51

баба Ленче

преди 4 месеца

Ние и с философ сме пробвали... Деветдесетте...

50

Анонимен

преди 4 месеца

Май е по-добре... ...всички страни управлявани от адвокати са скапани мафиотски кe'нeфи...

49

Щерю

преди 4 месеца

Хвани единия, удари другия.

48

Анонимен

преди 4 месеца

Слава Богу, не избраха натегач и преписвач. Комунистически зет.

47

До 42

преди 4 месеца

Пожарите се гасят с водно оборудване. Човекът явно е специалист по гасене на пожари, с каквото е търгувал 15 години, така че ще имаме приемственост в управлението на държавата.

46

Анонимен

преди 4 месеца

Само Тошко си сложил маската на обратно. Радев закъсня и ги остави да чакат неприлично дълго. Точността на президента, не е силната му страна.

45

Много ме е

преди 4 месеца

Яд! Можеше България да стане колония на Барбадос и данъчен рай! А сега ... шнорхел!

44

Марин

преди 4 месеца

Каква невероятна футболна драма.

43

Ай Сиктир

преди 4 месеца

Не знам за замените, ама политическата импотентност както на партиите на протеста, така и на Великия Господин Президент Радев са вицове в по-напредналите демокрации. Както и в обруганата Северна Република Македония, където господин Заев чака с нетърпение новия пъпчив харвардски възпитан външен министър, за да доклати недовършените въпроси между двете страни. Специални благодарности на Президент Радев за по мий на та яма, в която с огромна некомпетентност ни натика. Мерси, тешекюр, спасибо, тенкю

42

Ако е същият

преди 4 месеца

Пламен Николаев НИКОЛОВ, Философско-антропологична рефлексия върху времето, това си е докторат по културология. Та въпросът е, ако става дума за същия субект, как така от св. Августин цамбур в търговията с плувно оборудване?! Ще взема да повярвам, че философията е царица на всички науки и император на знанието.

41

Анонимен

преди 4 месеца

В дивия шведски медии

40

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 35Тортичката Сахер е забрави, Боко беше култов в отговора си на австрийския канцлер, преводачката замаза работите :))

39

Анонимен

преди 4 месеца

Жената ви казва, че не е заради плагиатство, а тактично споменава, че Илиев е почетен консул и там е заровено кучето. Почетен консул е на Барбадос, вече писаха по други медии, а Барбадос е офшорна зона и там се перат много пари. Той, като адвокат, със сигурност има клиенти, които използват тази офшорка и разчитат на неговите съвети. Не е незаконно, но не е и морално.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Човека може и да има добри помисли, но хиените в Брюксел ще го изядат с парцалите.

37

Защита 2004 г.

преди 4 месеца

Пламен Николаев НИКОЛОВ с тема Философско-антропологична рефлексия върху времетопо специалност 05.01.13 Философия на културата, политиката, правото и икономиката, редовна докторантура в СУ, катедра Философия с научен ръководител проф. Валери Динев; рецензенти проф. Иван Калчев и доц. Валентин Канавров.

36

Ай Сиктир

преди 4 месеца

До 35 с кафето: много ти ниски критериите, съгражданин. Да добавим, да може за попита и къде е ке не фа...

35

Анонимен

преди 4 месеца

Абе ако не друго човекът поне няма да ни излага в чужбина и ще може да си поръча кафе без преводач.

34

анонимен

преди 4 месеца

Боже,боже!Колко и да искаш да бъдеш позитивен към тази партийка и да не й лепваш етикети,не се получава и това е.За плагиатство,ако е доказано разбира се,в цивилизованите страни отиваш на съд по закона за защита на интелектуалната собственост.А този щеше да е министър на правосъдието в 1-я кабинет на Славунеца,че и за малко кандидат премиер във 2-я.Смеш-ници,клоуни,палячовци!!!

33

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 26На мен ми изглежда окей, интелигентен, без да се притеснява, само му липсва опит мейби :)) След толкова про стотия през последните 11-12 години, мейби сме развили фетиш към Боко, не можем да приемем друг....хахахаха :))

32

Станев

преди 4 месеца

Ако не видим промяна в съдебната и правосъдната система,това означава,че отново ни мамят.Ако след реформата не видим Б.Б. в затвора значи отново ни мамят.Ако не видим реформа в здравеопазването,ако не видим обещаните магистрали и пътища,значи олигарсите на Б.Б. пак са на власт.И задължителна реформа в образованието и достойни заплати на нашите учители и преподаватели.