51

Хей фън0вия

преди 2 години

Светът без теб ще е едно по хубаво място.

50

Анонимен

преди 2 години

Евреите най после ще им отмъстят за това, че Хитлер ги лиши от властта в Европа макар и за кратко. Но остават още 50 %, а това не е никак малко. Време е за новия Водач!

49

До Фън

преди 2 години

Голямо неразбиране демонстрирате.мРНК ваксините са много неустойчиви и не преживяват в тялото повече от няколко часа до дни.Затова и се съхраняват при такива минусови температури.Всички спайкове,чужди РНК и т.н. се изхвърлят от тялото до дни.Целта на ваксината е да накара имунната система да разпознае вируса бързо,а не много по-бавно което се случва при боледуване.Няма нищо страшно и неясно.И да,когато се знае генетичния код на вирус ,и РНК ваксините могат да се произведат бързо.

48

До 55 Фън

преди 2 години

Малий, потърси помощ писанието ти е меко казано безумно ,а това е явен признак на огромен ментален проблем. Нали си наясно ,че всеки вариант нс ковид уврежда и мозъка .

47

Анонимен

преди 2 години

В Иран 35000 новозаразени дневно,нов антирекорд.Но пък са в оранжевата зона за нашата страна.Не разбирам.

46

Идиоти като теб

преди 2 години

" и неваксинираните вече имат имунитет и затова не се боцкат. Ваксината е обикновено пласибо с елементи на шипчета в кръвоносната система........."къде ги намират е мистерия.

45

Анонимен

преди 2 години

този ******ал е най-мразеният министър в DE.

44

Анонимен

преди 2 години

И разбира се и там нарастващ брой заразени с делта варианта.

43

Анонимен

преди 2 години

до 46.-позна орална хирургия.,частна.въпреки това тези здравни кадри не били приоритет от първа линия.затова ги нашариха с 2 различни ваксини.да се скъсаш от връзки не можеш се ваксинира с 2 пфайзера.ама данъци знаят да прибират и са много загрижени за Мюмюн дето не може дори да се подпише.

42

Анонимен

преди 2 години

"Над 50% от германците са изцяло ваксинирани срещу COVID-19"..................Значи нямат шанс срещу делтата.

41

Анонимен

преди 2 години

йенс шпан скоро ще бъдеш здраво ..... ти си знаеш мекеренце геноцидално. дойчистанците са лошо стадо, мачкат всичко по пътя си, ама обърнат ли палачинката от едната крайност в другата. меркелите, уши фон ботоксите, тоя емаскулирания швулендър и цялата пасмина няма да могат да си намерят местенце да бегат, дойчистанеца като изригне.

40

Анонимен

преди 2 години

в Германия който е учил много и е успял и печели много над средната класа сега е най-прекаран-най-високо данъчно облагане и въпреки внесеното.всички фондове издъхват.

39

43

преди 2 години

превод: 60% от всички случаи са от хора които са неваксинирани. Колкото до смъртните случаи -> 90%+ неваксинирани

38

Тариката

преди 2 години

До 40. Ако социопат е клеймо което ми поставя болно общество измислящо си пандемии и вярващо в тях, то аз съм горд социопат.

37

до Тариката

преди 2 години

Някой долу ти го каза по-добре. Това че проявяваш социопатично поведение си е по-притеснително от това че не искаш да се ваксинираш хаха. Айде късмет

36

Анонимен

преди 2 години

затова ли бихте на дъщеря ми Астра и получи световъртежи.повръщане.повишен реактивен протеин .тя е на 35г.едвам оживя.а плаща данъци на Меркел по 280 000 евро на година.затова ли експериментирахте отгоре и.че и частно застрахована не можа да си избере от по-хубавите ваксини. сега 1 игла от едната.втора от другата ваксина.едната векторна.другата Пфайзер.*** сбъркани.

35

до Маринела Цветанов

преди 2 години

Няма данни че вируса по-малко опасен така че това не е вярно. Лесен пример е Индия в която дори нямаше места къде да погребват хора за това ги горяха. Отвори и виж снимките India covid 2021

34

Тариката

преди 2 години

До 34. Твърдение-реакция-потвърждение. Какво друго да кажа?

33

Маринела Цветанова

преди 2 години

Уважаеми, това в Англия е вече четвърта вълна. Може и пета да е, защото в Испания в момента има ей такива големи заглавия по вестниците "Ужасната пета вълна е тук!". И в Испания смъртността не е така висока, както беше миналата година. Причините са две. Едната е заради вирулентността на вируса и неговата по-голяма приспособимост към човешкия организъм. Целта му не е да убие гостоприемника. Другата причина може да звучи цинично, но е истина-тези които им беше писано да умрат, вече го направиха.

32

До 30

преди 2 години

А хората без душа са социопати, които просто имитират обществено поведение, но здравето и живота на другите за тях е без значение.