134

Анонимен

преди 2 години

Пионките на радев до тук ни докараха.

133

Анонимен

преди 2 години

75 болни са в интензивни отделения те са важните и трябва да се следят.Колко заразени са открили е без значение,на са открили всичките за да се взимат под внимание,а и всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Ваксинацията върви бавно.Този вирус е направен в лаборатория от човек-ФАКТ!

132

Шаши

преди 2 години

Я кажете, нещо за онази бактерия, дето яде нефт. Май,, я изпуснаха, а? Почнеш ли да се заиграваш с тези работи и да се правиш на Бог, има само един вариант- масов мор.

131

Анонимен

преди 2 години

За съжаление българина е пр()ст човек и винаги разбира истинста последен и по трудния начин.Нищо ново !Как не се научи поне да гледа цивилизацията какво прави.Те ако бяха много глуп***ви ,нямаше Г***ньо да емигрира само при тях !Туй да видиш- толкова умен,проницателен и образован народ,а вечно последен във всичко.Дали има връзка между състоянието на държава и общество с ниския процент ваксинирани ? М ? Как мислите ?

130

Анонимен

преди 2 години

DO 176 Щом на тебе идоли и авторитети са ти такива като Киро Брейка ти си ясен - тийн поколение, за което реалността е заменена с виртуалния свят на компютърните игри и фитнес залите. Още си с жълто около устата да ни учиш

129

Анонимен

преди 2 години

ковид отмина отдавна, и почти всички го преболедуваха, всичко останало което се говори, са си стандартните сезонни вируси

128

Анонимен

преди 2 години

Няма един болен.

127

Анонимен

преди 2 години

Скок и на биткойна, заедно с "новозаразените".

126

Шаши

преди 2 години

,,Хора, Обичам ви, бдете!". Юлиус Фучик

125

Анонимен

преди 2 години

Ей,така едни хора от Ню Орлеанс не повярваха на наука и учени-сеизмолози и метеролози.Резултатът от техния скептицизъм и дървена философия беше хиляди жертви.Лошо,че подведоха много хора да не се евакуират и Катрина ги потопи.Не е единственият случай на пример как м***лоумника,който не му достига вещина,образование и аналитично мислене се самопогубва,заради това,че просто е ограничен да схване явлението и мозъкът му отказва да приеме това,което не разбира.

124

Анонимен

преди 2 години

300 души имат хрема. Тича те за трета доза ваксина.

123

Анонимен

преди 2 години

В USA TODAY журналистът Кaren Weintraub пише: "Тази седмица CDC препоръча на хората в горещите точки на епидемията да възобновят носенето на маски на закрити обществени места. Представително изследване показва, че тези, които са ваксинирани, е три пъти по-малко вероятно да се заразят от COVID-19 и 10 пъти по-малко вероятно да умрат от него, отколкото тези, които не ваксинирани."

122

Притеснена

преди 2 години

Вие представяте ли си вчера при 40 градуса на сянка в повечето места в България 23 000 човека на опашка пред лабораториите? Щото аз не мога да си го представя!

121

Анонимен

преди 2 години

Хахаха! Наистина, защо си мислят че са ваксинирани щом не са си набили третата игла!?! В Израел вече издават сертификати само след трета игла!

120

Анонимен

преди 2 години

Ваксината била отрова и експериментален препарат.Обаче нашият опъва от електронната цигара,защото тя не е експерементална и знае какво вкарва в организма си....П.С. истински случай

119

До 165

преди 2 години

Така ли е? Нямах представа. В такъв случай - LOL извинявам се направо. Хахахахахахах Ужас. Луди, луди жаби. Трябва да спрат достъпа до интернет на душевно болни хора, на такива със сериозни психически разстройва, хипохондрици, лунатици и всякакви подобни личности. За тях не е добре, не за нас.

118

Анонимен

преди 2 години

Писна ми от наглата медийна ковид реклама. А на вас не ви ли писна ? Новото правителство трябва да затвори герберските ковид медии.

117

Кукловодител

преди 2 години

Приветстваме 2 платени трола, гордеем се с вас слуги на движението "С Ковид към един Нов Свят- Нашия Свят". За 100;флупави коментара- примамлив Бонус, 10 що годе умни коментара- изненада!

116

Анонимен

преди 2 години

на 346 човека им текат цифките, трагедия, затваряне на планетата и заключване на космоса

115

Анонимен

преди 2 години

Пхахахах ! На запад вече почнаха да дрънкат и за "Ламбада" вариант в Латинска Америка :D:D:D