235

Анонимен

преди 2 години

Еми дори да дадем шанс на този челяк, понеже знам психологията на народа си, с това крехко мнозинство от 4-ри партии, трудно ще се задържи :)) Добре че поне нема да праща хора на луната, че това стана вече фолклор сред народа :)))))

234

Анонимен

преди 2 години

ХАХАХА ПЕШО ОФШОРКАТА- ЗЕТЯ НА КОМУНИСТА ЧЕРВЕНЯКОВ " ПРИМИЕР", ТОВА Е ДЪНОТО НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА

233

Анонимен

преди 2 години

От тия ИТН нямат ли един, който да не изглежда като мутра от чейндж-бюро от 90-те.

232

Анонимен

преди 2 години

Значи ще знам да не ставам консул и да не се женя за жена щерка на комунист,че ако един ден взема да се кандидатирам за премиер да не ме мрази народът!Нищо,че още не се е видяло мога ли да работя или не.Ей това българинът е верно лош материал!Тази фраза му я признавам на Борисов!

231

Зозо

преди 2 години

На ви "промяна"!!! Пионерчетата идват :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

230

Анонимен

преди 2 години

Аз съм си доволен от Боко 12 години беше експерт по всичко.....

229

До 261

преди 2 години

И какво за Карун медия. Не вкарвай Интрига. Пускаш нещо, пък после всеки да си го нагажда докъде му стига фантазията.

228

шиши

преди 2 години

Това на челюстта отдолу брада ли е,брадавица ли и ако е брада ,кой нормален човек ще си я подстригва така. Оф стига експерименти бе хора , народа вече се предава.

227

Анонимен

преди 2 години

Никому неизвестен адвокат и асистент преподавател. Почетен консул бил у нас на офшорката Барбадос, някакви награди е получавал за адвокат на годината ... и до там. А кой е той аджеба и какво е работил сигурно и майка му не знае. И тази калинка спусната от началниците на Слафчо, щяла да ни управлява ... хмм?!

226

Dinosaurus

преди 2 години

Абе на тия ИТН колко седмици им трябват, за да "излъчат" правителство и премиер? Нали още от 04.04 бяха готови да управляват с техни "експерти" Четири месеца и още четири седмици? А дали ще издържи толкова евентуалното им правителство на малцинството? СлТр да предлага направо Ванката (или Гогжи?), те по-хващат око от тоя м*з*ик, комунистическо зетче

225

Свински работи

преди 2 години

До АнонименА връзката с Краун Медиа и Пеевски и на нея ли да се радваме?

224

Анонимен

преди 2 години

Ама то защото е чист,честен и няма с какво да го наакате та се хванахте,че е консул на Барбадос.Голяяяяям проблем няма що.Или бил зет на някой си член на БСП.Ами то кой не е?!Всички са комунисти бе!И Бойко е бил член на БКП.Други няма!Да си внесем някой от чужбина тогава,това ли предлагате?Нека да се види как работи и тогава плюйте.Който и да сложат все ще има недоволни.

223

ЛоШо

преди 2 години

Ххахахах муахаххах хахаха мухахахГласувахте за Чалгар без опит в политиката. На ви сега

222

Зозо

преди 2 години

Ако искате да гледате шоу и небивалици - сутрин от 8 до 10 атака ТВ. Скоро не са въртяли руски анимации с ядрени ракети да плашат бабите. Обаждат се някви изкуфяли и ръсят глупости, плашат с Путин и др. подобни шизоварианти :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

221

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 248Еми такъв е българина, отдава му се да плюе, затова сме оцеляли 5 века :)) Плюс това сме подозрителни към всичко, дори да е за наше добро :) Явно преди векове с блага дума са ни приспали, че сега десеторно се връща.... хахахаха :))

220

Анонимен

преди 2 години

Чух, че Илиев и Христо Иванов нещо не се харесват. Само това ме кара да съм за Илиев на 100 %. Явно човека има вкус.

219

Хахахахххахаха

преди 2 години

Това ще е КАТАСТРОФА за ИТН

218

Анонимен

преди 2 години

Ако има правителство, едва ли ще е за повече от месец...

217

Анонимен

преди 2 години

Нещата май отиват към Румъния 1989-та. Да видим само кога ще се започне.

216

Анонимен

преди 2 години

Предполагаме, че е чиста случайност при толкова много имоти в София да си избереш точно апартамента на бившия министър на отбраната от НДСВ Николай Свинаров. Това е направил проекто-премиерът Петър Илиев през 2018 г. НДСВ форевър.