23

северозапад

преди 2 години

*** се прави на бита лисица ,знае и си трае ,не само ще подкрепи правителството на чалгара ,ами и хоро ще играе .

22

Анонимен

преди 2 години

Тройната коалиция се завърна. Ники Василев го няма, но всички други са си тук.

21

Инженерка:

преди 2 години

До ИТН и БСП са едноВетропоказател- стига си сменя мнението- няма да върне ГЕРБ на власт. Никога

20

инж Владова

преди 2 години

Нинова, Манолова, Христо Иванов- от един дол дренки- Искат ИТН да се задължи да изпълнява техните програми. Безсрамни капризи. Протеста свърши. Дръжте сев като депутати, а не като протестъри. Пълен въздух сте и не знаете какво правите. По Ваша вина ИТН разкри защо няма да вземе от министрите на служебното правителство. Спрете се вече и се пригответе за работа, а не за оправдания.

19

Зозо

преди 2 години

Мдаааа, а днес сутринта се смях от сърце, когато по атака ТВ се обади някакъв умопомрачен и каза: Най-отгоре е Бог, след него Путин, а след тях Сидеров :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Направо се търкалях от смях по пода :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

18

Зозо

преди 2 години

Ама пак не стигат гласовете *** Нинова. Освен с Ристю Бойкикев да се прегърнете :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

17

нинова

преди 2 години

ше решим за подкрепата , но зависи каква е сделката .

16

Г-жа нинова

преди 2 години

Нинова сега е като нова булка ,която чака младоженеца.Чака да предложат техни кадри в кабинета на Слави, а мая ще тушира напрежението.

15

Славиии,

преди 2 години

защо ни излъгааааа?????

14

Славиии,

преди 2 години

нали не ги искаше?Защо,Слави?????

13

Анонимен

преди 2 години

Бай Гуцан вече е завъртял схема. Той това го може

12

Кънчо

преди 2 години

Доволлни ли сте кокошкари от всички краища на света ? Натресохте ни пак статукво в коцтюм на "промяна". Незабавно референдум за забрана за гласуване на всички с по-малко от 6 месеца прибиваване в страната, както и на хората без висше.

11

Анонимен

преди 2 години

Човек на БСП става премиер. За БСП няма по-добър от този вариант.

10

Анонимен

преди 2 години

Съставът му ще като състава на кренвиршите - от нищо - нещо.

9

ИТН и БСП са едно

преди 2 години

Каква Долна лъжа. ИТН начело със Слави Трифонов излъгаха жестоко и се подиграха на всички техни избиратели. Нямаше да търсят никаква подкрепа и да се коалират с БСП, а всъщност те се разбраха задкулистно с БСП и издигат БСП кадър за премиер. ( Илиев е правен Консултант на БСП от повече от 10 години и зет на дясната ръка на Корнелия Нинова)Какъв позор. Това което излезе че ИТН начело със Слави Трифонов и Тошко Йорданов са създадени от БСП и ДПС , за да върнат комунистите на власт. Истината излезе на яве. Затова направиха и безпрецедентна пресконференция с Николай Василев на която всъщност се

8

срам

преди 2 години

Не е глупав този който яде баницата.....а ти народе добре им я даде на тия лисици от БСП и ИТН...честит ви комунизъм.....а Борисов бил комунист, пък тези не са.......Каквото и да си говорим и пишем....кой ни пита нас?

7

лисица

преди 2 години

До кога ще лъжеш хората,Нинова?Стига вече с тия манипулации и криеница,жмичката свърши.На следващите избори ви пожелавам - 5%...дано изчезнете завинаги.Сега ще управляват сигурно, всичко е лисичи хитринки до тук,нали?

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Не трябва, ама реално всички/от бойкикев и курнелата до галева, шута на мафията/от 30 години са в политиката и папкат от баницата. Чудя се как успяха да се "измият" и да се представят демократи, противници на статуквото и антикорумпета, как? Всички уж нови политици, включително фигуранта на черепа, нищо не са работели, само са крали, правили далавери и интриги... Явно сме най-тъпия народ на света...начело с умнокрасивите.

5

Анонимен

преди 2 години

КОЙ ЩЕ ИМ ДАДЕ ПАРИ НА ТЕЗИ?КОЙ ЩЕ ГИ ИЗДЪРЖА?ПИТАМ!КАЖЕТЕ НИ,ОТГОВОРЕТЕ ИЛИ ПОЗОРНО МЪЛЧИТЕ!С ТОВА ЛИ ИСКАТЕ ДА ЗАЛЪЖЕТЕ НАШИЯ НАРОД?

4

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали Нинова ще подкрепи кабинета но напоследък се видя че бг политиците престанаха да играят този цирк с маските и сега все повече холитици не носят маски. Предлагам народа да последва примерът им.