8

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименА ТИ В КОЯ БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЕШ,ЧЕ ДА НЕ ВИЖДАШ ИСТИНСКОТО ПОЛОЖЕНИЕ...АЗ ПЪК ПОЗНАВАМ МНОГО МАКЕДОНЦИ,КОИТО ВИЖДАТ БЪЛГАРИЯ КАТО МНОГО ПО-МИЗЕРНА ОТ МАКЕДОНИЯ...

7

В момента в Скопие

преди 5 месеца

тече конференция с участието на Сърбия, Албания и македония за създаване на мини Шенген. Да отпаднат всички митнически и визови ограничения между тези държави, както да има свободно придвижване на хора и работна ръка. София също баше поканена, ама нашите анти-български про-западни политици дори не си дадоха зор да отговорят на поканата !!!

6

Анонимен

преди 5 месеца

Само не мога да разбера, това изказване на МВНР искрено ли е, или да замаже очите на народа, който е с ясна позиция, за разлика от шутовете и мутрите в парламента?Дано да са искрени!

5

Анонимен

преди 5 месеца

ЕС НЯМА ВЕЧЕ НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ...КРАЙ С ЕВРОПЕЙСКАТА СОЛИДАРНОСТ.ВСЕКИ СЕ СПАСЯВА ПО ЕДИНИЧНО.ДАНО НЕ Е КЪСНО И ДАНО СА ГО ОСЪЗНАЛИ НЯКОИ УПРАВЛЯВАЩИ КРЪГОВЕ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА,ЗАЩОТО СТАНА ЯСНО КЪМ КОГО НИ ПРИКРЕПЯТ ВЕЧЕ...ХА ПОЗНАЙТЕ...БОЙКО ИМАШЕ АУДИЕНЦИЯ ТАМ ПРЕДИ МЕСЕЦ-АНКАРА.МАКЕДОНИЯ,СЪРБИЯ И АЛБАНИЯ РАЗБРАХА НА КЪДЕ ДнУХА ВЯТЪРА И ПОБЪРЗАХА ДА СЕ ОБВЪРЖАТ ПОМЕЖДУ СИ.

4

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименСупер, и като се събуди сутринта, какво си каза? Да ти кажа какво ми каза едно северномакедонче преди седмици (запознахме са на концерт, от района на Скопие беше). Говори ми на български (чудно, защо ли). Каза ми - по-зле сме от вас, брате! Само злоба и черногледство, от политиците, до хората по улиците.Прави си сметката какви ги плямпаш, защото аз му вярвам на него повече, от на теб! Готин човек беше, и съм сигурен, че стотици хиляди са такива там, само, че са в затъмнение.

3

Анонимен

преди 5 месеца

ВЕТО! Тези нямат място в никакъв съюз, освен в югославски. Даже в СССР щяха да им набият канчето с подобна наглост - уникалност на "език и история"! Да, РСМ-джии, историята на БЪЛГАРИЯ Е НАИСТИНА УНИКАЛНА, КУЛТУРА И ЕЗИКА НИ СЪЩО! 1/3 от света пише с нашите букви, вие също!Крадци на история, култура, език, създатели на идентичност!

2

Анонимен

преди 5 месеца

ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,ЧЕ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ НЕЩАТА СЕ РАЗМЕСТВАТ...ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ НЯМА.ТЕЗИ В СКОПИЕ ГО ОСЪЗНАХА А ВИЕ СТЕ СЕ ХВАНАЛИ ЗА ЕС КАТО ПИЯН ЗА ДЪРВО.ФОРМИРАТ СЕ НА ЧИСТО РЕГИОНАЛЕН ПРИНЦИП ДЪРЖАВИ В МАЛКИ СЪЮЗИ-СЛОВАКИЯ С ЧЕХИЯ И УНГАРИЯ,МАЛЪК ШЕНГЕН,БАЛТИЙСКИТЕ РЕПУБЛИК ТОТАЛНО ИЗОСТАВЕНИ ОТ ГЕРМАНИЯ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ ЛАПИТЕ НА РУСИЯ И ВЕЧЕ МИГРАНТИТЕ ОТ БЕЛАРУС...ШВАБИТЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕГОИСТИЧНО СЕ УРЕДИХА С ЕВТИН РУСКИ ГАЗ И НЕ ИМА ПУКА ЗА ЕВРОПЕЙСКАТА СОЛИДАРНОСТ...

1

Анонимен

преди 5 месеца

Мой приятел ходил в Лозенград вика подредено Чисто може да се търкаляш по улиците.Добре казва че е останал в турсо.Че и Македония да си остане Македония.