51

Калеко Алеко

преди 2 години

Няма за къде да бързат шоумените от КуКуБенда и Каналето, Учиндолският месия е жив и здрав и мълвата за предизвестената му смърт е силно преувеличена, а и до октомври и изборите 2 в 1 има още много време ... !!!

50

Анонимен

преди 2 години

ИТН- ГЕРБ СА ИЗМИСЛИЛИ ЧЛЕН 95 ОТ НК ПО КОЙТО ПРЕСЛЕДВАТ ПРОТЕСТИРАЩИ- ЛЪЖА- ВИЖ НК ЧЛ 95- ПУБЛИКУВАН В ДВ БР 99 И 145- 1995Г И 1998Г- ТОГАВА ГЕРБ НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛО- ТОГАВА НА ВЛАСТ БЯХА БСП КОИТО ОБРАХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА 15 БАНКИ И ГИ ФАЛИРАХА, ПРИБРАХА ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ И ЗАЧЕЗНАХА, ПРИБРАХА ЗА ПО 1 ДЛ ЗАВОДИ И ПРЕДПРИЯТИЯ, А ПОСЛЕ ГИ НАРЯЗАХА НА СКРАП. СЕГА ТЕ ПРЕСЛЕДВАТ ПРОКУРОРИТЕ ДРЪЗНАЛИ ДА ПОТЪРСЯТ СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА БЪЛГАРИТЕ ПРИБИРАЙКИ МУТРИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ.

49

Анонимен

преди 2 години

До ъъъ 51 - малко ли скечове имаше с Доган?

48

Глашатай

преди 2 години

Избори, дами и господа, избори 2 в 1!

47

Гроби Таласомо

преди 2 години

До АнонименВръщането на българите от чужбина е жизнено необходимо на управляващата политическа олигархия. Кадрите им с годините намаляват все повече, поради, което все повече генерали и милиционери окупират политическите върхове, а знаем каква катастрофа за едно управление е фуражката, която е обучавана д аизпълнява заповеди, не да държавотвори. Има огромна разлика! Качествените хора, които с атук, пък не искат да сътрудничат на управлението на политическата олигархия!

46

Анонимен

преди 2 години

Много е смешно когато гербаджии говорят против диктатурата.

45

ъъъ

преди 2 години

Не само на заден, ами и на задна ще дадат. Да сте видели дори 1 (ЕДИН!) скеч на Славчо с човек от ДПС? Търсете, ако искате. Няма и няма и да намерите. Сещайте се какво означава това.

44

ИТН е измама

преди 2 години

Те нямат нито ясна представа какво ще правят/програма/ нито с кого ще гоправят. Или ще сложат за премиер човек младок бе зопит, но с желание да блесне като Жан Виденов или някой от старите муцуни ще им се предложи сам като Николай Василев. Никой опитен експерт няма да си омърси името с тях. Това е партия еднодневка, която ще осигури тлъсти заплати както на своите депутати така и на Мая, Дончева, Хаджигенчев, Христо, Атанас, Капон и т.н. Част от тях адвокати на мутрите и мутресите. Това е!

43

Анонимен

преди 2 години

Докато Мъдрите се намъдруват , лудите се налудуват .

42

1

преди 2 години

До Анонимен-29, ***,комунизма,унас въобще не си е отивал,та нали до онзи ден,имахме премиер-комунист,от сега нататък,може вече да си тръгне.

41

Анонимен

преди 2 години

До 39 Даам... - В НС е. Дават го по ТВ. Още нещо да тролиш?

40

Анонимен

преди 2 години

Извинявам се коментира е до 40

39

Анонимен

преди 2 години

До 42 точно за такива хора става въпрос вав всичко са на ниско ниво и за да ти отговоря по вероятно е ти да ми дойдеш на гости от колкото аз :)

38

Анонимен

преди 2 години

Една напред, две назад. Така е то, когато чалгари се опитват да правят политика... Тъжно, но факт.

37

Анонимен

преди 2 години

До Аноним 28 ! Ти ако си в чужбина , то аз съм на Марс ! Аман от платени гербави тролчета , дето се надяват с лъжи (както досега) да върнат Боко ! "Блажени са вярващите и тяхно е царството небесно "

36

Даам...

преди 2 години

Сигурно злобното джудже Тошко е на море до петък и като се върне събота и неделя ще ги решава тия работи

35

До 31

преди 2 години

Сякаш до сега не се пееше чалга, цялата държава ни е чалга :)

34

Шоуто

преди 2 години

Its show timeС.Т.

33

Що бе

преди 2 години

Нали писъхте за некъв басмач с крива тиква?Мноооого ме кефят плешивите ***!

32

Анонимен

преди 2 години

Защо така, бре некадърници??? Май започвате за проумявате, че да управляваш не е като да лаеш и плюеш от кабеларка. Хайде, чалгаропитеци, поемайте отговорност и изпълнявайте предизборните си обещания!!!!