22

Таня

преди 2 години

Браво ! Те наистина са верни до гроб ! Милото да е живо и здраво и щастливо

21

Анонимен

преди 2 години

АНГЕЛЧЕТАТА НА ЗЕМЯТА СА ТЕЗИ НЕВИННИ ДУШИЧКИ КОТЕНЦА И КУЧЕНЦА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ПО ГОЛЯМА ЛЮБОВ И ВСЕОТДАИНОСТ КЪМ СТОПАНИТЕ СИ

20

999

преди 2 години

Потресаващо интелигентни и емоционални са животните! Единствено нашето пренебрежение към тях е потресаващо глу.паво! БОГ Е НАВСЯКЪДЕ. И БОГ Е ЛЮБОВ. БЕЗ ЛЮБОВ НЯМА ЖИВОТ!!!

19

от северозапада

преди 2 години

До Анонимен 24 и 23: Добре, бе готин! Не ти вярвам напълно, *** добре звучи!!!

18

Анонимен

преди 2 години

Стана ми любопитно и закачих на нашийника му бележка:- Кой е стопанинът на това забележително куче и знаете ли, че то идва всеки ден при мен, за да поспи?На следващия ден то пристигна с отговор:- Кучето живее в дом с шест деца, три от които са под три годинки. Просто идва да си отспи при вас. Може ли утре и аз да дойда с него?

17

Анонимен

преди 2 години

В двора към мен се приближи стар уморен пес. Съдейки по каишката му и по заобления корем, има дом и го гледат добре. Кучето спокойно се приближи към мен и аз го почесах. То се отърка в мен и заедно влязохме вкащи. Щом прекрачихме прага, то се сви на кравай в ъгъла и заспа. След час се събуди, стана, завъртя се пред вратата, аз му отворих и то си замина. На другия ден то отново се появи в двора, поздравихме се, придружи ме вътре, зае същия ъгъл във всекидневната, наспа се и си отиде. Така продължи няколко дни подред. Стана ми любопитно и закачих на нашийника му бележка:- Кой е стопанинът на т

16

Анонимен

преди 2 години

В днешно време и кучетата са повече от хората.

15

пияница мистик

преди 2 години

До 14 === Грешиш! Децата и внуците не са я забравили бабата, защото сега се карат как да разделят имота :)))

14

ОНЗИ

преди 2 години

Ами ние човеците да се учим от предаността и почтеността и моралът на това толкова тъжно приятелче !!! Браво на момчетата които протегнаха ръка на това тъжно приятелче - ПОКЛОН АВЕРЧЕТА !!!

13

Анонимен

преди 2 години

Този с главните букви, потърси помощ. Много спешно. Ако вече си я получил, спазвай стриктно предписаната ти рецепта. Важно е.

12

Rеее

преди 2 години

предлагам това куче за социален министър, то поне има някаква емпатия

11

маркиз дьо саП

преди 2 години

До КАРАИБРАХИМ Виж сега, ако като малък си бил жертва на някакво посегателство, нали се сещаш...потърси си правата!

10

Анонимен

преди 2 години

Миличкото! А сигурно децата и внуците й още след 3 ден са я забравили.Дано поне отсега нататък кученцето не е тъжно и си има нов дом и грижовни стопани.

9

АнонимеН

преди 2 години

ИМА СТРАШНО УМНИ КУЧЕНА АМА НАИСТИНА МНОГО УМНИ КУЧЕТА И ЗАТОВА НЯМА КАКВО ДА СЕ ОБСЪЖДА ТАЗИ ТЕМА! САМО ЗА ПИТБУЛИТЕ НЕЗНАМ КОЛКО СА УМНИ

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1. Отгледала съм много кучета и котки. Установила съм, че и кучетата и котките обичат стопаните си, показват го по различен начин. Относно т.н. вражда между тях , знам, че стават приятели, ако едно от животните и малко. Едно от кучетата ми отгледа коте, от бебе на дни. Живяха заедно 17 години, деляха храна, легло, общи игри и...мен. Когато кучето умря от старост, котето страда с месеци, умря една година по-късни и нито за миг не престана да тъжи по кучето...

7

Анонимен

преди 2 години

До 1 За котките грешиш много. Моята прабаба имаше котка, която е прибрала от улицата. Беше много стара котка. Когато баба почина, котката легна в леглото й, там където биха били краката й и не стана нито да се храни, нито да пие вода. Само въздишаше. Така и умря. Въздишайки. Кучета, котки, животинките обичат стопаните си, когато са обичани.

6

Анонимен

преди 2 години

Няма по-голямо животно от човека.

5

дневниците

преди 2 години

на вампира ами като нямат мозак много чалга на едно място е..................

4

добре

преди 2 години

че вече слуйебната кола в кавички домува на друго място

3

Знае се

преди 2 години

че най-добрия четирикрак приятел на човека е масата.