131

681

преди 2 години

Не дойде ли време чалгаря да престане да ни разиграна и да се скрие в миша дупка! Защо льотчика се мотае, какво чака? Явно нещото е свързано с неговото "преизбиране"...

130

Анонимен

преди 2 години

Много добра новина - "Слави си хареса премиер - масона Петър Илиев" , консенсусно решение

129

Анонимен

преди 2 години

Много добра новина - "Слави си хареса премиер масона Петър Илиев"

128

Идва Тошко Началника

преди 2 години

Тошко Африканчето - истинския и единствен лидер на ИТН .... а онуй плешивото дето се крие в храстите ша трябва да е някой си Слави , чалгар, цигулар и шоумен на западащо тв шоу .

127

Не на Чалгария

преди 2 години

Чалгаря толкова е комплексиран от Бат Бойко, че със всички консултации прави за да се сформира едно недоносче ама да не е Герб на власт. Пълен комплексар и ***.

126

Анонимен

преди 2 години

Премиер - Незнайко.

125

Анонимен

преди 2 години

Боко е на светлинни години пред тия смеш.ковци. Май по-добро от Герб засега няма. Тия новоизлюпени псевдо демократчета се видя какво умеят. Жажда за власт, нищо повече. Оправдание само със суверена. Суверенът не е изморен за избори. Напротив. При нови избори чалгата няма шанс, затова се и страхуват.

124

Политиката на ИТН

преди 2 години

май стана като в уличната игра"тука има,тука няма",разигравана в миналото по тротоарите за ловене на наивни и лековерни "балъци".От голямата кошница с анонсирани обещания започнаха едно по едно да отпадат разни "дреболии",които обаче дадоха първото място на тази партия.Всичко щеше да е като в опера-буфо, ако не ни се пишеше на ***.Големи приказки,големи увеличения на пенсии и заплати,а парите щели да дойдат от "събираемост на данъци от големи фирми". И като свършат данъците(и фирмите)?

123

Анонимен

преди 2 години

Гербавите, БСП и ДПС могат да изметат тия чалгари и да се приключи с чалгарщината. Но Корни едва ли може да го проумее. Няма с какво. При следващи избори позитанковците може и да не се преброят. Изчезват бавно, но сигурно заедно с електората си.

122

Мравоядов

преди 2 години

ВАлоу Славунчо,ти ли си лидер на ИТН,или ..Африканеца?? Няма ли най- сетне да дойдеш на преговорите за ново правителство,та да разберем какви бръмбари летят в голата ти тиква? Или пак по кабеларката..ще ни изненадаш ....изотзадя? С бай Доган чувате ли се?

121

Анонимен

преди 2 години

Радев, закривай и нови избори!

120

Анонимен

преди 2 години

Странно, вече взеха да ми трият постовете, явно съм на прав път. Та отново! Защо отиваш на избори като нямаш министри? Как ще променяш държавата като нямаш правилните хора? Или след като лъснаха фалиралите икономически кръгове зад вас, искате да излъжете нас, народа на България. Моля ви, не правете колаиция със статуквото, пратете ни на избори, ние знаем как да се отървем от лъжци като вас! Моля ви, не се бавете, видяхме ви целия умствен капацитет!

119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 131Списъците са у ДС защото те ги изпратиха и финансираха да учат по чужбина.Може синчето на Ниновица да курдисат,чу се ,че платила 200 000$ за образованието му само.

118

СМЕХ....

преди 2 години

ЧАЛГАРО вече нема да обявява Правителтство , щото от Понеделник ще е в СЪЮЗ СЪС БСП. ...ТАКА ИСКА И ФИГУРАНТА, ЗАЩОТО НА ОСТАНАЛИТЕ ЛЕЖАЧИ ПО УЛИЦИТЕ, НЕ МОЖЕЛО ДА СЕ РАЗЧИТА.

117

Анонимен

преди 2 години

Дългата ръка на ДПС прозира в чалгарската сбирщина. И комунистите са вътре. Чалгаристан ще бъде дълбоко изоран за пореден път.

116

мини в 21-ви век

преди 2 години

До И най-лошото...Пиши за другаря Клаус Шваб,за Сталинка Гергиева,за ООН,СЗО,за плановветее които са глассували и са публично достояяние в сайтовете им ....

115

айларипи

преди 2 години

баба славуца има МС - това е болест която предизвиква мозъчни увреждания които водят до психични отклонения.славуца се мисли за рептил който подчинява и командори простите маси. .ама да не обижда рептилите щото и те са повече от него ..колко трябва да си ***, да гласуваш за психопат

114

И най-лошото...

преди 2 години

Някъде там в някоя стая, кабинет, зала някой от победителите вероятно САЩ е преценил, че планът за Сакскобургите на АТретия райх е и планът на САЩ за тя и са сложени в графата salvageable. Спасяването, тоест някаква изгода може да бъде постигната от тях и чрез тях .... Настоявам цялата аристократична династия дяволски яйца да бъде избита сме като изгодата от тях са няколко милиарда източени държавни средства и един милион преждевременно мъртви български граждани.Лов на нацисти и техния продукт

113

Анонимен

преди 2 години

Хахаха за още колко неща ще излъжат чалгарите....ама *** народ, прости управници. Вие си ги избрахте :)

112

Анонимен

преди 2 години

До Излъгхме Тъпия НародИзповедта на един свръхчовек-Статията, която разбуди духовете! -Нашата цел е самоедна- да бъдем победители! Вашата участ е да бъдетероби за вечни времена. Ние успяхме да ви присадим генана робството завинаги. Ще ви дадем още хилядиреволюции и перестройки, вие вечно ще се борите засправедливост , но никога няма да я получите.