42

До 42

преди 2 години

Той е забранен отдавна

41

Ало

преди 2 години

Аз ли съм кьорав или носорог не видях???????

40

Браво!

преди 2 години

Вчера един сравнително млад мъж тупна като круша до кафе машина. После за тези разгорещени животинки плаках насън цяла нощ. Вярно е мор.

39

Бай Баяни

преди 2 години

По тази логика трябва да се забрани циркът с дресура на животни. Не хуманно е да караш животните да подскачат и преминават през горящ обръч.

38

Асан

преди 2 години

А слоницата

37

Ro

преди 2 години

Българските зоопаркове, зоокътове и аквапаркове трябва да се забранят веднага. Условията са ужасни, посетителите нямат никаква култура, а самата идея да гледаш как животно страда в тая мизерия, е напълно извратена. Има резервати, като този в Белица, които са напълно приемливи, но зад клетки и *** - не! Никога не бих завела детето си на подобно нещо, нито някой от приятелите ми би го направил. Според мен там ходят изключително пр0стU индивиди без никаква връзка с главния мозък.

36

Тия днеса бате...

преди 2 години

не са си обновявали сайта от 94-та година. Трябва да презареждаме страницата на всяка снимка. Ибаxсиму и спрялата фирма са тия, честно.

35

Смях

преди 2 години

Като видях снимката помислих,че е пак оная професорка,където ни плашеше да се ваксинираме ония ден:)

34

Снимка 18

преди 2 години

Хипопотам се плацика и се опитва да плава в КРАСТАВА фъндъкова вода.

33

Помиар

преди 2 години

Ако му е важна калта, ще му сложим глина. Не е нужно горкото животно да хваща краста. Или греша?

32

Бате

преди 2 години

Ще му сложим един камион глина да са мажи. Кво? Така или иначе сме го отвлекли животинчето, поне да му осигурим достоен живот. Не ли?

31

РусенецЪ

преди 2 години

значи, изкъпания хипопотам леко розовее като кожа и цвят. няма хипо в бистра вода. иска си пласт кал върху кожата. и в допълнение, там му е храната. въпреки че напада животни и хора, той е тревопасен.

30

Гражданин

преди 2 години

Нищо не ни коства да сменяме водата на хипопотама регулярно. Защо опонираш, пич?

29

До РусенкЪ

преди 2 години

Бате не може да кажеш че хипопотамите си обичат жабурняка. Тва е все едно да те туря в клетка и да ти лискам едно канче вода и ти да твърдиш, че ти е добре. Не им е добре, много ясно. Трябва да откриеш човека в себе си. А това е да почувстваш малко емпатия. Не може да кажеш че на едно куче му е добре да яде кокали, когато то би яло пържоли с много по-голям апетит. Като хора сме способни И ТРЯБВА да се стремим към по-доброто за себе си и за околните, както и за околната среда. Стига мародерщини?

28

РусенецЪ

преди 2 години

просто хипопотамите си обичат жабуняци. даже в естествената среда се мотат из разни блата. предполага се че колкото е по кално, толкова по добре се защитава кожата им ... а на мен ми изчезна капс лука и смяната на клавиатурата. аре на сервиз в понеделник.

27

Плацик-плацик

преди 2 години

До РусенецЪ - ми то хубаво да се плацика, ама защо в тая жабунясала водица.. не може ли да вкарат някаква импровизирана рекичка с микро-пречиствателни станции в тоя зоопарк. На тоя хипопотам не му е сменяна водата от бай-тошово време, очевидно.

26

РусенецЪ

преди 2 години

Мисля, че все пак са им направили някакви условия. Специално хипопотама, въпреки че е едно от най-свирепите животни на планетата има особено деликатна кожа. И просто не би оцелял ако няма водоем в който да се плацика.

25

Гласоподавател

преди 2 години

Сложете слона за кандидат-кмет на София, да видим дали Фъндъкова ще има шанс.

24

Горкия Хипопотам

преди 2 години

Направете една акция да сменим водата на хипопотама, какъв е тоя ЖАБУНЯК, в който го е оставила тая ФЪНДЪКОВА? Тая няма ли капка човещина в нея бе?

23

Браво на Служителя

преди 2 години

Браво на човека с шапката, че се е сетил да се погрижи за слончето. Този човек има добро сърце.