21

До 19

преди 2 години

Лабораторията се казва "Геника", а не генетика.

20

Ъхъ

преди 2 години

Славянина е бивше момче спортистче, понастоящем стар ерген към 50 г., какво владеене на чужди езици очаквате от него, освен славянскк руски език със смес от български думи.

19

Анонимен

преди 2 години

Пср нали е лесно манипулиращ се ? Защо не го спират? Защо хората не се тестват за антитела? Защо е тая пародия?

18

Анонимен

преди 2 години

75 лв за бърз тест. Машина за пари и гавра с хората. Това е целта.

17

Анонимен

преди 2 години

Предпочитам Карантина за 100 лв в къщи сит, отколкото PCR за 100 лв из улиците гладен !

16

Анонимен

преди 2 години

Лабораторийте се издуха от пари поднесени на поднос, като Великденско Агне

15

Анонимен

преди 2 години

Лаборатория Генетика прави тестове на летище София терминал 2 още от март 2021. За друга лаборатория ли става друма? Ако е за Генетика, то новината ми се вижда леко остаряла.

14

Анонимен

преди 2 години

Е, важно е едни пари да се харчат, да се дават по 150.00 лв. за изследвания, които струват 2-3 лева.

13

До славянин

преди 2 години

Една тъпотия да я повториш и 10 пъти, няма да стане смислена.CDC спират да използват само собствения си тест, но не и на други. Списъка с одобрените PCR тестове е на fda. gov. *** то само с ядене не става.

12

адвокат

преди 2 години

Можете и без тестове да влезете в България. По конституция всеки български гражданин има основното и неотменимо право да се завърне в България. Да, ще има 10 дни карантина, но ще е в България. И след това е свободен без нужда от тестове. Така че тестът е просто опция! Само опция! И не могат да ви върнат ако сте български граждани.

11

До Ваксинирания

преди 2 години

Да ама не... :D И вие ще плащате з PCR тест .

10

Gregory House, MD

преди 2 години

ХА-ХА-ХААА!!! Издадоха се дъртите шмекepи! PCR ментетата ви чакат, драги пътници! То няма микробиология за по-малко време от 24 часа, тия за 2 часа ще избият рибата в Атлантическия океан!!! Съдейки от самото заглавие: Polymerase Chain Reaction, е необходимо технологично време при активацията на реакцията чрез ензима полимераза вирусната РНК да се мултиплицира, да се размножи до количества, достатъчни да бъдат регистрирани от лабораторните уреди и реактиви.Това да не ви е атомна бомба?

9

Факт

преди 2 години

Ха ТАКА одавна трябваше.повече пари ще спечелят фармитата.

8

Анонимен

преди 2 години

Педприети са хигиенни мерки демек ще има (може би) тоалетна хартия в тоалетните. Ураааа. А пср на конкурентни цени значи примерно 200лв теста. Ако искаш. Щото той сегс е 100 за 24часа, предполагам че за 2 часа ще е поне 2 пъти по-скъп.

7

до славянин

преди 2 години

Доста неграмотен си. *** то сигурно е от руския, за сметка на чужди езици. Нищо, че се мъчиш да даваш примери от САЩ. Та успя да изпъкнеш със знания де - както свинcки мде в рядка кал.

6

Мда

преди 2 години

Кво му плащаш - 200 лв и хоп - готово!

5

Анонимен

преди 2 години

Тежко им на берачите на малини, ще трябва да ръснат за един PCR колкото надник за седмица. Дано барем им уврат празните глави и се ваксинират. А ваксинираните си минаваме на парад.

4

до 4

преди 2 години

И ти си чел, недочел... Сигурно името си не можеш да напишеш, бачкаш в склад за 2000лв. и толкова добър английски знаеш, че 20 изречения не можеш да смелиш. Накратко- пълни глупости си написал. Статията ми е пред очите от 21.07.2021г..

3

Дави Ебба

преди 2 години

Това ли са инвестициите на новия използвач/дояч на Т2 - зарядни за телефони и машини за кола. Колко такси ще приберат тия лапачи сега. Поредното национална предателство подписано от ГРАБ.

2

Анонимен

преди 2 години

бизнеса почна и т2 :)