9

Анонимен

преди 2 години

"....експертът обясни...". Боже, и по това ли е експерт? Беше започнал като спец в МАГАТЕ във Виена (където го купиха), после - посланик в Брюксел, после военен министър и сега - това! Какъв умник, какъв талант! Комунистите и МГИМО дават добър старт!

8

О,Шипка-радефф

преди 2 години

Б О Й К О СЕ ВАКСИНИРА ! АМИ НАШИЯ /естонски/ , *** , К О Г А !!!

7

Българин

преди 2 години

Ноев поясни и че според нашата статистика в Северна Македония има 120 000 българи, защото толкова са кандидатствали за гражданство у нас."Експерте" (по какво точно - не се казва), в С. Македония няма само 120 000 българи, там всички славяни са българи! 120 000 от тях само са поискали и българско гражданство, но това не значи, че и останалите не са македонски българи!

6

Анонимен

преди 2 години

Щото те са си българи, затова не ги вписват. Все едно ние да впишем " ... в България има и българи ... ". То, не че сме далеч от това време ... ама!

5

Анонимен

преди 2 години

В конституцията на Северна македония трябва да пише, че българите са национално мнозинство. Малцинство не трябва да пише. Другите са малцинства от албанци, сърби, роми, турци.

4

Елемаг

преди 2 години

Дори неправилното прозинасяне ни отдалечава от целта.не се казва македонски българи ,а мекодонци.Почнете ли за македонски българи,изгубена кауза.

3

Анонимен

преди 2 години

чакай държавата да се грижи за теб

2

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами според статистиките на Северномакедонците в РСМ не живеят българи, там има албанци, роми, сърби и всякакви други общности. но не и "татари", каквито според тях са българите ... освен това според тълкованията на северномакедонците в РСМ няма и фашисти, което автоматично означава че там няма и българи ... !!!

1

ДДРОнег

преди 2 години

Че държавата ни кога се е грижила за Българите зад граница ???!!!