322

СССР

преди 2 години

ТОЯ ЛУМПЕНН ГЕРДЖИКОВ ОТКРИВА ЕДИН ТУНЕЛ ЕЧЕМИШКА КАТО БЕШЕ СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР ,И ОТ НЕГО БЯХА ОТКРАДНАТИ 500 000 ЛВ ЗА ПОДМЯНАТА НА 100 ЛЕД ЛАМПИ.ПЪЛНО НИЩОЖЕСТВО Е ТОЗИ ГЕРДЖИКОВ.

321

Анонимен

преди 2 години

И онзи руснак от ДСБ дето регулира тока и парното, и той е от Пловдив.

320

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен==Драго ми е,че уточни практиката на "много държави"!..Но продължи,ако обичаш :-Как лице,което ПРЕДСТАВЛЯВА ЧУЖДА ДЪРЖАВА, "може" да бъде и министър-председател на България?..На кого ще служи по-всеотдайно?..-На Барбадос,или на България?

319

bbb

преди 2 години

Като чета комнетарите под тази статия, преобладаващо отрицателни за този млад човек, разбирам защо от ИТН не искат да съобщят имена на министри! Те тотално и веднага ще бъдат оплюти!

318

Анонимен

преди 2 години

Аз учех и станах човек при социализма,сега като гледам то не бяха демократи,пародия на комунисти,царя,дпс да е в българския парламент,мутри,сега и дългуча и всички до един но водят все повече към дъното.България е слуга на Ес и Америка и днес е такава деградация,както каза Тодор Колев "СТРАШНО".Подменят ни като нация,бизнесмени,частници и всичко което имахме изградено го съсипахме.Сега разбирам,че сме овце,ние живеехме в един рай тогава и скоро всички ще го разберат!

317

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо Официално държавата, защото е малка и далече, няма консулство или посолство у нас. Съответно наемат помещение и дават заплата на няколко местни хора да се занимават с молби за визи и подобни. Нормално е по цял свят. Или очакваш над 200 държави да имат посолства навсякъде?

316

Анонимен

преди 2 години

Човек на 42 без управленски опит освен малка фирма и тотално неизвестен на широката общественост. Поне не е на 31 като предлаганата предния път за здравен министър, но пак е стрелба в собствения крак. Хората не искат парашутисти калинки, а ИТН са с малко депутати и доверие. Нормална партия би търсила ЛИЦА, т.е. максимално доказани и харесвани хора. Иначе се връщаме към Калина, Лилето, Влади, Деса, министърката от кръстовището и т.н. на ГЕРБ, а ИТН ще затъне- вотът им е наказателен и за промяна.

315

АС

преди 2 години

/фрога/"", С ПОРЕДНАТА ДОЗА ФАЛШИВИ НОВИНИ ! ЗА ИЛИЕВ Е ЯСНО , 4Е Е ГОТОВ НА ВСИ4КО ЗА ПАРИ ! И НАшия фрог , ГО ЛАНСИРА ! СЪЩОТО Е И С МИГРАНТИТЕ , УЖ ГИ НАКАРАЛ БОЙКО , ДА БЕГАТ ПРЕЗ ГРАНИЦАТА ! АКО НЕКОЙ ""ти""/фрогъ / , ВЕРВА , ЗНА4и е ЗА ОСВИДЕТЕЛСТВАНЕ ! ПФУ !

314

Това

преди 2 години

Игра на "тронове", игра на нерви, или просто кадрова сиромашия?Според мен си е живо шубе - от управлението и отговорността.

313

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Това явно е любовникът на Славуца Трифонова!

312

Вирус

преди 2 години

Боли ме фара

311

Bai Asen

преди 2 години

Не можаха да разберат, че трябва да те управлява истински инженер доказал се с някакъв частен бизнес, че може да прави пари. Юрист е равно на некадърник, с две клечки очите не могат да си изкарат. Само ги бива да разтягат локуми, справка оня зъбльо Петър Стоянов!

310

Ха-ха-ха

преди 2 години

Щом Огнян Герджиков агитира за тази кандидатура, ясно се съзира дългата ръка на царя и Доган. Слави направо да се преименува на НДСВ 2.

309

СЛАВИ ДА НЕ БЪРЗА..

преди 2 години

....ЩОТО , КОЙТО ИМА ПРЕЗИДЕНТ СЛЕД ИЗБОРИТЕ ---ТОЙ ЩЕ ИМА И МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ С ПРАВИТЕЛСТВО....

308

Тони

преди 2 години

Значи учиндолската мутра ще прави консула на офшарката Барбадос за Мин.председател,защото си държи милионите там ,а Петър Илиев му оправя бакиите защото,мутрата е забъркал някакви проблеми.И това.е жест на благодарност

307

Ко?

преди 2 години

Чакай сега, кой точно е Герджиков и с какво точно е успял, че дава менторски съвети ?!

306

Анонимен

преди 2 години

Офшорка +масонска ложа=министър председател.

305

A

преди 2 години

Ква е тая модерна мутра?!?!? Ще ви свалим с камъни *** такива!!!

304

До 319

преди 2 години

"Първо ни предлагат счетоводителя на офшорните ченгесари, сега ни предлагат техния адвокат." - Точно.

303

До 332

преди 2 години

Петър Илиев говори барбадоски език. Владее и пилешки език Пипепитър Пиилипиев.Ще го направят консул и на кокошарника понеже е протеже на Узунов, екс шефа на митниците и Гергов. В масонската ложа лабаво няма...оправят си членовеmе.