48

До Добре

преди 2 години

Има някаква логика в коментара ти, но мислил си си в посоката, че ако купиш за 2500 ще ти останат 5000 лв. да я "стегнеш" Сега ако бюджета ти е 12000 и купиш за 7, ок, но няма гаранция, дори и с тюв, че после няма да има нещо за ремонт. Все пак не е от магазина...

47

Курник

преди 2 години

Е що за въпрос ? *** точно такива ги търси по евтинки. Така или иначе ще има премахване на катализатора и дпфа. Следва ремап, дино стенд и в лвата лента към Слънчака къси дълги къси дълги гааааас. Родната идилия в две изречения.

46

Waffen SS

преди 2 години

""""Много от пострадалите от бедствията превозните средства съвсем скоро ще се появят на пазарите в Източна Европа"""" Е, не е нужно да си експерт,за да разбереш това. В началото на нашият безкраен,демократичен и неолиберален преход ,всички коли ,които се внасяха от Германия, бяха на възрастни госпожи,които не са ги използували ,но винаги са били в топъл гараж

45

Добре 2

преди 2 години

За износ и то с предпочитане Източна Европа. С две думи - търгаша купува на автовоз такива бок.луци няколко за по 500 Евро. Напудря ги тука, реално няма никаква идея в какво състояние са. Пуска ги на 3к лв и сваля Велико душно 500лв после. По 1000лв от кола за скраб печалба. Българинът купува реално опасна за каране кола, с незнайно какви проблеми. Та аз реших за себе си - ще си внеса такава с TUV и ще излезе не 3.5к лв а 7к лв. Но ще е нещо читаво и няма да им пълна гушите на измамниците.

44

Добре

преди 2 години

Имам следният казус - харесах си един вид Ван за семейството да се возим. В Бг са нов внос, идеално състояние и тн глупости по 3к лв. Влизам в мобилето.де - читава с TUV под 2.5к Евро няма. Джамбазина не иска и да чуе за оглед при майстор - перфектна била, какво да й се гледа и тн. Приказки за наивници. Много ви моля - не купувайте тоталните к.енефи от Бг. Естествено видях и за по 500 - 700 Евро същите коли в Германия. Звъня на германеца - той ми се смее - пълна е с проблеми и за това са само..

43

Анонимен

преди 2 години

Гледам Нова и се убеждавам че водещата е неадекватна. Идея няма какво говори. Репортаж от Пловдив, където пиян се блъска в дюнерджийница. Пострадали няма и водещата коментира: "За СЪЖАЛЕНИЕ с щастлив край". Съжалява че няма блъснати и убити хора ли какво?!?!?! Поколенията след 90-та година са тотал щета. Както казва Асан - андибул морков е положението.

42

Анонимен

преди 2 години

Ще изкупи ли българинът наводнените коли от Западна Европа?----------МИИИ МАЛКО НАМИРИСВАТ АМА КВО ТОЛКОЗ

41

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42Достъп ще имат турските, арабските и прочее автосервизи, защото от години с тази *** работа там се занимава Хасан, а не Ханс! Застрахователите ползват услугите на местните пунктове за скрап / а там пак е Хасан, а не Ханс /, а влезе ли веднъж удавеното возило в двора на такъв пункт обират чарковете подходящи за местния пазар "секънд хенд" от тези които са наистина "тотал щета"! Препрограмиране на бордови компютри е вече детска игра - има много такива магьосници!

40

анонимен

преди 2 години

До анонимен 43 Грешка : караци - капаци!

39

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42Ще оправят стъклата и тенекиите на колите очукани от градушката вчера в Северна Италия! Но първо застрахователите ще ги отпишат като тотал щета! Ще им сменят очуканите караци, калници, ще сменят стъклата, ще ги понапудрят и готово! Сигурно ще има много коли с реални малко навъртяни километри! И заповядайте на новия внос!

38

Анонимен

преди 2 години

Няма да ги изкупи,и ще ви поясня защо! Удавената кола се нуждае от обслужване и подновяване в ,,дилъра'',а това е много скъпо.В България няма да ги вкарат развалени,защото няма кой да ги поправи,а също и да им зареди нужният софтуер.Българският автоджамбазин/измамник освен с връщане на километража,от друго пара не може да направи.Има и втора точка: всички удавени коли ще бъдат прибрани от иншуранс-компаниите,които ще ги изпратят директно в доменните пещи за претопяване.*** няма да има достъп

37

Анонимен

преди 2 години

тука големи разбирачи, яко плюят по собствения си народ и себе си хахах я по-ведро, бе, депресари

36

Анонимен

преди 2 години

Бобокови да ги внесат накуп за по-евтино.

35

Анонимен

преди 2 години

...дали и на тях ще им връщат килотража? Е така, по навик.

34

монтьорче

преди 2 години

нема и да знаят че са от наводнените :)

33

Анонимен

преди 2 години

и да не ги изкупи къде мислите че ще отидат токсичните отпадъци и пластмасите за горене? у нашите тецове къде. китай отдавна не приема боключките на свръхконсумиращият гут менш зелен поучаващ некорумпиран европеец и той ко да прави айде към бугарищаня, да им тровим водичката, почвите, въздуха, важно е че завода на бе ем ве работи без отпадъци.... това са дойчистанците. жалко че руснаците не са ги избили до последното немско псе.

32

Анонимен

преди 2 години

Чаа пъ тоуку а сме простий?!? Може..

31

Анонимен

преди 2 години

Повечето коли след наводнение са така намачкани, че дори тука в България отиват директно за вторични суровини.

30

Асан

преди 2 години

Като за бг заплати са супер.. Асан нема мангизи за нова кола :)))

29

Асан

преди 2 години

Като топъл хляб 500 евро парчето