84

Анонимен

преди 2 години

Новата вълна започва. Пак ще се мре яко.

83

Павето

преди 2 години

До 107. Продължавам да чакам обяснение, защо се водиш по някой друг. Материалното не ме интересува. Моля, обрисувай ми нагледно и подробно ценностите които изповядват обществата на които се кланяш, за да се зарибя и да ги следвам. Благодаря.

82

Ега ти!

преди 2 години

Делтата протичала с главоболие, хрема и болки в гърлото... Аз си мислех, че е от студената бира снощи, пък то можело и делта да е.

81

До павето

преди 2 години

Водя се по някой друг ,защото той е доказал,че знае как да успее ! Ти ако се загубиш някъде ,какво ще направиш ? За да не се водиш по друг ще продължиш да се оплиташ ли ?Затова сме на този свят! Да се учим от успелите ! И като общество и като държава.Защото ни проглушавате ушите какво било в Германия,Швейцария,Австрия,Дания,Норвегия ама сега-бягай ги тея либерални ваксинирани глуп***ци.Лицемерно е !

80

Пламдемия

преди 2 години

Сто процентова игра с тестовете! Всички помним миналото лято какъв бум имаше на безсимптомните болни, а вълната дойде чак в самия край на октомври.... само че вече със симптоми! Явно са вкарани нов модел тестове, които да цъкат позитивни резултати.

79

Анонимен

преди 2 години

До 102 - "К19 може да бъде победен" Не, не може. Не се побеждава туй що не съществува и не се гаси туй що не гасне.

78

Анонимен

преди 2 години

Тръгнаха нагоре бройките. Хора ваксинирайте се! Не вярвайте на глупостите на необразовани хора! Ваксината ще ви спаси живота

77

Анонимен

преди 2 години

А дали, дали е така? Как да узнаем истината.

76

До 95

преди 2 години

Не ме е страх от неваксинираните ! А от локдауните и всякакви ограничения и маски ,заради това,че се мислят за много умни и не се ваксинират.Ваксинираният убива вируса за 2 дена ако се зарази.Докато неваксинирания го държи две седмици.Толкова ли сте пр()сти ,за да не разберете защо ако 70% са ваксинирани К19 може да бъде победен ?

75

Анонимен

преди 2 години

докъде стигнахме ваксинираните да заразяват всички останали ,безобразие.ваксинираните трябва да се затварят в специални палаткови лагери ,за да се прадпазват нас нормалните хора- антиваксърите.

74

Стефан

преди 2 години

Рижока е леля Драгинка от Горубляне и е много бойна за годините си.

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 83Ще се опитам да ти го обясня като на 6 годишен.Гражданите на тези държави с годините са научени да не мислят,а да правят каквото им кажат.Не случайно в америка стотици се отровиха с белина само с едно изказване на президента.Не да им го набиват всеки ден в главите.Вземи едно упътване за употреба на някой електроуред и ще прочетеш безумни предупреждения за употребата им.Например не бъркайте в миксера докато работи...Написани са точно заради тези умни и интелигентни граждани.

72

Златена

преди 2 години

Най-опасни са безсимптомните, нетестваните и неваксинираните - тия остават извън всякакви вълни и статистики, плацикат се на спокойствие и мътят водата на спасителите. И заразяват хилядите ваксинирани.

71

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАбе аланкоолу , след като си ваксиниран защо те е страх от неваксинираните??? Не вярвам да си толкова голям хуманист ,че да си се загрижил за тяхното здраве.Нали си защитен????

70

До павето

преди 2 години

Аааа,плаща ли им били.ОК.И какво следва от тук на сетне?! Край на либерализма ли ? На демокрацията?Или ? Нищо подобно,драги! В Русия в момента върви страховита пропаганда за ваксинация(с очите си я видях за Петербург ).В Китай-отдавна се ваксинираха.Ваксинацията не е патент на западния свят! Очевидно се оказва единствено решение.И да,ще ти кажа защо гледам успелите-поради простата причина,че искам да се уча от тях.Кого да гледам? Виетнам ? Бутан ? Сирия ?

69

Анонимен

преди 2 години

Най-опасни са безсимптомните, нетестваните и неваксинираните - тия остават извън всякакви вълни и статистики, плацикат се на спокойствие и мътят водата на спасителите.

68

Ваксифакис

преди 2 години

Боц...боц...

67

Анонимен

преди 2 години

До 87. Два милиарда, според статистиките на господарите ти. Инжектираните в световен мащаб са не повече от 5%. И все пак - нас какво ни интересуват някакви дриги хора, всеки решава сам за себе си?!

66

Анонимен

преди 2 години

Да бе, цяло лято активните случаи бяха около 7000. Как пък не оздравяха тези хора? За десетина дни трябваше да са тип-топ

65

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте се бе ,*** !!!Какво толкова си мислите ,че ще ви стане от ваксините ???Два милиарда души са ваксинирани вече !И !?