148

ACAB

преди 2 години

Аз се чудя защо не вземат да си гласуват в парламента, дали Гоце Делчев е македонец или не...

147

Щ.Младши

преди 2 години

"Македонски" народ има от 76 години а "северомакедонски"- от 2 години и нещо!

146

Анонимен

преди 2 години

Каква "история" и "култура" може да има народ,който съществува от 76 години ???

145

Щ.Младши

преди 2 години

Култура и история има,но македонския народ е измрял преди 1800 години!

144

Зевс

преди 2 години

Игнориране на всичко и всички в БЮРМ е лекарството за бюрманските простотии.

143

Анонимен

преди 2 години

Македонският народ има история, но не и македонската държава, защото такава не е имало никога.

142

ИстоРик

преди 2 години

Дори без да се замислям мога да кажа поне 30 ТРИДЕСЕТ български владетели от създаването на Българската държава до днес ..... Интересно ми е някое древно античко маке КОЛКО макеДонски владетели може да изброи ? И имайте предвид че Александър Велики Е ГРЪК / родно място в гърция и царство в Мала Азия със столица Вавилон ... а Самуил си е български владетел , който дори папата е признал за българин ... ДРУГИ ?

141

Анонимен

преди 2 години

В парламента на Република България бе гласувана предложената декларация за българските червени линии спрямо Македония! "Българският език е , отделен и различен от другите. Българският народ има култура и история, с която може да се гордее и няма да позволим никой да я оспорва. Както се казва " С тяхните камъни по тяхните глави".

140

Антон

преди 2 години

След Австрия може и Австралия да се присъедини към творението. Желаем успехи по този нов път на БЮРМ.

139

БИТОЛСКИЯТ НАДПИС

преди 2 години

Анонимни македонски ***, я ми кажете-" кажувайте"-малии колко е смешно и жалко да си невежа и лъжеш децата си в област македония! Та дека крихте Битолският надпис От 1016г. и кво пише на него?? Пише на Кирилица- Аз Йоан Владислав-Българин родом и самодържец БЪЛГАРСКИ, изградих тая крепост за защита на Българите! Нема Макета, Дакета и Сръбе...Василевса Василйи *** се е подписвал, не Македоноубиец след като ни завладяват 1018г.От Вардаро до Варна

138

ognyanz

преди 2 години

Един от проблемите на комшиите е че те нямат историци, а имат историчари. Историчарят не е историк, а съчинител на история. В смесената комисия са казвали например на представителите на РСМ: Дайте един исторически източник, в който Самуил да е наречен македонски цар. Няма такъв! Но това не им пречи да го твърдят, а и да го пишат в учебниците по които учат децата им. И в смесената комисия представителите на РСМ не подписват нищо - няма протоколи черно на бяло. Събират се, приказват, и нищо.

137

бай Лазо

преди 2 години

Макетата ше гледат ЕС, ама от некой по-висок баир оттатък Вардаро, дорде шиптъpитe не ги подпрат зaднeшкатa...Toгазе ше им дойде акъла у кyxите лeйки!

136

Зевс

преди 2 години

Само за информация думата "арно" я използваше точно в този смисъл както при теб моята баба. Като си толкова умен отговори си сам защо това е така. Ние отдавна сме си отговорили на този въпрос. Само че, сега вече след вашите бюрмански простотии това няма никакво значение за българите. Ние просто се отвращаваме от бюрманците.

135

Малко за политика

преди 2 години

Да не бързаме. И Гърция не бързаше и постигна всичко, даже смениха името на държавата. Трябва време и натиск. В РСМ много добре знаят какво се очаква от тях. Когато престанат да пишат в учебниците си че българите са татари и фашисти и престанат да крадат от общата ни история тогава могат да очакват от нас подкрепа за ЕС. Не може хора, които преживе са казвали и са писали че са българи те след смъртта им да ги наричат македонци защото така им изнася. А в комисията отказват да подписват документи

134

Анонимен

преди 2 години

Чекай да позная, цар Самуил е маке.....хахахахаха :)) Верно имате история макета, гърка Александър Велики също е маке, велики сте :))))

133

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 127.Щастлив си защото не знаеш колко си нещастен...

132

Анонимен

преди 2 години

До Неко 132 Вие...така наречените Северно македонци наистина нямате оправяне.Вие си имсте една мантра която повтаряте до безсъзнание и това е.Вас не Ви интересуват нито,летописи от онова време.нито неща от извора.Вие сте зомбирани и единствено промивка на мозъка и вето за ЕС могат да Ви освестят.***...

131

Зевс

преди 2 години

С поведението си РСМ демонстрира една политическа незрялост, която доказва, че мястото им не е в ЕС. Така че РБ в момента защитава цяла Европа. Тук споровете за митични герои нямат никаква значение.

130

Зевс

преди 2 години

Скъпи бюрманци, съединете се с вашите любими сърби и се откажете от опитите си да крадете от БГ каквото ви скимне.

129

ББ

преди 2 години

поредните глупотевини на сърбомани,мафиоти и зависими...крепящи властта си на тезата...врагове...,само факта,че първи ги признахме за независима ги събаря,и Света и Съюзниците ни мълчат...това е порн.г.а.ия...Несправедливост е,раждате поредното чудовище!!!нищо не искаме от РСМ...няма да им позволим да ограбват Историята ни!!!никога няма да им го позволим...путин и сърбите ги използва да сеят раздори...опит за нов палеж на Балканите......не ни е страх...прочетете Историята ни