646

Ехх, че смелчага

преди 2 години

Първо да видим какво ще направите г-н Петков. Основен приоритет трябва да е борбата с политическата престъпност и корупцията във висшите етажи на властта. За там трябва много смелост, опълчите ли се против системата тя ще се консолидира и ще се опита да ви смаже. Съд и тежки присъди за министри и висши държавни чиновници, да видим съдии, прокурори и висши полицаи в затвора, както и босовете на организираната престъпност. Само тогава ще повярваме, че наистина сте стойностен човек.

645

Анонимен

преди 2 години

Т щи си последният такъв премиер Тоя народ ти го обещава.

644

Анонимен

преди 2 години

Прав е човекът. България никога не е имала премиер избран от кастинг на риалити шоу.

643

Vako

преди 2 години

Да с коса от доста време е нямала ако имаш това предвид.

642

ВСЕ ТАЯ!

преди 2 години

Който и да бъде посочен за премиер от чалгарите и протестърите на Радев все няма да е Евро-атлантик, а ще ни влачи към президентската република на фигуранти, и Евразия и скоро ще му духнем под опашката.

641

Анонимен

преди 2 години

До философтър пастор 679 Какъвто ти правописът, такъв ти и анализът. Но от гepбер - толкова, нали?

640

Един Българин

преди 2 години

В 697 вместо ... четете с.м.е.ш.н.и.к!

639

Престарял емигрант

преди 2 години

Този ,като че ли се изхвърля нагоре с тази фраза, че не сме имали премиер, като него.....Загърбва сякаш цялата ни 1300г. история.Така го разбирам аз,но нищо....Ще го видим....Самочуствието е добро нещо , но прехвърлиш ли границата - си самомнителен, високомерен и т.н.А да поуправлява малко пък после...ще го оценяваме.Малко и скромност е необходима.

638

Един Българин

преди 2 години

Дали този измислен от чалгарите фукльо и *** знае какви достойни мъже са били премиери на България?

637

Анонимен

преди 2 години

Този идва с управленски опит. Слави до утре,най- късно го отзови, да не "берем ядове" ,Втори сезон.Първи сезон още подлайва.Сезони сър.

636

!

преди 2 години

Всеки е по- добър от Боко!!! Казах!

635

ЕДИНСТВО И БОРБА

преди 2 години

НА ПРОТИВОРЕЧИЯТА. ОКОЛО КАНДИДАТЪТ ПЛАМЕН НИКОЛОВ СЕ ОЧЕРТА КЛАСИЧЕСКИЯТ ЗАКОН НА ФИЛОСОФИЯТА : ЗА ГЕНЕЗИСА НА ПРОТИВОРЕЧИЯТА (още от древните китайци - ин и ян; или теза и антитеза по Хегел). В СЛУЧАЯТ С КАНДИДАТЪТ НА ИТН ЗА МПр. "НЕ Е ИМАЛА ПРЕМИЕР КАТО МЕН" и АБСОЛЮТНАТА ЛИПСА НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОМПЕТЕНТНОСТТА НА ПОСОЧЕНИЯТ. ХАЙДЕ ГОСПОДИН НИКОЛОВ РАЗРЕШЕТЕ ГО - ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ДИПЛОМАТА ОТ СУ "КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ". РАЗРЕШЕТЕ ПРОТИВОРЕЧИЕТО.

634

Анонимен

преди 2 години

Герб обучи народа си ,да бъде човек за човека бифтек. Не може ни уплаши вече никой. Не можете да ни изненадате изотзадзе дори. На народа нямащ нищо . Не му пука . С години ще протестира ако тренд сопите ще взима и никакъв ковид него не спира.

633

Българин

преди 2 години

Тоя не ми вдъхва доверие за премиер нещо много "скромно" се изказва за себе си !

632

фатмя

преди 2 години

Защо шнорхели? Какво се крие зад тези кодово думи? Аз пак не разбрала.

631

ръптил

преди 2 години

Ще го видим ,какво ще излезе от него.

630

Щерю

преди 2 години

- Тоя сам ли взе да се хвали?!?

629

Б. Г.

преди 2 години

Успех за народа да е!!!!

628

Ние

преди 2 години

Допада ми. Ново лице млад човек, стига с този дето само реве. Да човека има право да има самочувствие при положение че управлява такава голяма международна фирма. Този Боко какво може - само да краде пари и да реве че друг му е виновен. Например целия свят му е крив че е построил 5 милиарда км....

627

баптист егоцентрисъ

преди 2 години

Народът денонощно ще се запасява с философски камъни . Тъй ценни с надеждата да стане всичко злато. Пък ако е рекъл Господ , камъните ще падат.