91

Анонимен

преди 4 месеца

Смениха Козела с Шнорхела.

90

Анонимен

преди 4 месеца

Май този е по добре от юриста за когото според снимките му най-важното е Часовника и ленинската брадичка.

89

честито

преди 4 месеца

Сега ще ходим с маски и шнорхели благодарение на Тука Има - Тука няма.

88

Анонимен

преди 4 месеца

Мафията ГЕРБ-ДПС никога няма да прости на Василев и Петков, че им затвориха кранчетата.

87

Ганди

преди 4 месеца

Браво на Пацо шнорхела ,най достойния от достойните,любимеца на суверена..

86

Анонимен

преди 4 месеца

Въобще не е бил очакван от всички тозиглист. Пуснахте една барлива статия за него и вече бил очакван от всички. Със същия успех можеше да пуснете статия и за Сашка Васева.

85

Слави

преди 4 месеца

Да ти имам кадрите...

84

хм хм

преди 4 месеца

До Ако е същият90-те родиха поколение, което учеше за удоволствие и диплома (все още беше безплатно обучението) и ходеше да работи, където го вземат поради тоталната мизерия, в която тънеха хората масово. Някои емигрираха, други останаха и мизерстваха, докато влязоха прилични компании, даващи прилични заплати. Трети се закачиха към фирмите на тогавашния 'елит', бизнеси от ДС куфарчета и си уредиха живота. Четвърти се закачиха на държавни службици и сигурно са там и до днес. Това е накратко.

83

Тиражиране

преди 4 месеца

Така ли и не разбрахте, че Слави и сие са напълно непредвидими? Медиите могат да си тиражират каквото си искат. Докато не се потвърди официално, всичко си остава fake news.

82

Бай Тошо

преди 4 месеца

До Без значениеКак избирателя не е гласувал за него, като момчето се е явявало на "Кастинг".

81

! до 79

преди 4 месеца

Ами Славчо нали е носителя на промяната, нали иска да изчегърта Бойко-Пеевски....Нивото на останалите политици е такова, че Сергей ще ги смаже в дебат без подготовка. Костов и Доган са тежки крадци, но нивото на техните приемници е смехотворно. Сравни Станишев с Корни....малко трудно, но опитай. Той затова Бойко беше толкова години, нямаше други....и продължава да е така.

80

Без значение

преди 4 месеца

Запознайте се с новия Жан Виденов. Млад човек, очевидно образован, който за съжаление попада в капана на собствените си амбиции. В главата ми изниква следният въпрос. Ако кандидатът за премиер е бил сменен, от кого е бил сменен и кой реално ще управлява ??? Определено не звучи добре Трифонов да е премиер, но къде е гаранцията, че този стои в стола има думата при положение, че избирателя не е гласувал за него ???

79

Анонимен

преди 4 месеца

Да, ама Станишев навремето уволни нинова и пеевски заради корупция, та не знам как ще го приемат някои

78

Анонимен

преди 4 месеца

Така дългия ги пуска за обществен дебат. Неговите хора пускат мухата, народа реагира и дългия преценява дали да го представя, или смени със следващия. Но с илиев стана грешка.

77

!

преди 4 месеца

....Измислените демократи ще ревнат, че е комунист, а Маяма и Корни ще изпаднат в истерия, все пак са му носили кафе на бат Серго пък сега се барат политически лидери. :)))) Не съм голям фен на Станишев, но през годините в Европа показа че може да надскочи партийните интереси. А в България реално трудно ще му опонира някой....нали виждаме другите предложения.

76

хаах

преди 4 месеца

Бе Бойко няма да търсим, но пак същата песен. Колко коментари трябва да напиша: Откажете се бе хора. Просто се предава от поколение на поколение и всеки с нова надежда тръгва. Няма надежда. Няма да стане. Приемете го и ще търсите решение на проблемите по друг начин (или другаде) и ще се решат.

75

!:

преди 4 месеца

Славчо си слага послушковци, където им се е карал и ги е гледал с лошия поглед на мутра заедно с палячовците от ред колегията...гаврата със Саня Армутлиева да я споменавам ли....все едно в САЩ Томи Мотола да си изберат....В интерес на истината в момента има един човек, който от дълги години стои вън от политическите *** в държавата, с много сериозни позиции в Европа, доказан политик. Името му е Сергей Станишев. Обаче е супер неудобен на всички...

74

Анонимен

преди 4 месеца

Софчето премиер !!! Само тя ще оправи държавата. На нея вярвам в пъти повече от всички псевдо нови мутри спасители

73

и те така

преди 4 месеца

е що за въпрос ?! разбира се че веднага беше сменен щом се разбра за връзката с бсп . а славчу нека си говори лъжи колкото си иска , вие му вервайте .

72

Анонимен

преди 4 месеца

Да, защото бързо се надуши, че е потомствен комунист.