28

И да бързаме,

преди 5 месеца

и да не бързаме - все тая. Който следи македонските медии е наясно, че цялостното им поведение, всичките действия след приемането в НАТО бяха олицетворение на позициите, изразени в тази резолюция. В МК никога, ама НИКОГА не е имало дебат за това дали да приемат дори частично исканията на БГ, които системно и умишлено се поднасяха тендензиозно от техните управляващи пред обществото. От месеци медиите им спряха да канят пробългарско ориентирани личности. РСМ е вражеска държава, сръбска креатура.

27

Филип от Филипополис

преди 5 месеца

Антибългарското служебно правителство на Румен Радев подготвят позорна абдикация от българския национален интерес! С абсолютно необсъденото с гражданското общество и партиите искане за признаване на българско малцинство в Северна Македония се цели тотално подкопаване на българските позиции! Така ние официално признаваме че българи и македонци са две отделни понятия (различни истории, езици, етногенеза), но най-опасното е че по принципа за реципрочност също трябва да признаем такова малцинство!

26

евреина ВАРЛАМОВ

преди 5 месеца

До Имам един познат: се "майтапи" не само с Македония но и с България - гледай ми филмчетата за София - доста унизителни са !

25

Имам един познат

преди 5 месеца

Казва се Варламов. Та като се върна от Скопие цяла седмица се смееше на глас, докато монтираше 8-те часа видеоматериали. Направи час и половина хит, гледан от милиони руснаци, които най-накрая разбраха, че историята на Македония е Фейк История със смехотворни паметници и измислен език. Гледайте ВАРЛАМОВ ФЕЙК ИСТОРИЯ и вижте как руснаците се майтапят с фейковата държава Македония.

24

Анонимен

преди 5 месеца

Ултрасът Вучич е болезнено суетен и отмъстителен манипулатор. Негова е идеята за връщането, на Велика Сърбия, която да доминира на Балканите, чрез проекти, като "Отворени Балкани". Явно, Заев следва инструкциите на Белград, да се изнудва и заплашва Брюксел. Да се извършват действия, под формата на отмъщение, задето не приема в Съюза нереформирани държави. Белград иска в ЕС, на по сръбските правила. РСМ възприе същия тон. Албания е въвлечена в този проект, чрез Рама, който е критикуван в страната

23

а ти до сега от ЕС

преди 5 месеца

До Глей сега : нещо добро от западните гадове до сега да си видял !? за 30 години западните гадове и една беседка не построиха в България !!! и до ден днешен 90% от износа ни е за Русия и Турция - западните гадове така и не ни пуснаха на пазарите си !

22

Анонимен

преди 5 месеца

Никакъв Западнобалкански Шенген не може да има, защо Албания скоро ще започне преговори с ЕС и няма как участва в други съюзи в нарушение на общите европейски политики за взаимоотношения с други страни извън ЕС. РСМ и Сърбия - да се надяваме, че и те все някога ще започнат преговори,....ако изобщо им позволят Русия и Китай!? Или, ако изобщо ЕС ги пожелае с Руско-Китайските им зависимости! То едно е да започнеш преговори, друго е да изпълниш критериите и препоръчаните промени във всяка сфера!

21

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименА ПЪК ВИЕ РЕАНИМИРАХТЕ ВЕЛИКА ТУРЦИЯ С ПОКЛОНИТЕ И РЕВЕРАНСИТЕ КЪМ ЕРДОГАН В АНКАРА ПРЕДИ МЕСЕЦ!ИЗБИРАЙТЕ РУСИЯ ИЛИ ТУРЦИЯ,ЗАЩОТО ЕС ВЕЧЕ НЯМА!

20

Малко за политика

преди 5 месеца

Да не бързаме. И Гърция не бързаше и постигна всичко, даже смениха името на държавата. Трябва време и натиск. В РСМ много добре знаят какво се очаква от тях. Когато престанат да пишат в учебниците си че българите са татари и фашисти и престанат да крадат от общата ни история тогава могат да очакват от нас подкрепа за ЕС. Не може хора, които преживе са казвали и са писали че са българи те след смъртта им да ги наричат македонци защото така им изнася. А в комисията отказват да подписват документи

19

Анонимен

преди 5 месеца

Северомакедонците следват стриктно, заповедите на Москва и Белград. Възприели са отлично, сръбската външна политика "стрелям си в крака". След резолюцията, която е поредния опит, да се окаже натиск на България, бившите антички, се втурнаха, да реанимират Велика Сърбия, маскирана като Югославия, чрез създадения в Скопие московски проект "Отворени Балкани". Забраняйки, че РСМ е членка на НАТО, макар и нейният представител там, да не се ползва с доверието на Алианса. Албания прави същата грешка.

18

Анонимен

преди 5 месеца

БЪЛГАРИТЕ ОЩЕ ЛИ ВЯРВАТ,ЧЕ ИМА НЕЩО ОСТАНАЛО ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ?ЛЕ-ЛЕ НЕ СЪМ ВЯРВАЛ,ЧЕ МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА НАИВНИЦИ!

17

Анонимен

преди 5 месеца

До Глей сегаИСТИНСКИЯ ШЕНГЕН,КЪДЕТО ИСКАТ ДА ВИ НАБУТАТ ОЗНАЧАВА ОЩЕ ДЕСЕТКИ ТАКИВА ЦЕНТРОВЕ ЗА ИНТЕГРАЦИЯ НА АФРИКАНЦИ И АЗИАТЦИ КАТО ТЕЗИ В ХАРМАНЛИ И ЛЮБИМЕЦ ИЗ ЦЯЛАТА СТРАНА.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Накрая ще се откажем от тях и ще гризнат албанското дръвце :)) Има една много мъдра поговорка - Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи :))

15

Глей сега

преди 5 месеца

Ако влезем в този мини-Шенген, може завинаги да забравим за истинския Шенген.

14

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименЧЕ КЪДЕ ВИДЯ ДА ПИША АНТИБЪЛГАРСКИ ЛОЗУНГИ?НЯКОЙ ОТ МАКЕДОНИЯ ДОШЪЛ И МИ КАЗАЛ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА МНОГО ХОРА,КОИТО ЖИВЕЯТ ЗЛЕ...И ТОВА Е АНТИБЪЛГАРСКА ПРОПАГАНДА!!!ХОДИ СЕ ЗАСТРЕЛЯЙ НЯКЪДЕ1

13

Анонимен

преди 5 месеца

Ами и ние като прием една такава резолюция за нашите червени линии, че Цар Самуил, кирилицата и ВМРО са български и си решаваме поблема - спираме разговорите, сядаме и чакаме РСМ да се съгласи с фактологията. Нас какво ни интересува, че 70 год. са им преподавали ненаучна фантастика и лъжи в училище. Да си се оправят! Ако искат да влизат в Евразийския съюз - там ще ги приемат и с торби лъжи.

12

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименАМИ ТИ СТОЙ В БЪЛГАРИЯ-РОМСКИЯТ РЕЗЕРВАТ НА ЕС И ОЩЕ АФРИКА НА ЕС!

11

Анонимен

преди 5 месеца

БОЙКО ОТИДЕ ПРЕДИ МЕСЕЦ ОТИДЕ ПРИ ЕРДОГАН ДА МУ КАЖЕ ДА ПУСКА МИГРАНТИТЕ КЪМ БЪЛГАРИЯ!ХА-ХА-ХА!

10

Анонимен

преди 5 месеца

Ами стой си в Скопие, и пиши на развален български. Що дириш тука? А? Кога ще се научиш да пишеш нормално, без главни букви? Ясно е, че си единствен, но ако си мислиш, че някой ти симпатизира с тези ангибългарски лозунги, мноооооооого се лъжеш, драги!

9

Барселона

преди 5 месеца

За някой хора няма да има място под чадъра..за сега....на слънце и поливане с вода...да узреят..