62

Анонимен

преди 2 години

До Интелект или вяра! Ко? Не! Как ще сме всички антиваксъри комунисти? Я не обиждай! Аз открай време съм си фен на Бойко! А Бойко вчера каза: "Никаква принудителна ваксинация, трябва да стане с убеждаване! Искам умните.." Слушайте човека, той знае какво говори! А антиваксърите даже сме чували и плановете как глyпавите ще се отсеят сами като вярват, че ги лекуват, докато ги евтаназират.

61

Bond

преди 2 години

И това новина ли е? Детето кихнало няколко пъти и родителите-хипохондрици му направили тест. Момиченцето си е живо и здраво, дори не е в болница. Но мисирките плющят заглавия, все едно са открили Ебола.

60

Анонимен

преди 2 години

Много страшно звучи. 9 годишно. А какво точно му има ? Грип, или поредната лъжа с цел сплашване ?

59

Анонимен

преди 2 години

антиваксърите сте ФАШИСТИ, защото като оставяме вируса да се разпространява и заразява все повече хора и да умират все повече извършвате престъпление против човечеството и един ден ще ви се потърси сметка за това

58

Доказано

преди 2 години

Антиваксърите са хипари, с нисък интелект проости хора, които не разбират че извършват престъпление към държавата и техните не-ваксинирани деца са деца убийци унищожаващи здравето и икономиката на държавата. Когато човек застрашава общественото здраве и икономика на държава няма друг вариант освен със сила да бъде задължително ваксиниран и вкаран в регистър на ваксинирани анти-ваксъри и да ходи с гривна с GPS тракер под наблюдение да не извършва други престъпления.

57

До 64

преди 2 години

Грешиш , в Александровска болница пациентите с ковид за последните 10 дни са на възраст от 16 до 25 години.

56

О хо хо

преди 2 години

ИМА АЛТЕРНАТИВА И ЗАТОВА НЕ ЖЕЛАЯ ДА СИ СЛАГАМ ВАКСИНА. АЗ И СЕМЕЙСТВОТО МИ СЕ ИЗЛЕКУВАХМЕ С ХОМЕОПАТИЯ. НО ПРЕДУПРЕЖДАВАМ - ТРЯБВА ДА РАЗБИРАШ ОТ ТОВА, ЗАЩОТО ХОМЕОПАТИЯТА Е ВИСШ ПИЛОТАЖ В МЕДИЦИНАТА.

55

до интелект или вяра

преди 2 години

зад всеки антикомунист наднича обикновен фашист

54

Анонимен

преди 2 години

тези които не искат а се ваксинират да хващат горите и пещерите, с гегата бай Ставри да ги кара към планините

53

Анонимен

преди 2 години

62 Благодаря, че показваш истинското фашизоидно лице на управляващата *** в момента. Плашене, ковчези, бесилки, хората като животни на конвеир да ги ваксат, отношение към децата като към *** и плъхове. Благодаря, че ни показвате кои сте в действителност! Продължавай все така, моля те!

52

до 52

преди 2 години

Испанския грип както и всяка друга вирусна инфекция самозатихва по естествен път.Същото се отнася и за короната.

51

Анонимен

преди 2 години

До Доказано "Действие и със сила това е!" -- Ти искаш гражданска война ли да провокираш бе, слънчице? Нали знаеш, че всяко действие си има противодействие? А изобщо представяш ли си колко пострадали и щети и от двете страни ще има от такъв вид "борба срещу вируса"? Верно ли ти се влиза в тоя филм? Или просто те кефи да yмиpaт и страдат хора?

50

Анонимен

преди 2 години

колега - ами като си ПРАВ - прав си - антиковид ваксъра е супер гига мега лтра хипер НЕГРАМОТЕН - може да има пари и образавание, но като е НЕУк и нЕграмотен

49

999

преди 2 години

Млади заразени, НО НИТО ЕДИН В БОЛНИЦА!!

48

Анонимен

преди 2 години

Ехеее, казаха че ще се прави правителство и показахте истинските си сатанински рога, нали? Оня министър дето излъга хората, че е против ваксините вчера призна че се бил боднал, даже 2 пъти. Да не излезе, че тия дето обещаваха че хората сами ще решават, са по-фашисти от тия дето ни убеждаваха да се ваксинираме. А, славунчовци, христовци, майченца? Фашизъм ли ни готовите? Ще ви го кажа в прав текст, пипнете ли децата, няма да оцелеете. Даже и танкове да изкарате, пак няма да оцелеете.

47

Анонимен

преди 2 години

всичкото антиваксър на конвейра у кравефермата на бай Колио - там има машина която БОЦ и слага автоматично - ша опатка сичкото антиваксър за една седмица

46

Интелект или вяра!

преди 2 години

Много интересно е, че всички анти-ваксъри комунисти, а дали причината за това е нисък инт.елект или вяра в Радев и Нинова, които са заклети врагова на ваксинирането и то с ваксините на Бойко Борисов. Виж, с Спутник V може...

45

Майна

преди 2 години

Дори след ОБИЧАЙНИТЕ ВАКСИНИ ЗА ДЕЦА - ИМА ДОСТА ПОСТРАДАЛИ МНОГО СЕРИОЗНО, ЗА КОЕТО НИКОЙ НИЩО НЕ ГОВОРИ. ЗАЩО, СЕЩАЙТЕ СЕ САМИ!

44

Не!

преди 2 години

Сложете си ваксините дето слънце не огрява и долу ръцете от децата!

43

Деца Плъхчета

преди 2 години

МНОГО ТОЧНО И ВЯРНО сравнение! Децата безспорно пренасят всякакви видове болести вируси, бактерии и паразиити, дори въшкии и глистии и това е 21-ви век по детските градини има такива случаи и то на белии хора българи масово си пробутват болни заразни деца по градини и училища и те заразяват всичко после други деца предават по нататък по веригата родители те пък на колеги и други хора.