79

Анонимен

преди 2 години

Апартамент в София се изплаща с 25 годишни наема.Без да броим пари за ремонт,данъци и така нататък. Догодина мисля да работя в София и нямам никакво намерение да купя жилище.

78

Анонимен

преди 2 години

До 95А в България дето се съобразява с Брюксел, повече ли еървят?!

77

Анонимен

преди 2 години

До 101 "... макар да може д асе позлваме от 200-300 години опит на западните държави" - комплексиран другарю от затънтен балкански край, бихте ли разяснили какво имате предвид?!

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100Ем да, *** те нали са прости селяни от провинцията, кака тай купуват ... Или купуват ТЕ и разни по-превилигировани, дето са станали нагоре, а защто в България липва каквато и да е политика, макар да може д асе позлваме от 200-300 години опит на западните държави, потъваме в огормна жилищна и финансова криза, която може да бъде лесно избегната и предотвратена.

75

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам това което става в софия. Егаси koчинкaта, град с плащат като пощенска марка, коли набити по третоарите като листни въшки, а цените ВИСОКИ нереално! Просто хората от провинцията са се преместили там, но без да има архитекти за да уредат нещата

74

Анонимен

преди 2 години

"Умните хора гледат да се изнесат настрани в малко населено място, където имат далеч по-голям шанс да оцелеят при тези неясни времена."The Walking Dead и Mad Max не са реалност, нали се сещаш? А ако станат, къщата ти на село, няма да те спаси.

73

Анонимен

преди 2 години

"До До 72 - какво ще има? Икономически срив, болести и глад! Дори сега да ми се изсмееш един ден (и той не е далеч) ще си припомниш думите ми."Да. Ще си спомням за теб, всеки път когато видя поредния бездомник, объркал квартала, загрозаващ гледакта към перфектно подържаните паркове и градинки.

72

Анонимен

преди 2 години

До 86 Повечето от тези с големите пари по фондовете, вече имат жилище. "Акциите" така, че тези хора да загубят много, то повярвай ми - всички ще го отнесеме. А и дори да има спад, никога не е ... вечен. Все някакви апокалиптистични сценариии слушам, едва ли не идва новата криза и от утре слагаме сламените шапки ще ходим да копаме боровинкиа на къра, или квото се прави там.

71

Да бе

преди 2 години

В Москва 5хил.? може да е квадрата някъде из луксозните имоти около Москва-Сити и Кремъл. По кварталите, като гледам цените са не много по-различни от тези в София! По-интересното в случая обаче е къде е Будапеща, защо я нама в класацията? Нещо май понеже Орбан управлява Унгария, без много много да се съобразява с наставленията от Брюксел, нещо и с цените на недвижимите имоти там май работата не върви!

70

До Брокер

преди 2 години

Много се радвам на хора, които уж се занимават с недвижими имоти и по огромните трансперанти пишат "комисионна". Пише се с едно "н". След това видях бликаща неграмотност. Пич, нямам идея колко изкарваш, ама сложи някой лев зад книжки и образование. Или викаш то всичко е с готови бланки и нЕма нужда да се мъчиш. Внимаваш само със сумата и данните.

69

Анонимен

преди 2 години

Големият проблем не е даже високата цена на жилищата, а високия процент жилища, в които никой не живее. Даже в Дианабад е така. Жилищата се купуват без много ясна цел и това е проблем.

68

Анонимен

преди 2 години

Ами като мога да си бачкам от провинцията що да купувам в София? Цените ги вдигат банките нарочно!

67

Анонимен

преди 2 години

До Продължение Това го правиха американците до кризата от 2008г. Нищо ново не е . Тогава лихвите по ипотеките бяха 8 % (като удари кризата станаха 14 % ) Хеч фондовете се рекламираха че давали двуцифрен дивидент . Даваха между 15 - 20 % .Тоест ако продадеш имот за 150 000 $ и си купиш ипотека а парите ги дадеш в някой фонд ти остават примерно 7 - 10 % от 150 000 $ да живееш без да бачкаш .А тогава това бяха много пари .Но като удари кризата филма свърши и губиш всичко а банката те изхвърля .

66

Анонимен

преди 2 години

Да не съм луд да купувам в София. То задръстване, то мръсотия, никаква инфраструктура абе циггганиия до шия. А не мерси

65

запознат

преди 2 години

До чужденец,Има разлика- на времето селяните са се напъвали към градовете, ама знаеш ли колко града има в България? Днес се напъват към София, понеже в провинциалните градове нямаш ли връзки- работа за минимална, най-много малко отгоре, а в доста български градчета дори и за минимална не е лесно да си намериш работа!

64

Искрен Вълчев

преди 2 години

не са високи цените, евтини са ви парите :))

63

Чужденец

преди 2 години

До .: Ай сиктир бе, имал си! Селяните се напъвахте към градовете, ама ортаците ти *** не ги пускаха.

62

До 76

преди 2 години

А, така кажи. Боже как ме уплаши. Това къде е написано? В светото писание?

61

.

преди 2 години

До До 72 - какво ще има? Икономически срив, болести и глад! Дори сега да ми се изсмееш един ден (и той не е далеч) ще си припомниш думите ми.

60

.

преди 2 години

До Чужденец - ами ние го имахме през омразния за някои СОЦ. До всяко дори най-малко населено място имаше стопански дворове и по едно-две цехчета, където хората се трудеха и произвеждаха по нещо.