38

Анонимен

преди 2 години

Рашков и ДАНС да поканят Боко на разпит! Какво е правил при Ердоган и как след неговото посещение се е увеличил емигрантският натиск? Този ще излезе терорист заедно със бандата си!

37

Мутри вън!

преди 2 години

Мигранти...вътре!

36

Анонимен

преди 2 години

До 22 Анонимен - младотурците са се борили против султана. Ама откъде толкоз акъл в 1 герпер?

35

панаири

преди 2 години

Кой да вземе мерки?! Тези сегашните ли? Те са там цирк да правят, не държавност.

34

Анонимен

преди 2 години

Слави и сие влязоха в парламента за да се занимават с управлението. Затова ГЕРБ се заеха с евтините халтурни шоу-програми. Комиците на Бойко ката ден с нови изпълнения. Все пак народът трябвя да се забавлява!

33

Асан

преди 2 години

Баба Меркел ги покани талибаните .... През Ти.квис.тан минават само транзит :)))))

32

Анонимен

преди 2 години

За това ли Боко отиде при Ердоган? За да засили емигрантският натиск! Селски тарикат и лицемер!

31

Анонимен

преди 2 години

С колегите обичаме да четем коментарите на гepбepcкитe ТРОЛчета.Яко смях пада. Какви опорки, какво чудо.Вървете в Холивууд да пишете сценарии!

30

Анонимен

преди 2 години

Само протести и обединение срещу режима на Румен Радев!

29

До Пияницата

преди 2 години

Кофитя Борисов отива у затвора - само стой и гледай.

28

Анонимен

преди 2 години

Пратете на 100-200 млади момчета, да са накачиме със снайперите и калашниците, да сломи мини. . . Най-много 5-10 емиграмта, де са се крило между труповете, да минат за годината.

27

Анонимен

преди 2 години

Сега е като при Тройната коалиция - грабежи, убийства и насилие над обикновените хора..

26

пияница мистик

преди 2 години

Ами няма го кофтия Борисов, да се договаря с Ердоган и резултатите се видяха не само в тази сфера, ами и във всичко останало. Стоки и услуги, храна, ток, парно, вода, всичко литна многократно нагоре. Сега се заформя и тази криза, с мигрантите. Искахте промяна и нещо ново пр0сти бyлгаропитеци. Ами ето ви промяната, радвайте и се :))) Така и не се светнахте, че тези уж новите са креатури на БСП и ДПС и ги интересува само "СТАНИ, ЧЕ ДА СЕДНА АЗ". И да крадат, плюейки по ГЕРБ, че те уж окрали всичко

25

Анонимен

преди 2 години

гербавите изкараха картата с мигрантите, късно чадо, мандалото и т.н...

24

Ердоган

преди 2 години

Заради този натиск ли ходи вожда ви при Ердоган, да го помоли да пусне малко мигранти на Радев?

23

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов е член на БКП.Какви червни и на какви ги делите като всички са комунисти?!

22

аз

преди 2 години

Забелязвате ли как ГЕРБераста не дава никаква тонча информация - "Очевидно границата не се пази както трябва" - какво означава да се пази както трябва? дай пример защото за мен не е очевидно. "коментира Гаджев и предположи, че може би рокадите в МВР" - Гаджев предположил че може би ... значи е предположил нещо за нещо за което не е сигурен. Това, което имаме като информация, е че проблемът е сериозен и не се вземат достатъчно мерки, - от къде е информацията? колко сериозен е проблема и т.н.

21

Анонимен

преди 2 години

Държавата се разпада в резултат от червения терор. Нямаме граници, нямаме полиция, нямаме работеща държава. Комунистите подмениха хора които си вършеха работата с некадърни, но верни потомствени партизани. Рашков като нов Берия коли и беси всеки дръзнал да изкаже мнение срещу Радев или червената власт. Върнаха ни в комунизма.

20

Анонимен

преди 2 години

*** вие какво мислите,че телената мрежа на Валерко ще ги спре ли?Или Бойко ще ги спре?Мигрантите са като водата,тръгнат ли няма спиране минават от където си искат!

19

Анонимен

преди 2 години

Расте и битовата престъпност, измамите и катастрофите. Румен Радев изчегърта цялата полиция и резултатите са на лице!Долу диктатурата на Радев!