31

до Тариката

преди 2 години

А колкото до това че харесвам колективното. Точно така - харесвам го защото аз съм част от обществото. Семейството ти и то е част от него. Никой човек не живее на остров - всички сме свързани.

30

до Маринела Цветанов

преди 2 години

Отвори си статистиката, напиши в гугъл - UK covid count и виж статистиката. След това я сравни с UK covid 2020 graph и ще видиш защо ваксините работят

29

до Тариката

преди 2 години

Добре пич...аз съм ваксиниран нито симптоми нито проблеми имах, ти си решаваш за себе си, ама да не плачеш после що съм с "пълна и нелипсваща душа"

28

Тариката

преди 2 години

Хората с частична или липсваща душа винаги търсят колективното. За това се боцкат по нареждане на шефа на колектива. Елементарно е. Ако от горе им наредят да са атеисти, те стават войстващи атеисти, ако им наредят да обожествят вирус, пандемия или нелогична заповед, те грабват знамето на революцията и жертват живота си и този на децата си в името на кошерното благо.

27

до Маринела Цветанов

преди 2 години

Много от нещата които казваш просто не са верни. Най-добрият пример е Англия - наскоро имаха (преди 1 седмица) по 50 хил случая на ден. Но заради високата ваксинация (60%+) имаха по 80 умрели на ден. В най-лошия период миналата година по 50 хил случая имаха по хиляди умрели (2хил+)

26

Маринела Цветанова

преди 2 години

Ами и процента на починалите неваксинирани при заболяване с коронавирус е изключително малък, стига да има адекватни медицински грижи, а не умишлено създаден организационен хаос, паника и печалбарство на гърба на хората. В Швеция и Беларус процента на починали беше изключително малък, без тези страни да са влизали в безумни локдауни и карантини. Тогава каква ви е файдата от ваксините? Смятате че това е някаква панация или елексир на безсмъртието ли? Или искате да се боцнете защото е модерно?

25

brau

преди 2 години

6-ти в света по смъртност на глава на населението - щото знаем повече от учените и за това :)... брау *** не се ваксинирай!

24

Анонимен

преди 2 години

и българите ще изчезнат, както са изчезнали много други народи, населявали тази земя.само македонците ще останат.

23

Павето

преди 2 години

До 23. Вселената и всичко надолу е пирамидално. Изглежда, обществото в което се движиш е от твоя етаж на пирамидата. Не се учудвам, ти си ваксър/ка. Добре си описал/а познатите и роднините си, но това не е мой проблем. Не е проблем и на обществото ни, защото в България инжектираните са около 3-5% - това са хората които описваш в поста си.

22

Ванката

преди 2 години

Измислих нова ваксина срещу делта варианта. Съставките са WD40, Раундъп и белина. Не нося отговорност за продукта си, но гарантирам, че работи. Проваксърите да ми пишат на лично. За количества отстъпки. ;-)

21

До 18 Павето

преди 2 години

Я бясно за населението на България! 70% процента малообразовани чалгари, 20% обсебени от диващината и простащина, 10% мислещи хора които вече се готвят да се напуснат страната. Безлична за тъ пяла нация сме ние , без грам социална култура ,обществено поведение и национално достойнство.

20

Анонимен

преди 2 години

До Бонго Бонго - За кое им благодариш? За това, че ни ограбват или за Дахау и Аушвиц? За кое точно им благодариш? Освен ако не си някакъв колоред и да очакваш помощи от онази изперкала баба.

19

до Маринела Цветанов

преди 2 години

Има значение, защото ваксинираните почти никога не умират дори и да се заразят. А тези които не са.....еми зле е!

18

Иван

преди 2 години

Този убавец на снимката си има мъж. Живеят заедно.

17

Маринела Цветанова

преди 2 години

И какво от това? Нито един ваксиниран няма гаранция че няма да се разболее, а разболее ли се винаги има вероятност да влезе в болница.

16

Бонго Бонго

преди 2 години

Благодаря Германия!

15

Германия

преди 2 години

Население над 83 милиона, след 2- 3 години ще има прираст, а България ще продължава да се топи. 3 милиона ще изчезнат , антиваксерите ще намерят вечен покой, а с мислещите хора ще на напуснат тази клонака наречена България .

14

Анонимен

преди 2 години

До 14. "Страхувайте се от българите със сопите" - Волтер.

13

Анонимен

преди 2 години

диви, суеверни антиваксъри - ще умрете от глупост, делта не прощава.

12

Павето

преди 2 години

До 3. Кои сте вие?