68

Анонимен

преди 2 години

За българин е от изключително важно значение да го помислят за богат, дори да няма пари за гуми. За достатъчно малко пари ще изкупи и колите които миришат на тиня.

67

Д-р торбенщайн

преди 2 години

Дрън- дрън, цък-цък, язък.!.

66

Анонимен

преди 2 години

Не умни хора,бол.Набутвация!

65

Русия

преди 2 години

Западналти наркуманци на убичат и няа тъй да напраят.

64

тото

преди 2 години

Пишем статия и текс да се ползва комп. диагностика, но защо няма информация...

63

ДаНакажемШайката

преди 2 години

Ще ги изкупят автоджамбазите с дебели вратове и пачки, и ще стрижат с тях стадото простовато,а то ще мре с тях като *** по "маНгиЗтралите" на Асфалт паша.

62

до 64 Писа Алиса:

преди 2 години

Българинът има доста самочувствие, без покритие до голяма степен, но няма пари за да си купи нова кола, нови дрехи и т.н. Всеки знае какво е хубаво ама не всеки може да си го позволи.

61

Анонимен

преди 2 години

До .лиса алиса- аз на тия пътища нова кола няма да си купя. Направих тази грешка преди време и поовече съм си казал не. Някоя 5-6 год. да я карам 2 год. и така ми по-добре.

60

.лиса алиса

преди 2 години

Ако бългаиринът имаше поне малко самочувствие и гордост да не купува стари коли, стари ака.дрехи, стара храна, нямаше да бъде мачкан т

59

Анонимен

преди 2 години

Старо се купува само вино и ракия! Всичко друго е набутвация

58

Анонимен

преди 2 години

Разбира се! Нов внос са!

57

Shark

преди 2 години

Със сигурност удавените коли ще пристигнат тук. Търговците сега са като хиени,само чакат да мине всичко това и да започнат да хвърлят колите. Веднага ще ги грабнат за без пари, ще ги оправят и ще започнат да ни ги пробутват. Който ще купува кола в следващите месеци ще трябва да е много внимателен. Мошеници са големи.

56

Анонимен

преди 2 години

за БГ комплексарите е важно да е беемве, няма значение дали е наводнявано или не. той си слага чантичката тип пощальон, чехлите, една фълшива фанелка на филип плейн, почесва си татуйровката и се качва в наводненото беемве мислийки се че е покорил света. БГ комплексарчетата нямат равни в цял свят

55

..

преди 2 години

е нее. какво им е. сега е 40 градуса и ще изсъхнат. градушката я оправям и си е като нова

54

Анонимен

преди 2 години

Примоция, мерцедес на половин цена! на седалката е сядало само дупетоНа моделка! Ако искате да се докоснете до яко женско дупи, купете си наводнен мерцедес на половин цена!

53

Коко

преди 2 години

Категорично-ДА. Ще ги изкупи.

52

Анонимен

преди 2 години

Няма го тоя филм да си купиш кола на старо и само да я караш. Или ще караш раздрънкана кошница със светещи лампи по таблото и тракащи части или трябва да вложиш през първата година някой лев да и отремонтираш всички неща, които ще и се обадят и в последствие да я поддържаш постоянно. Те още като нови вече се раздрнкват бързо, камо ли на старо. Но е забавно, че се намират и оптимисти. Дават си всичките пари за възможно по-лъскав автомобил и после се чудят, как ще го поддържат.

51

Анонимен

преди 2 години

абе тоеа да не ви е на дедо ви москвича или вартбурга, един маркуч отвътре да отмие калта в коша и купето и седалките два дни на слънце и готово.

50

Анонимен

преди 2 години

е точно ако си експертще разбереш че точно по пътищата ни няма да се появят. Привеждането им в движение е твърде голяма цена и е по добре да си вземеш застраховката. Просто автоморгите ще се сдобият със сравнително нови ламарини и чаркалаци.Да не мислиш че от електрониката има и 50% останало читаво нещо.

49

Анонимен

преди 2 години

Абе давай бе, нашенецът обича да се фука и фали. Била "удавена".А за дизелите, особено ако е бил залят целия двигател не знам как ще запали, освен след основен ремонт.