255

Анонимен

преди 2 години

Стъпнахте си на белега с този избор българи честито дави е.трябва да ходите с восоко вдигната глава от утре всичко ще се оправи хората ще станат весели засмени държавата ще се вдигне кафета ресторанти всичко пълно.заплати пенсии нагоре господ ще ходи по земята.чужди инвестиции ще потекът в българия америка рисия германия белгия ще инвестират в българия ще станете българи недосагаеми богати щасливи е коли електро заводи русия ще инвестира в българия путин ще доиде да живее в шакер махала.

254

До 276

преди 2 години

Лъжец , гледах го по Нова и нищо подобно не е намеквал за ваксинацията. Дано ти плащат добре, за да черниш хората из нета, изпражнение такова.

253

искам аз премиер

преди 2 години

Всъщност на никой не му дреме кой ще е премиер важното е пачки и чекмеджета да има големи дебели

252

по-добре

преди 2 години

по-добре Николаос Цитиридис. Поне е добро момче и ще направи нещо

251

Анонимен

преди 2 години

Избори до дупкааа . Тоя няма да издържи дълго . Кат дойдат стадионостроителите и кубика ще стигне 400 лв. Трябва си нови избори. А й сега нали има правителство ? Преди по боко въобще не ходеше в министерски съвет . Нямахме премиер . Сега кат има ко да го мислим . Да правят избори . Сега с машините е евтино.

250

Анонимен

преди 2 години

Накрая усещам как пак на избори ще се ходи и пак същият резултат.А може и да е за добро знае ли човек?

249

aa1830

преди 2 години

Нека му дадем шанс да се упражни върху нас и да запише в CV то още една работа. Ако пък тръгне да бяга, знаем къде ще иде - на барбадоските острови. После Гешев ще го върне!

248

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 276Христо може много работи да иска, ама требва да иска разрешение от мутрите първо, плюс това с тези 12-13% от гласувалите къде е тръгнал да командори ? :))

247

инж Владова

преди 2 години

Какво искат Христо Иванов, Манолова, Нинова от ПП ИТН да се задължт да изпълняват техните програми и тогава- кой ще подкрепи правителството?! Колкото и да им помага ДПС на БСП, ДБ и Изправи се Идваме- няма добро. Направо да им плащат.Оляха се от капризи. Стиога вече!

246

Алекс

преди 2 години

Който ще да е само да не е Тиквата и другите бандити около него.

245

..

преди 2 години

ужас...това ли е промяната? млад грозен и тотално зависима кукла на конци, измамник...изглежда и доста нагъл и да не говорим за всичките му обвързаности. този ще е края на края

244

Анонимен

преди 2 години

Тва сукалче ли бе, я се скрийте бе? Тоя още не му е пораснал мустак.

243

Анонимен

преди 2 години

Ще се хапете, че Костов не е министър председател, ама нищо де, мъдростта на народа.

242

Анонимен

преди 2 години

Все комунисти начело на тая държава бе, баси " промяната" пфу гнусни мутри!!!!!

241

Александър Малинов

преди 2 години

Какъв е тоя ?!?! Кандидат - Премиер е... Така ли?!?! Ха ха ха! Не ме учудва. Все пак е издигнат от ЧАЛГАРИ. ЧАЛГАРИ , които спечелиха Парламентарни Избори в Чалгаристан !!! След като тоя е Кандидат - Премиер , и аз имам Предложения - МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ - ЗЛАТКО БАРЕТАТА , НА КУЛТУРАТА - АЗИС , НА СПОРТА - ВАЛЕРИ БОЖИНОВ , НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ - НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА ...... :) :) :) :) :)

240

Жоро Стафидата

преди 2 години

БКП кръв във вените, масон, дълбоки връзки с цялото задкулисие, офшоркаджия. Крум ги е правил на калцоне такива, а Левски говори открито как убива всеки, който не е чист.

239

Анонимен

преди 2 години

Барбадосец бил.Е какво му е на барбадосецът?Пак е с Б!Хахахаха намерихте за какво да го щавите хахахахах!

238

Анонимен

преди 2 години

Стига сте плюли нероден Петко! Нека видим дали това е човекът! Който и да предложат ще има досие, където трябва и рано или късно ще бъде омаскарен! В България и Господ да дойде за премиер и той ще бъде очернен! Това си е национална черта! И докато плюем и омаскаряваме хората все ще се тътрим последни и най-бедни!

237

Смешник

преди 2 години

На конкурса бил ли е,за кво бяха тия конкурси ала бала като си ги нареждат ей така. Не искали задкулисен модел ама и те си ги спускат от нищото. Бат слави вдига % на ДБ и мая. Най добре Радев да поема нещата и да разчисти от мизерията

236

Анонимен

преди 2 години

Добре дошли в Барбадария.