68

Анонимен

преди 5 месеца

нито крачка назад от истината за българската история. Историята на на така наречените македонски земи е българска до 1945 година и и няма македонска държава и народ до 1945 година. Македония е географско понятие в от ЦЕЛОКУПНА БЪЛГАРИЯ

67

Анонимен

преди 5 месеца

Добре де, ама аз не разбрах каква резолюция е направена от Северна Македония?За какво става въпрос?

66

Анонимен

преди 5 месеца

ей диви и прости българи, дайте път на македонците в ЕС.

65

Анонимен

преди 5 месеца

БГ политиците виннаги се опитват с декорация да го извадят голям но нямат силите да го прикрият по някакъв начин че е твърде мек евала на гърците макар че имат японски подобен но си устояват позициите си

64

Стево Пендароски

преди 5 месеца

Вие билгарите не сте Гърци и не сте ГЪРЦИЯ ...ГЪРЦИЯ Е СЪДАЛА ЕВРОПА, А ''ЕВРОПА'' Е ГРЪЦКА ДУМА .А Болгарите В ЕВРОПА НЕ ГИ ИМАТ ЗА ХОРА .. ЩЕ ПЛАЧЕТЕ МНОГО .

63

Случаен минувач

преди 5 месеца

*** няма какво да се разочароваме бе, просто не ги пускаме в ЕС и това е. Гърция не ги пусна никъде повече от 20 години. И ние правим същото. Да им уврат главите.

62

ББ

преди 5 месеца

те не спазват Договора бре...от десетилетия е това,хората на честна дума...те си плюят в лицата като не спазват Договори...фашисти и мафиоти!ЕС е съюз на ценности...РСМ е троянски кон на путин през сърбите...от нас само добро и помощ са получили...ама прочете учебниците им...декларациите им,тв-тата им...по-делата...глупави маневри на безпомощни РСМ "политици"опитващи да запазят ...властта...за Народа им не ги е грижа!!!

61

до 63 АНОНИМЕН

преди 5 месеца

"ОВОИ" Е СРЪБСКА ДУМА БЕ "МАКЕ"

60

ЬЬЬ

преди 5 месеца

При това стечение на обстоятелствата и резолюцията на рсм се онагледява за сетен път,че тази държавица в комплект със сърбия нямат място в ЕС и изглежда жалко членството на едната от тях в НАТО.В тях всички решения са решения на Москва и рсм е своеобразният троянски кон в отбранителния съюз.

59

Маке

преди 5 месеца

Еми нали Блгариа каза ЕС само през крив макарон за Македониа. Зошто сега ви смета соузот на Македониа со други држави и соузи. Треба да сте срекни!

58

до 48

преди 5 месеца

Албанците се стремят да идат в швейцария при родата, към нищо друго не се стремят. Как си ги представяш сърби и албанци в един съюз?

57

Анонимен

преди 5 месеца

А ме ме гложди един въпрос - сърбите на македонска азбука ли пишат или македонците пишат на сръбска азбука? Хахахах. Дейва криво племе северняци!

56

Анонимен

преди 5 месеца

МАКЕДОНЕЦ ЕТАЛОН НА ПРОСТОТИЯ И НАГЛОСТ ШУТ В НАЙ ДЕБЕЛИТЕ ЧАСТИ И СБОГОМ КОЛКОТО ПО ДАЛЕЧ ОТ НАС ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ

55

Анонимен

преди 5 месеца

дивите и прости българи не могат да дават акъл на македноците, нито ще ги спрат за ЕС.

54

Няма нужда

преди 5 месеца

Спираме да си губим времето с РСМ.Да им е честита Балканската уния и да се оправят. Вето и много им здраве.

53

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименАлбания имат и 1 милион гърци в северен епир. Това е днешна южна АЛбания.

52

А бе

преди 5 месеца

Какво ни засяга това?И по-добре да не влизат в ЕС.

51

Анонимен

преди 5 месеца

Този мини-Шенген или както там му казват няма да е особено успешен. Съюз се прави между богати/силни държави, или между богати/силни и бедни/слаби, но не и само между бедни/слаби държави. Това е съюз на мизерници и не виждам особени ползи, освен пропаганда от тяхна страна. Северна Македония ще конвергира към Албания ли или Албания към пропадналата Сърбия? Едни бедняци се съюзили с други, никаква полза няма в това.

50

Анонимен

преди 5 месеца

До 42 ,,Всички вкупом командвани от Москва"Албанците никога няма да приемат Масква да ги командва и да загърбят американската опека!

49

аа1830

преди 5 месеца

Това е няква нова Югославия.....или план за подялба на Македония между Албания и Сърбия. (или поне това което е останало, след като гърците взеха своето икономически). Нас трябва да ни интересува единствено историята ни, паметниците там, хората които се считат за българи и как биват третирани, както и възможностите за бизнес с тях и инфраструктурата. Прагматизъм, бизнес, инфраструктура, и най-вече безкомпромисност по отношение на история и Българското в Македония.