381

Диана

преди 2 години

До Анонимен472 Нинова не може да трепери от страх от такива неща - тя има плътно задкулисието зад гърба си и театъра за нея е доста привлекателен...Нинова няма толкова мозък да мисли нещо с него - мозъкът й е пълен само с интриги и фалшификации и няма никакви ресурси за мислене по други теми...Трагедията е, че задкулисието прави БСП на пълни ***, а то с присъщата си безотговорност прехвърля автоматично всичко на народа и в крайна сметка ние опираме кашата...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

380

Анонимен

преди 2 години

До ДианаХайде спри с лъжите! И като ти казвам, че не БСП са инициатора на протеста , вярвай ми или млъкни, БСП не вадят бесилки по площадите , когато протестират! Те протестират по друг начин!

379

Ачката

преди 2 години

Може да ,,Има Такава Държава'' но няма толкова *** народ на света като нашия.За първи път българите не им се намесват от вън за създаване на собствено свободно правителство,и ние не можем да изберем един свестен измежду нас си.Явно има нямава грешка в народа мисля.

378

Диана

преди 2 години

До Анонимен470 А от кого беше спретнат, умнико? Кой доведе бабичките на площада да протестират вместо да празнуват празника си на Бузлуджа? Божков се появи много късно, но и той на практика подкрепяше протеста на БСП - в крайна сметка този протест създаде партии на БСПари, стоящи плътно зад БСП!...БСП рипнаха против Бойко в мига, в който той ни вкара в чакалнята на еврозоната - от злоба и завист, не от отношение към държавните проблеми...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

377

Анонимен

преди 2 години

До ДианаНинова трепереше от страх като лист и не знаеше къде е попаднала и какво да прави, когато започна протеста, БСП не са ви спрягали антигерберския протест, но го излъчиха по телевизията!

376

Анонимен

преди 2 години

на следващите избори ще гласувам за "чао.бг"

375

Анонимен

преди 2 години

До ДианаХайде стига , простеста срещу вас герберите , не беше спретнат от БСП, сляпа ли си?

374

Гроби Таласомо

преди 2 години

Доктор по философия на правото, политиката и икономиката, който се занимава с бизнес се нарича масон;)))

373

.

преди 2 години

При толкова по-добри кандидати, да изберат този! Защо не се разгледаха кандидатурите на Мики Маус, Кърмит Жабока и Голямото Жълто пиле от улица Сезам, питам аз? С толкова повече години опит са.

372

Диана

преди 2 години

До Анонимен468 Тебе само интригата те интересува, БСП! Виждаш до носа си! Значи, според теб, само БСП може да бъдат политици у нас и е безкрайно важно Бойко да е аут за да стане това...Ако не виждаш колко си далеч от истината, няма какво да ти се обяснява, защото един *** не разбира от обяснения - той вижда и чува само вожда си. Утре ако БСП каже: край на цирка! Партията се саморазпуска! Какво ще кажеш тогава, ***?! Сигурно ще се нахвърлиш на БСП, че са ти развалили интрижката! Трагедия!

371

Анонимен

преди 2 години

Диано и газ да чур каш , твоят вожд тиквата вече е аут. Ако не стане мандата с ИТН, то БСП ще намерят коалиционни партньори и ще смачкат простия ви вожд. Той вашия вожд доста глътнал топката с това шкембе. Ами да слезе малко от Жипката.

370

Диана

преди 2 години

До Анонимен464 Герб не са имали никакви патерици /ако изключим евентуалното влияние на задкулисието в началото на управлението им, но ако тогава евентуално са го подкрепили, сега застават недвусмислено срещу него,така че крайният резултат е "без патерици"/..Бойко не преувеличаваше в оценката си - той с ГЕРБ са единствените, които успяха да ни оттласнат от дъното, но истината подразни много криви мозъци от БСП и СИЕ! - вместо да го поздравят за успеха, те му спретнаха протести, лъжи, манипулации

369

Анонимен

преди 2 години

До Диана Диано , както писа един тук, вие си удряхте по всички патерици , само вие герберите се считахте за най-най върха и накрая останахте без патерици, така че не плюй по БСП и други , защото не се знае, дали няма да се наложи, там където си плюла , да лижеш!

368

от село

преди 2 години

На млада булка и малко прасе не се захваля ,защото не се знае каква св и ня ще излезе , но най ме кефи когато африканчето дава интервю ,всички *** клечат на колене пред него, той гледа наперено.А дано ,*** надали направят нещо ,циркът още не е свършил.

367

Анонимен

преди 2 години

Важното е че не избран от улицата. Тиквата ги избираше от Жипката по нахалство и просто тия. В държавната администрация е пълно с калинки от улицата и магазините назначени.

366

Диана

преди 2 години

Мън.чо Радев какво си баба знае, това си бае по БСПарски с общите приказки - фронт срещу проваления корупционен модел на валастта имало, значи...Защо един път не каже какъв е бил този корупционен модел на властта, в какво се е провалил? Никога! БСП си е БСП - верна на 100 годишните си принципи...Само че с общи приказки не се работи! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Иначе, Пламен Николов е ново, неизвестно в политиката лице..Нека да видим какво може, да не бързаме с отрицанието - може и да е добър!..

365

Анонимен

преди 2 години

Решил съм да си правя шнорхел на pajero то. Мисля че 240 лв са ми много за китайски който прилепва точно по калника. Г-н Пламен може ли да кажете какъв вид шнорхел да избера?

364

9

преди 2 години

Пламене, с теб сме! Давай смело!Ти си много способен ,високобразован млад премиер !Ще има трудности ,но ще успеем да изметем този парламентарен и уличен *** от времето на диктатора Борисов!

363

Анонимен

преди 2 години

не е ли калинка от котилото на БКП не става, нали така тролейбуси :)

362

Анонимен

преди 2 години

До до 449Единствените недоволни от Слави са ДБ , но нали взеха митниците, не им ли стига, Слави ще се ядоса и ще направи нови избори и те ще останат извън парламента, ако продължават да подронват авторитета на държавните институции и парламента!