255

Александър Малинов

преди 9 месеца

Какъв е тоя ?!?! Кандидат - Премиер е... Така ли?!?! Ха ха ха! Не ме учудва. Все пак е издигнат от ЧАЛГАРИ. ЧАЛГАРИ , които спечелиха Парламентарни Избори в Чалгаристан !!! След като тоя е Кандидат - Премиер , и аз имам Предложения - МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ - ЗЛАТКО БАРЕТАТА , НА КУЛТУРАТА - АЗИС , НА СПОРТА - ВАЛЕРИ БОЖИНОВ , НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ - НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА ...... :) :) :) :) :)

254

Жоро Стафидата

преди 9 месеца

БКП кръв във вените, масон, дълбоки връзки с цялото задкулисие, офшоркаджия. Крум ги е правил на калцоне такива, а Левски говори открито как убива всеки, който не е чист.

253

Анонимен

преди 9 месеца

Барбадосец бил.Е какво му е на барбадосецът?Пак е с Б!Хахахаха намерихте за какво да го щавите хахахахах!

252

Анонимен

преди 9 месеца

Стига сте плюли нероден Петко! Нека видим дали това е човекът! Който и да предложат ще има досие, където трябва и рано или късно ще бъде омаскарен! В България и Господ да дойде за премиер и той ще бъде очернен! Това си е национална черта! И докато плюем и омаскаряваме хората все ще се тътрим последни и най-бедни!

251

Смешник

преди 9 месеца

На конкурса бил ли е,за кво бяха тия конкурси ала бала като си ги нареждат ей така. Не искали задкулисен модел ама и те си ги спускат от нищото. Бат слави вдига % на ДБ и мая. Най добре Радев да поема нещата и да разчисти от мизерията

250

Анонимен

преди 9 месеца

Докато се репчите за глупости, сте изпуснали важното - днес по Нова, между политическите теми, Хр. Иванов от ДБ намеква че е привърженик на задължително то ваксиниране! Опичайте си акъла, че май ще трябва пак да излизаме на улицата

249

Анонимен

преди 9 месеца

Добре дошли в Барбадария.

248

Анонимен

преди 9 месеца

Еми дори да дадем шанс на този челяк, понеже знам психологията на народа си, с това крехко мнозинство от 4-ри партии, трудно ще се задържи :)) Добре че поне нема да праща хора на луната, че това стана вече фолклор сред народа :)))))

247

Анонимен

преди 9 месеца

ХАХАХА ПЕШО ОФШОРКАТА- ЗЕТЯ НА КОМУНИСТА ЧЕРВЕНЯКОВ " ПРИМИЕР", ТОВА Е ДЪНОТО НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА

246

Анонимен

преди 9 месеца

От тия ИТН нямат ли един, който да не изглежда като мутра от чейндж-бюро от 90-те.

245

Анонимен

преди 9 месеца

Значи ще знам да не ставам консул и да не се женя за жена щерка на комунист,че ако един ден взема да се кандидатирам за премиер да не ме мрази народът!Нищо,че още не се е видяло мога ли да работя или не.Ей това българинът е верно лош материал!Тази фраза му я признавам на Борисов!

244

Зозо

преди 9 месеца

На ви "промяна"!!! Пионерчетата идват :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

243

Анонимен

преди 9 месеца

Аз съм си доволен от Боко 12 години беше експерт по всичко.....

242

До 261

преди 9 месеца

И какво за Карун медия. Не вкарвай Интрига. Пускаш нещо, пък после всеки да си го нагажда докъде му стига фантазията.

241

шиши

преди 9 месеца

Това на челюстта отдолу брада ли е,брадавица ли и ако е брада ,кой нормален човек ще си я подстригва така. Оф стига експерименти бе хора , народа вече се предава.

240

Анонимен

преди 9 месеца

Никому неизвестен адвокат и асистент преподавател. Почетен консул бил у нас на офшорката Барбадос, някакви награди е получавал за адвокат на годината ... и до там. А кой е той аджеба и какво е работил сигурно и майка му не знае. И тази калинка спусната от началниците на Слафчо, щяла да ни управлява ... хмм?!

239

Dinosaurus

преди 9 месеца

Абе на тия ИТН колко седмици им трябват, за да "излъчат" правителство и премиер? Нали още от 04.04 бяха готови да управляват с техни "експерти" Четири месеца и още четири седмици? А дали ще издържи толкова евентуалното им правителство на малцинството? СлТр да предлага направо Ванката (или Гогжи?), те по-хващат око от тоя м*з*ик, комунистическо зетче

238

Свински работи

преди 9 месеца

До АнонименА връзката с Краун Медиа и Пеевски и на нея ли да се радваме?

237

Анонимен

преди 9 месеца

Ама то защото е чист,честен и няма с какво да го наакате та се хванахте,че е консул на Барбадос.Голяяяяям проблем няма що.Или бил зет на някой си член на БСП.Ами то кой не е?!Всички са комунисти бе!И Бойко е бил член на БКП.Други няма!Да си внесем някой от чужбина тогава,това ли предлагате?Нека да се види как работи и тогава плюйте.Който и да сложат все ще има недоволни.

236

ЛоШо

преди 9 месеца

Ххахахах муахаххах хахаха мухахахГласувахте за Чалгар без опит в политиката. На ви сега