706

Протестиращ

преди 2 години

От пожарникар та на продавач на плажни принадлежности ! Браво на Славчо

705

Анонимен

преди 2 години

Искаме доказателства за всички хвалби като на ганска сватба на кастинга. Доказателства. Не искаме лъжи и фантасмагории. Истината. Лъжливи овчарчета бол. И пенкилери специалист по всичко тоже.

704

Анонимен

преди 2 години

Кукловодите да се взимат в ръце, щото сме в ерата на Водолея - ако нещо не е редно, няма да стане и участниците ще понесат жестоко наказание. Времето на експериментите свърши. Дойде времето на истината, работата и възмездието.

703

Анонимен

преди 2 години

И като знае чужд език, какво? Той живее и работи в България. А тук чужд език не му трябва, освен ако не работи като преводач. И аз знам чужд език, писмен и говорим испански. Що не ме избрахте мен? Ако отида в чужда държава и не знам езика - ще отида с преводач (ако съм служебно лице), ако го знам и то на добро ниво - ми ще им говоря на техния език, все пак аз отива в тяхната държава. Така че - тези които идват тук - ако не знаят български, да идват с преводачи. Чужд език знаел той, ти да видиш..

702

Анонимен

преди 2 години

Когато хората са напълно покварени и съвършено несправедливи, те са и напълно безсилни за работа.Платон, Държавата

701

kory

преди 2 години

Да,България със сигурност ще дочака и ще има добър премиер,вероятно и по-добър оттебе!ИТН твърдо се очертават,като и така нататък!До месец два ще следва продължението-ПРЕДАИ НАТАТЪК!Самозванци!!!

700

Анонимен

преди 2 години

По-голям нарцис от този не можахте ли да намерите? То и Бойко много обича да се хвали, ама и този не му отстъпва. Пълен балон е. На каква основа се хвали, като са го назначили меринджей, без да е работил или учил нищо в сферата, в която оперира компанията. Това е само признак за връзкарство, а не за лични качества.

699

Анонимен

преди 2 години

По му приляга Като в две капки да се прави на Лили Иванова, Паша Христова, Юрданка Христова, Мадона, Бионсето, Антилопа, Газела, Шнорхела и Панела.

698

анонимна

преди 2 години

До Анонимен 749 Николов е само предложен за премиер и трябва в рамките на една седмица да представи проекта си за кабинет на Радев.После този кабинет се гласува в парламента.До тогава продължава да работи служебното правителство(може би още около 2 седмици).

697

Хюстън,

преди 2 години

Един милион за мен,..един милион за теб,..това му трябва на човекаааа .

696

Я па Я

преди 2 години

Горнооряховски судоук със специална подготовка философствайки продава шноржелии командва 16 човека ....собствен бизнес на Илиянци барем да имаше....

695

Анонимен

преди 2 години

Струва ми се, че е много вероятно да няма правителство с този премиер. А още по-неприятно за Сл.Тр., Тошо Аф. и Станев би било този кабинет да бъде избран и при първия по-сериозен проблем - вот на недоверие.

694

Шмайзер

преди 2 години

Веднага ми стана "любимец".

693

Анонимен

преди 2 години

Замириса на чужда служба, като гледам и какви хора се хвърлиха на амбразурата, още повече се затвърждава това мнение!

692

Анонимен

преди 2 години

Търговеца на шнорхели рекламира стоката си на битака:- Чисто нов шнорхел, само веднъж е пускан!- От кой етаж? - пита клиента.

691

Анонимен

преди 2 години

Да , не е имала, Петър Илиев беше по-симапатичен на хората, теб не знам кой те сложи изненадващо в последния момент и засега не си одобряван, освен ако докажеш обратното и че работиш за България и хората в нея!

690

Хюстън,

преди 2 години

Ще те видиме и теб ,Пламенчо !....Иначе си малко фукльо !.....От това,най ме е страх !

689

Патока

преди 2 години

На балканский полуостров няма втор кат' мен.И женички,и момички,влюбени са в мене всички-аз съм чалга Премиер...

688

Анонимен

преди 2 години

И стига с тея езици бе хора, език кат знае, серо олио. Путин, Меркел, Ергдоган, Ким Чен УН, Японица, Китаеца, Бат Бойко - Всички са с преводачи!!! Езици вие, учете за да си намерите работа :( ( за съжаление)

687

Анонимен

преди 2 години

В момента се прави експеримент с държавата, на гърба на всички. Ако не стане, голям прас, българина му плаща цената не те