91

Анонимен

преди 2 години

Оказва се да не се отметнеш от думите си в два последователни дни е адски трудно. Справка - ИТН. А за необявяването на имена до края на седмицата има две възможни причини. Някой им е отказал. Или има задкулисен спор и не могат да си разделят министерствата. Но при Слави всичко е прозрачно нали, толкова прозрачно че се крие зад ФБ постове и носа не си показва.

90

Кънчо

преди 2 години

Ако не беше толкова тъжно, щеше да е смешно.. Аз лично стягам колана и се подготвям за сериозни трусове оттук нататък.. Ама щом суверена иска това нещо наречено "промяна"...дупе да му е яко

89

Анонимен

преди 2 години

Орица, нас от Изчегъртай Тоз Народ, не ни интересува дали сте щастливи или не от нашите решения и действия, ние си правим квота знаем, както знаем, и колкото можем, толкоз! Аку некуй мои по-добре, да си напраи партия, ТВ и да се яви на избори, както напраиме ние!

88

Финансист

преди 2 години

ИТН дало на заден, но там ги чакат останалите партиини лидери. Начело с Корнелия, Тома, Маята и останалите. Честито на депутатите и подслушваните. Така е при управленията на завършилите милиционерското училище в Симеоново. Тях са ги учили на това, а не как да управляват държава и фирми. Трифонов може да си пее колкото иска, но кой ли ще го слуша.

87

Какво се случва ли?

преди 2 години

Йосиф Менгеле това се случва. До смъртта му през седемдесет и някоя от инфаркт и удавяне сигурно си е клатил краката!Планът на Х.и.т.л.е.р за Сакскобургите като аристокрация на Третия райх претърпял промени, но ангела на смъртта го е изпълнил.Трябва да се избият Сакскобургите.Точка по въпроса..

86

ХФ

преди 2 години

Имат навика да дават на заден ход, правили са го и преди :)

85

Dinosaurus

преди 2 години

По едно от часните радиа през половин час се върти новата песен на Слави и Тото, лайтмотива на която е "изкушението на един ***". Ало фенове и избиратели на ИТН, не си ли слушате химна? Скоро ще замсти националния, така както първата работа на чалгарите беше да върнат НС в старата цграда щот са нови. Следват още много абсурди, дано ги преживеем!

84

Анонимен

преди 2 години

Договарят се хората бе,защо бързате?Когато обявят тогава.Ден два напред или назад все едно.Важното е да се направи правителство.Това да се договаряш с хора никак не е лесно.Само Борисов казваше аз,аз,аз...играеше го цар.Нали от това бягаме?!

83

ДС-БСП

преди 2 години

Не разбрахте ли вече?Избори до като не изберете БСП или спрете да гласувате,но второто е опасно щот не дават заеми да храним милиционерите да ви мародерстват и падаме от власт.

82

Анонимен

преди 2 години

Ама прави са.Като го обяви Слави в началото се нададе вой защо и как така като няма мандат и консултации.Сега като няма пак мандат връчен пак вой?!Е нямате угодия!

81

Тъй де

преди 2 години

Щото не ги знаем

80

баба мара

преди 2 години

по добре кажете имената за да има време обществото да реагира а не след товакои ги предлага

79

Анонимен

преди 2 години

Оно се очакваше.

78

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

КАТО НЕ СТИГАТ ГЛАСОВЕТЕ ....ДАВАШ НА ЗАДЕН С ДУПЕ ПОД НАЕМ ---ДРУГ НАЧИН , НЕМА!

77

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

БЕЗ "СТАТУКВОТО" ...МАЙ НЕМА ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО------НЕ СТИГАТ ГЛАСОВЕТЕ ..!

76

Анонимен

преди 2 години

Е що така, бе, Славчо? Ти майка, ти баща, нема ли още мераклии да се острижат и да заприличат на теб?

75

Крюшо Котака

преди 2 години

До тошку умнотоСъгласен съм.....и любимата му песен е ЩЕ ВИ СКЪСАМЕ ДИРНИКА

74

АнонимеН

преди 2 години

ДО КОЙ ПЕТЪК!!! ДРУГИЯ МЕСЕЦ ДЕПУТАТИТЕ ИЗЛИЗАТ ВЪВ ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ!

73

тошку умното

преди 2 години

за министър на културата предлагам един дето се плези между два пръста , носи черни дрехи и очила . мноо е ентелегентен .

72

ATLANTA

преди 2 години

БАБА МИКА $МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ