144

редпилнат

преди 2 години

Българинът винаги си научава урока по изключително труден начин. Винаги е последен на опашката. И все някой друг му е виновен. Не може и не иска да прави правилен избор. И все избира грешното хапче.

143

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Хахаха! Точно сега е момента за мране на ваксинираните. Тези които се набодоха с пенкилерите на Бигфарма, повярваха си че с безсмъртни и ръгнаха през глава за Гърция. Запомнете едно- не сте ли преболедували, тръбата ви дебне иззад ъгъла! За справка Израел и Великобритания!

142

Анонимен

преди 2 години

Жега е! Ваксините ще се вкиснат. Ще засмърдят по-зле от развалено кисело зеле, дори и от Деса Умната!

141

Анонимен

преди 2 години

пак ще се мре здраво. антиваксъри - готови ли сте за орландовци!

140

Анонимен

преди 2 години

Оплюхте обилно и проливно и проф. Мутафчийски, и НОЩ, после спряхте и ваксините, и контрола върху карантините. Боко ви купи по две дози на идЕ...от от природонаселението, че чак и родата си от чужбинско извикахте да се цери с "опасната" ваксина. Искахте Рундьо-"промяна" - получихте я, три ***-партийки налапаха кокала благодарение на вашата простот...ия, и на НИКОЙ, най-вече на вашия превратаджия не му пука дали вие ще изпукате - няма значение дали от глад или от мутация на Ковид-19.

139

Т

преди 2 години

Понеже в БГ са най-интелигентните хора в света, до 2 седмици ще се напълнят болниците и после ще ревете, че здравната система е зле, плащате си осигуровки, но не ви лекуват понеже няма място в болниците.

138

Анонимен

преди 2 години

До махарадж 175 "Господ се гневи не паралията или завършилия бан а Човека чист по душа живял на улицата само може да ни измъкне от блатото." 1. Твоят "Господ" влияе единствено върху безпомощни едноклетъчни; 2. Какво означава "паралията" освен червена мутро-олигархия, която чун...ьо доведе на власт? 3. Как се "завършва бан"? В историята на цивилицацията НИКОЙ не е завършвал "бан", дори не знаеш какво означава това. 4. От бездомни пияници АКЪЛ никой не очаква. 5. Не ПИШИ на пиян акъл!

137

махарадж

преди 2 години

То много лесно можем да ваксинираме всички със впръскване ама целта не е това защото народа сам трябва да се пресее и останат само заслужилите според Господ . Вваксината е потчти нищо медицината е безсилна срещу Господнята гняв

136

Анонимен

преди 2 години

Новата жестока опорка на ваксинаторите-Не сме се ваксинирали, понеже ни било страх от инжекции. Стига, бе! Миналата година счупих крак и ме бодоха на ден по 10 пъти. Вас ви е страх от някакъв измислен вирус и ще се на...серете.

135

махарадж

преди 2 години

Славянче точно ти не трябва вече да взимаш мерки видехме я твоята влизаи си у бункера и гледаи саири наздраве

134

Анонимен

преди 2 години

Дойде момента антиваксърите да изпукат.

133

Анонимен

преди 2 години

До Ваксър Тия бъркочи не са постижения на медицината бе! Това са реализираните фантазии на болното съзнание на самозабравили се същества като Бил Гейтс и компанийката, които са решили, че те контролират света.

132

махарадж

преди 2 години

Славянче точно такива кардинални мерки трябва да се вземат тоист да се премахнат сегашните управляващи мозъци защото ни водят към гибел и Господ се гневи не паралията или завършилия бан а Човека чист по душа живял на улицата само може да ни измъкне от блатото

131

Ваксър

преди 2 години

Заради умниците, които отхвърлят постиженията на медицината, след по-малко от месец пак ще трябва да затваряме всичко. Дано поне политиците се усетят и въведат привилегии за ваксинираните.

130

Анонимен

преди 2 години

До 136 Ще ти кажат, че не си се срещнал още с вируса. Затова носим маски и има ограничения. И за да не се разболееш в бъдеще да се ваксинираш. Но ти не ги слушай. Какво стана с Англия? Нали махнаха всички ограничения?По-зле ли са?

129

Анонимен

преди 2 години

До мислещ Какви мерки, бе, пр о мит мозък!!

128

Анонимен

преди 2 години

ако изследват 1човек и е положителен то ше кажат ли че 100% са заразените. Друг е въпросът че т.нар. ПСР Тест има % на грешка, които и хич не е малък и зависи от производителя. Според медийни публикациие м/у 50 и 80 %

127

Анонимен

преди 2 години

Славянче парите не са всичко в Божието царство богаташ няма да влезе

126

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните са по-опасни от неваксинираните, защото като се заразят не развиват симптомите, не знаят, че са болни и разнасят висруса. Затова изведнъж заразените рязко скочиха навсякъде. Затова ваксинираните трябва да се затворят в лагери и да се изолират от нормалните хора.

125

Анонимен

преди 2 години

Славяните не са нито руси нито русофили