51

Анонимен

преди 2 години

Ама вие сериозно ли изкопахте чалга философ? Гърците имат Сократ, Французите имат Волтер, а вие имате Революция на масата и Философия на пиянските песни. Свирил Илия чалгия.

50

Разочарован

преди 2 години

Славуцо, с тоя екземпляр ходи да играеш баскетбол или да пишете чалга песнички! Става за премиер, колкото Гешев за главен прокурор! Народът ни не е стадо опитни зайци, че разни анонимници да се упражняват върху него! Хвърляй кърпата и се махай от политиката! Не ставаш и за *** за зеле! Ако не, на следващите избори ще гризнеш дръвцето! Цяла България видя, кой спасяваш с неадекватното си дърдорене!

49

stiling

преди 2 години

Който и да Ви предложат за премиер, ще му намерите кусура, или ще е старо лице или ще е ново без опит, или ще е млад или ще е стар, или ще убав или ще е грозен, или ще е умен или ще е ***, или потеклото му няма да харешете, или родителите му или сестра му или брат му, или жена му няма да аресате, НЯМА УГОДИЯ ЩОТО СТЕ ЛОШ МАТРИАЛ, ПРЕДИМНО ХЕЙТЪРИ ДЕТО ВИНАГИ НАМИРАТ ДА ОПЛЮЯТ ВСЕКИ ЗА НЕЩО! НЯМА НЕЗАВИСИМИ ХОРА, ВСЕКИ Е ЗАВИСИМ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН ОТ НЕЩО ИЛИ ОТ НЯКОГО, ЗАЩОТО ИМА МИНАЛО!

48

Истукан

преди 2 години

Неговото шоу и чалга е лош пример за младите хора. Научи младите хора да ползват секс услуги, вместо да си търсят гаджета.

47

..

преди 2 години

избран е бил отпреди 800 дни, вервайте му. А днес в 16:30 ч. на чалгаря е било подадено последното ИЗПЪЛНЯВАЙ!

46

Анонимен

преди 2 години

Хаха тоя ,който пише постовете във фейса ,даже и лъже вместо Славито

45

вЕрвай си, Слави!

преди 2 години

Да, бе! Ние доматите ги ръфаме с колците!

44

ДС

преди 2 години

СпекулаДСиите от нас, послеДСтвията за вас.

43

пияница мистик

преди 2 години

Навремето Боко, понеже не че е много умен човек де, но поне беше най-успешния управленец след бай Тошо направи грешката да каже: "Като малък, любимата ми книга беше Винету". Комунистите промиваха мозъка на 80-те %-ите цели 12 години, пък те накрая взеха че повярваха, че е чел само една книга :))) Нещо, което Борисов никога не е казвал. Сега ще видим "Харвард"-ите на чалгаря какво ще направят за България. Между другото, моята любовница също е завършила Харвард, юристка и познава 2-*** от ДБ лично

42

k

преди 2 години

браво за избора

41

Анонимен

преди 2 години

До безпартиенТова е напредак, никога не съм очаквал Божков да избега :)) Верно че беха комбина с Пеевски, лъгаха стадото с пирамидите за милиони.....хахахахаха :))

40

Анонимен

преди 2 години

Как ме е яд, че не се явих на кастинга на Слави за политици.. Сега можех и аз да съм премиер. Имам докторантура по богословие и философия..

39

Истукан

преди 2 години

Кога ще осъдят Слави за порнографията в неговото шоу и телевизия? Кани порно звезди в предаването си, а има непълнолетни зрители.

38

аз

преди 2 години

Да бе,повярвахме ти.

37

до 39

преди 2 години

Ако толкова ти се слуша чалга-слушай си я! Ние не ти пречим.Само,че не ни набутвай чалгарите да ни излагат пред света!Не искам и оня дето нарече докторите ни фашисти да му гледам физиономията.Имаш ли представа с какви очи ще ни гледа света?

36

Ми добре

преди 2 години

Вие си го избрахте.

35

Анонимен

преди 2 години

Самият факт, че номинираният за премиер е участвал в кастинг на едно от изпростяващите реалити шоу програми на Слави "Търси се политик" само преди около 3г, прави кандидатурата му крайно несериозна. Никой уважаващ себе си политик не би ходил да се унижава там и да си предлага услугите по такъв смешен начин.. Сега остава да турсум министри от кастингите за Биг Брадър, Игри на волята, Фермата и тем подобни

34

Анонимен

преди 2 години

Пак ли е имало ФейсСлави?

33

Анонимен

преди 2 години

Нема 7 нема 8! Има задкулисно шоу! Пляскайте! След две седмици ще разберете за какво!

32

Анонимен

преди 2 години

Пламен Николов е доктор по философия!! Точно като Ахмед Доган. И той е доктор по философия...Случаеност?