!!!

78

Анонимен

преди 2 години

Май неваксинираните българи дебилни егоисти много ги е страх от иглата затова са против ваксините като видят спринцовката се наакват от страх в гащите

77

Анонимен

преди 2 години

И аз не нося маска, щото ми пречи да дишам. Гледат ме, все едно съм престъпник. Ама на тези, дето ме гледат, маските им подгизнали от пот и л.иги. И на носовете им. Това ли е хигиената им? Щото някой им заповядал..

76

Анонимен

преди 2 години

Ами така се случва, като назначаваш антиваксър и противник на противоепидемичните мерки за минисър на здравеопазването. Този човек цяла година преди това плю всички мерки за ограничаване на епидемията. Вярно, че се ваксинира от немайкъде, но принципно беше против масовата ваксинация и нищо не направи да я стимулира.

75

Сата НАТО

преди 2 години

До 107..... Дистанцията зависи от самия тебе. Дистанцирай се като толкова искаш. Има фирми заьдоставки по домовете, такситата са с плексигласови екрани, спокойно можеш да живееш, без да имаш контакти.