12

Анонимен

преди 2 години

Соц политика ле майка ми с 38 години стаж да взема 232 лв пенсия

11

Анонимен

преди 2 години

То туй сме го слушали вече но няма резултат

10

Реалист

преди 2 години

Пари има и то много. Същите тези пари, които при мутрите отиваха в чекмеджетата

9

много обещания

преди 2 години

нула ефект

8

Dinosaurus

преди 2 години

Бъдещ тъст на сватба: "Подарявам кон с каруца" Жена му: "От къде пари, бе? Той: "Трай, ***, сега само обещавам, после ще му мисля"

7

Анонимен

преди 2 години

Най-лесно се обещава когато няма намерение да се изпълнява. 32 години станахме Швейцария на Балканите, според обещанията.

6

нова песен

преди 2 години

Времето лети, надай те се за пари

5

пенсионер

преди 2 години

това на тия партии е парад на обещанията и демонстриране на вижте колко сме загрижени за вас . цирка е нов , представлението е от 89г. младите не са го гледали и за това им е интересно , за това и гласуваха за славчу чалгаро .от импексова да чакат апартаменти и високи доходи ,от мая общата евтино парно и вода . е щастливо чакане :)

4

о де

преди 2 години

"Ние ще, ние ще..." Помня, БКП категорично и многократно обещаваше, че 1980 г. ще са построили комунизЪма и всичко ще е безплатно. Тия, уж новите, се надпреварват да обещават, като БКП-то. Но, не уточняват кой ще осигури финанси за техните обещания. След 2-3 месеца и спестеното от Борисов ще свърши, а ЕС ще намерят начин да не им даде договорените от Борисов милиарди. Тогава, какво ще правите? За съжаление, не само чалгите и протестърите ще гладуват и студуват, всички ще сърбаме тяхната попара..

3

Анонимен

преди 2 години

Допълнение: Партиите се надпреварват с лъжи и обещания за бъдещи социални политики. Социалните политики в България не са тяхна прерогатива, а са прерогатива и решение на външното управление. Слугата не може да знае какво ще му заповяда Началника утре.

2

Анонимен

преди 2 години

Се да беше надпревара в социални политики, надпреварата е в пополизъм!Служебните нямат усещане , че са назначени и първи водят хорото!

1

К. Ш.

преди 2 години

Не вдигайте телефона на непознат номер, спешно се търсят министри, че дори и министър-председател.