20

До 18

преди 2 години

Нито гласови данни нито особено красива. Само провокативна визия и хореография.На мен тази последна тийн визия и държание и връзката с внука ми идват в повече

19

До 14

преди 2 години

А ти какъв си? Преоблечен българин. Дядо ти случайно дошъл от Бъкингам в България.

18

Кирил Христов

преди 2 години

Всички хейтърчета да се... ибнат. Мадона е една от най красивите изпълнителки, а отделно от това е най-великата жива шоу звезда на света. И едва ли са от значение комплексарските коментари на фенки на грозната Гарга и други такива.

17

Анонимен

преди 2 години

Красива е !

16

Плавник

преди 2 години

К'ва красота? Тая е живо ***. Още от млада е грозна, в което няма нищо лошо - всеки се ражда различен. Но да ми я възхваляват медиите каква хубавица била....егати лицемерието. Фалшивите идоли водят до извратеняците, в които сме се превърнали днес. Горките ни деца.

15

Анонимен

преди 2 години

Най-вече езикът й е о, твратителен! Сия Германска

14

Анонимен

преди 2 години

Като чуя българин и българка се сещам за шкембе-чорба. ... така че ако обичате не коментирайте точно Мадона или бъдете малко по внимателни с коментарите (искрено Ваш!)

13

Unplugged

преди 2 години

80% от днешните пеФци и певачки тотално ще изчезнат ако бъдат забранени провокативното държане и полу-секксуалните сцени в клиповете им. Щото те друго не могат да покажат.Спомням си по MTV имаше един формат Unplugged , където певец излизаше само с една китара по тениска и дънки , сядаше на едно столче и си пееше песента. Без специални ефекти... без полуголи танцьорки ... без разни папагалски костюми .... Само Глас и Китара... ТАМ се виждаше кой е талантлив и кой не е. Мадона беше там.

12

Анонимен

преди 2 години

Мадона никога не е била красива, а сега вече е направо ужасяваща с това лице, като от филм на ужасите. И с тези програмки и филтри още по-страшно е сигурно да я видиш на живо. А и как само се развява по П и Ц на тая възраст, направо жалка картинка. До преди 10-15 години правеше готина поп музика и после само бълвочи. Но, като не знаеш, кога да спреш...

11

Анонимен

преди 2 години

Нито някога е била хубава, нито някога е можела да пее. мадона е продукт на огромна реклама и арогантност, от името, което си избра до сценично поведение и костюми... Реално има слаб гласец, пее фалшиво, не е хубава, но умее да прави щоу чрез добър балет, скандално поведение, скандални костюми,много и агресивна реклама и няколко добри и лесни песни. Освен това "изгря" в период на слаба конкуренция. Сега не би могла да се уреди да пее дори в квартален клуб, затова от години не прави нови песни.

10

@12

преди 2 години

Не викам, написал съм го.

9

@ 9

преди 2 години

Има хубав език викаш ? Какви психопати пишат тук !

8

Анонимен

преди 2 години

Че кога е била красива Мадона ?!

7

123

преди 2 години

Има хубава уста и... език... чак пък красива...

6

Добре

преди 2 години

Слугиня на дявола, проми мозъка на милиони с примитивна пропаганда. Загледайте й клиповете, особено последните - много символи на подземието и разврат. Отделно грозна и не талантлива

5

666

преди 2 години

Адренохром

4

Радо

преди 2 години

Мадона Никога не е била красива. Беше ужасно грозна като млада, доста покварена и в през годините непрекъснато се Тунингова.

3

121212

преди 2 години

Мадона и красота??? Вие се шегувате.

2

Сигурно

преди 2 години

Приличен вид и още може да прави секс, то това е най-важното.

1

Анонимен

преди 2 години

Бори се срещу Лили Иванова за титлата "мумия на годината" .