91

Анонимен

преди 2 години

В чужбина един мармот завива шоколада със станиол, а у нас един чалгар играе баскетбол.

90

Проблемът е друг

преди 2 години

Всичките гласували за итн, като ограничени хора, смятат, че завършилите в чужбина, поназнайващи (както казва техния господар и боК Слави) езици са свръхчовеци. Проблемът е друг. А именно, че за славчо няма голямо значение кой ще е. Понеже това ще е една кукла, достигнала дотам благодарение на Слави. Мислите ли, че някой ще го остави да взима някакви самостоятелни решения? Това е проблемът с такива кандидати. Когато гласуваш за ГЕРБ, очакваш Бойко. Гласувайки за итн - Слави. А това е една подмяна

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 103Недей си пожелавай нещо, което е трудно постижимо, стъпка по стъпка както ми казваше мастъра :)) Лесно е да пишеш думички, трудно е да го изпълниш написаното :)

88

Бг

преди 2 години

*** Чалгаджия!!!! Прости избиратели....

87

Приказки

преди 2 години

Как беше - един мармот си ближе ***, а при нас - един Чалгар играе баскетбол.

86

Анонимен

преди 2 години

"Педя човек, лакът глава" Тошко 2 измами всичките. А какво ще стане по-нататък, мили деца, ще видите в следващия епизод. Лека нощ, деца.

85

Наблюдател

преди 2 години

Слави се е записал за студент в Библиотекарския институт- ковачницата на кадри на Путин и Мафията.

84

ЦИРК !

преди 2 години

Чалгарят - зомби отговорил в "социалните мрежи" !!!!!!!!!!! По-перверзен начин да унизиш един "такъв народ" , надали някой ще намери в България !!! ЦИРКЪТ се вихри в *** България ! Един Фигурант ни направи на 2 стотинки в цяла Европа !!! Май по-малко от 2 ст. !

83

Камката

преди 2 години

Браво Слави, голям послушко си!

82

Анонимен

преди 2 години

Следва разговор с Николай Хаджигенов."Днес имахме среща с ръководството на "Има такъв народ", на която попитахме кой ще бъде кандидатът за премиер, те не ни казаха. Разговорът беше: "Бихте ли подкрепили кандидатура подобна на Петър Илиев. Отговорът беше не", каза Николай Хаджигенов. БТВ 30.7.2021 На 4 очи с Цветанка Ризова

81

Анонимен

преди 2 години

А един чалгар играе баскетбол.

80

Анонимен

преди 2 години

Ако беше избран по-рано..., какъв беше смисъла да го крият до днес? Това ли е прозрачността на бъдещия кабинет?

79

Анонимен

преди 2 години

Две седмици Задкулисие. Чалгарите играят като масони и като конспиративна група за тайни и престъпни дейности.

78

Анонимен

преди 2 години

Нищо интересно тук, обичайните заподозрени :))) Еми Славчо изкара от нищото челяка, дайте му поне шанс, ако се провали си е за негова и наша сметка :))

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76 Лека корекция. Питали са го за Илиев ТАЗИ СУТРИН.

76

Анонимен

преди 2 години

Кой?

75

Анонимен

преди 2 години

Слави Трифонов е поразен от Ефекта на Дънинг - Крюгер: илюзия за превъзходството.В психологията ефектът на Дънинг-Крюгер представлява когнитивна склонност, при която некомпетентни в дадена област индивиди страдат от илюзорно превъзходство и погрешно оценяват познанията си като много по-високи от действителното им ниво. С прости думи ефектът на Дънинг-Крюгер показва как някои хора са прекалено некомпетентни, за да разберат колко са некомпетентни.

74

анонимен

преди 2 години

Някой може ли ми ясно да обясни защо Славея го пазят години наред бодигардове?Ето и тука на снимката се вижда.Кой за бога е този чалгар,че се нуждае от охрана?Или е някакъв гангстер-мафиот,че се страхува за живота си?

73

Има такива негодници

преди 2 години

Нищо не става от Слави. За какво се хвана изобщо да прави партия. Нито става за премиер, нито за лидер, нито може да управлява като почитен лидер.

72

Как беше избран

преди 2 години

СТ: Ей, мисля да издигнем Ники?Другите: А, не. Не става.СТ: Имам един Петър Илиев? Другите: Ужас, не.СТ: Пламенее, Пацеве. Ела тука, бе.