102

Umbrella Corporation

преди 2 години

Скоро ще стигнем до правилната буква и зомби апокалипсиса ще започне ;X

101

Анонимен

преди 2 години

Делта вариант.Има ли нещо общо с делтовиден мускул, а?

100

Анонимен

преди 2 години

Откога стана новина 9 годишно момиче с хрема от Пловдив.Ще ви кажа -откогато ковид фашистите от СЗО и техните лакеи наложиха тирания над човечеството и свободите на хората.Трябва да се изрине цялата тази пасминна и повяртайте ми нещата ще станат 1 000 пъти по-добре!Да започнем от българските им продажни слуги и медии.

99

Анонимен

преди 2 години

Внимавайте много е заразен този щам.Брат ми не е излизал от първата вълна на вън до сега.Вчера събра смелост да излезе на балкона.И днес е с ковид.Казах му аз да се ваксинира *** на .

98

Анонимен

преди 2 години

До Леле Лелински 109. Ти от колко акаунта пише бре? Луд си за връзване. Надявам се не си ми служител, щото първи ще излетиш. Ваксинирани мутации не ми трябват във фирмата, се ще ми висят в болничен.

97

Асан

преди 2 години

Диария има ли като е с ковид :))

96

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите не разбират, че не печелят нищо с ината и страховете си. Губят те, като излагат на риск живота и здравето си. Но губи и цялото общество от локдауни, фалити задръстени болници.

95

Анонимен

преди 2 години

До Разум Даскалски Евро! Я бягай да ти сложат една усмирителна риза! Биопродуктите не са ваксини!

94

Леле Лелински

преди 2 години

Да в КАКЪВ СВЯТ живеем да има ТАКИВА хора на които трябва да се обяснява, че трябва да си мият ръцете, да са чисти и здрави и да си слагат ваксини. Именно заради такива мърлячи и проостии нечистоплътни хора с ниска култура и нисък интелект ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ. Много ясно е, че и децата задължително трябва да се ваксинират както и всички други хора. Абсурдно в 21-ви век да има такива упорити хора които не признават *** и вода нито ваксина сеят зарази само и не трябва да се съобразяваме с такива!

93

Анонимен

преди 2 години

До Ваксина и хигиена.... *** ходи да те бодат. Давам ти и моя биопродукт. Хипохондриците е време да ги прибират на 4км, че да се оправи държавата.

92

Бай Ганя

преди 2 години

Срещу безплатен апартамент в Младост 5,ще си сложа ваксина.Няма само производителите на ваксина да печелят от тая работа я.

91

Анонимен

преди 2 години

Брей а родителите на младите що забравихте да ги пишете че са и те Делта или удобно РЗИ пловдив не са ги изолирали, за да седи опирката че младите само боледуват?

90

101

преди 2 години

Я, минуси са ми наслагали. Не че ме вълнува, но това означава ли, че нормалните хора пишат глупости по форумите?

89

Анонимен

преди 2 години

Ама вие още ли се занимавате с ваксини и грипчета. Хора, вие не сте добре. Глейте си живота бре, ко са занимавате с глупости? Хахахаххахааа

88

Vako

преди 2 години

Не не може да бъде.......1 случай в света ?????

87

Клоунски Свят

преди 2 години

Знам че *** ще ме делне, но имам само едно да кажа за ВАКСИ-ДИКТАТОРИТЕ.ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е ПРЕДИМСТВОТО НА МАЧЕТЕТО ПРЕД ОГНЕСТРЕЛНОТО ОРЪЖИЕ?НЕ МУ СВЪРШВАТ АМУНИЦИЙТЕ!

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99Стига с тези нормални хора! Нормалните хора не пишат глупости по форумите.

85

Анонимен

преди 2 години

Петте тро** ла пак нападнали коментарите. А, захлебете с реклами за безполезни ваксини, можете да си поставите няколко публично ритуално /за това се плаща повече/ и оставете нас, нормалните хора, да продължим да живеем без да ни тровите атмосферата с недомаслените си платени коментари.

84

Ваксина и хигиена

преди 2 години

ТОВА Е РЕШЕНИЕТО: Във всички лични карти и паспорти да има чип със сертификати и история на всички ваксинации за възрастни и деца. Масова задължителна ваксинация и добра хигиена това е решението друго няма. Да има сезонна ежегодна ваксинация и профилактика напълно нормално е и трябва да го има.

83

Анонимен

преди 2 години

До 92 Разум Даскалаки...: Това да не СССР, бе глупчо? Ето, Виктор Орбан си е въвел закон срещу гнусбите гейове: оная сатанистка Фон дер Лайен нищо не може да му каже. Ако иска и на вратата да дойде да ми позвъни с иглата, ще я изгоня!