131

Анонимен

преди 2 години

От 11.07 живея в някакъв абсурден святНе зная има ли още наивници ,които вярват на Трифонов,че е носител на нов морал в политикатаВсеки ден ни сервират абсурд след абсурдНовия пък не избран министър председател пък с усещането,че сме нямали такъв като него Боже спаси България !

130

Анонимен

преди 2 години

Нещата стават все по-карикатурни. Някакъв в интернет одобрил някакъв шнорхел и ни го подава.

129

Анонимен

преди 2 години

...написа Трифонов '' - сега доволни ли сте овце български , съдбата ви решава човек който ви пише ,а не смее да се покаже пред вас! Пълна отврат !

128

Няма Такава Държава

преди 2 години

И милион лъжи и минуси не правят една истина. Не правят дори половин истина.

127

ББ

преди 2 години

Подкрепа г-н Трифонов...милиони сме,голяма част са уплашени и зависими,необразованата част я купуват...Подкрепа,шепа *** на мафията и олигарсите с милиардите ограбени от животите ни,продаващите животите на родителите ни,строили училища и болници,язовири,садили дървете...животи които продават на скрап...няма да е лесно срещу милиардите и службите на недоброжелатели...Народа ни не е сляп и глупав!Подкрепа и работете за просперитета на България!С вас сме!!!По делата...Чиста и Свята!!!

126

Долу МАСКИТЕ 1

преди 2 години

Всички с арабски маски да се МАХАТ от Магазините и парламента !!! Арабите плащат ПОДКУПИ- милиарди долари, за да принудят Европа да носи АРАБСКИ маски и да ЗАВЗЕМАТ държавите !!В Африка има ЕПИДЕМИЯ от СПИН и Африканска Чума..... За да НЕ се заразиш, НЕ ти трябва да стоиш като някакъв *** оли.гоф.рен вкъщи !!! Просто, НЯМА да пускаш ***.йм.уни да идват в България !!!

125

Анонимен

преди 2 години

Слави когато нямаш диплома за висше образование и мислиш че то е голяма работа много си зле

124

Долу МАСКИТЕ 2

преди 2 години

Ако на някой оли.гоф.рен му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка, шал и маска през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято и да ХАРЧАТ пари за маски, вместо с тия пари да си купят ХРАНА, ДРЕХИ и ОБУВКИ !!

123

Анонимен

преди 2 години

Слави ако не ви излъже та кой и балъците му вярват, вярват и гласуват.

122

Долу МАСКИТЕ 3

преди 2 години

И КРАКА може да си СЧУПИШ. НО това НЕ означава, че след това ,трябва да ЛЕЖИШ на легло ПОСТОЯННО или да ходи постоянно с ПАТЕРИЦИ, до края на живота си...След като си ОЗДРАВЯЛ, ИЗГОНИ всички араби, не.г.ри и китайци да бягат ДАЛЕЧЕ от теб и България за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да НЕ ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и работата на българите.

121

Щирлиц

преди 2 години

Вече България ще се управлява чрез модерно,развлекателно дистанционно устройство-понякога,когато е в настроение,устройството ще разказва вицове,и ще пее чалга.

120

Долу МАСКИТЕ 4

преди 2 години

Арабите и китайците ПРЕНАСЯТ ВИРУСИ, за да ни ПРОДАВАТ маски, китайски ТЕСТОВЕ и китайски ваксини, и да ни ОГРАБЯТ.Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Бoоклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия...

119

До Истукан

преди 2 години

Братчед, объркал си се , ти не си Истукан , ти си Изпърдян , най-вероятно от тиква

118

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Петър Илиев беше номинация на жълтите медии на Тиквата и Пеевски ( включително и ДНЕС БГ ) за да имат герберунгелите по кого да храчат , защото те не могат да живеят без да има върху кой да си изливат злобата .ФАКТ

117

Гай Баньо

преди 2 години

До 142 Като си искаш социализма,хващай за Северна Корея,с.пол!Ние не искаме пак да живеем в диктатура на разни неграмотни партизани.Точно комунист да ми говори за морал.това е леко смешно.Най-големите предатели и убийци.Слухтяхте дори съседите си и ходехте да ти портите в милицията.Моралист...та дрънкаш.

116

хахахахахаХА

преди 2 години

аз съм лампичка и светя!

115

Анонимен

преди 2 години

Слави, баш Пацо шнорхела ли ибра бре!!

114

Браво на Слави

преди 2 години

Направи невъзможното... Бойко и ГЕРБ да изглеждат супер!!!

113

Анонимен

преди 2 години

Славчо ни води към Америка,към западните ценности,към простотията и той сам го казваше,България е в Ес,Нато,демократично,широко скроени,плюва по соца в който той е учил и знае какво беше морал,ценности,родина.Вярно сега за него е добре да се трупат пачки,но това не е модела за живот.Показахме колко сме прости да изберем ИТН.Другите са същите.Искам си социализма!!!

112

Анонимен

преди 2 години

Да бе и той като Ким Чен Ун. Играе баскетбол с Денис Родман. А после тенис с Джокович. И едно мачле с Роналдо