46

Solar Power

преди 2 месеца

До Хмм: Зависи ! Ако neuralink напредне бързо , то до 10 години ще могат да му свалят съзнанието в машина ..... така ,че споко тези или макс следващите ще живеят много дълго.... а антиваксърите ще мрат здраво заради невежеството си :) Дано не повлекат и останалите нормални хора ....

45

Сости

преди 2 месеца

А ние тука си избрахме продънен чалгар и озверели комунисти да ни качват в космоса...смех у публиката драги зрители

44

Хмм

преди 2 месеца

Безос си върти бизнеса, става от богат по -богат, от лаком по- лаком, вече и космоса му се струва вкусна хапка.Да си амбициозен не е лошо, но от сериозно преяждане се умира, готин

43

До 39

преди 2 месеца

Само от ник-а ти е ясно за начина ти на мислене . Не коментирам повече.

42

Не няма корупция

преди 2 месеца

в САЩ, там има само предприемачи които предлагат комисион ...

41

Оберщурмбанфюрер

преди 2 месеца

До ПроСоТо ---- Камъните не бяха хвърлени във вашата градина, а в келемето на трудно мислещи индивиди и още по-трудно виждащите накъде се движи света. Нищо лично. ;)

40

ПроСоТо

преди 2 месеца

До Оберщурмбанфюрер===Какво ще рече вопъла ти .."разни ТеКеЗеСари и поливъди от ДеЗеСетата с",МАЙН ФЮРЕР?!..В коя година битуваш?..1950-та?

39

Оберщурмбанфюрер

преди 2 месеца

След като летят и се вижда, и се следи и се слухти, и се хвърлят пари, то означава, че хората правят нещо, а не нищо, като събитията след изборите в България. По тези причини разни ТеКеЗеСари и поливъди от ДеЗеСетата с птичи мозък не могат да разберат все още, че пари имат умните, талантливите, пробивните, надарени с интуиция личности, които дърпат прогреса напред, а не разни северовасточни джуджета предлагащи анимации на ракети за самоунищожение.

38

до 33

преди 2 месеца

Сега, няма как ако си достигнал първи до планета, звезда или спътник на планета да става твоя ей така. Просто трябва да имаш ресурси да я защитаваш.

37

Асан

преди 2 месеца

Да вземат и наште астронафти Славчо, Мая и Гнома :))))

36

Totenkopf

преди 2 месеца

"което може да бъде извлечено от лунния лед" Яко е предрусал, като Слави наркомана

35

Киро

преди 2 месеца

До Анонимен 18 Аз съм ходил на Луната. Няколко пъти.

34

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 29 Хаха. Потен текезесар с 20лв в джоба нарича Безос и Мъск "прошляци".

33

Анонимен

преди 2 месеца

А защо новата планета или звезда ,не става част от държавата, която я достига? Това е все едно преди 2к години, който си намери земя си е негова и е защитава?

32

ПроСоТо

преди 2 месеца

И кво ся?..Освен да ме блокирате немате ли друга работа?..Ще пробвам пак:..-"Капсулата" на снимката си е чиста проба Луксозно бунгало на Малдивите!..ВСЕКИ,който е виждал какво става с възвръжаемите капсули би разбрал..Но,както стана ясно:-Въпроса са МИЛИАРДИТЕ!..А как се получават те?..-Ами по най-лесния начин:-С груби лъжи,ПРАЗНИ обещания и..задължителния "МАГАРИЧ"..

31

Анонимен

преди 2 месеца

Абе, вържете най-накрая изтрещялниците, бе !

30

Анонимен

преди 2 месеца

И ко ши праят там ? Аз съм си мислил какво може да се направи на обратна страна на луната за да има смисъл ,а не като при американците просто една скъпа разходка по луната. Има кво да се направи та да има смисъл .

29

Анонимен

преди 2 месеца

А бе тоя върна ли се от космоса? Ако тоя, мъскчо, билчо и останалите 7-8 човека милиардери изчезнат от лицето на Земята, да знаете че ще се живее много по-спокойно и много по-добре. Точно тия бъркат всичките лaйHa в света. Имаш пари - ми харчи си ги, няа живееш с орлите. Те тръгнали - ракети, космоци, слънца и планети да завладяват и един друг се гърбят. Прошляци...

28

Анонимен

преди 2 месеца

Безоса е един корумпиран и нагъл про стак. За 20 години от 2000 до 2020г фирмата му успя да скалъпи една подскачаща до 100км ракета дето и до най-ниската орбита не може да стигне. Някаква ползна работа само един атракцион за скучаещи супербогаташи. SpaceX почнаха 2010 и имат работеща ракета за многократно ползване за изстрелване на спътници и космически кораби. Да сравняваш SpaceХ с BlueOrigin е като да сравняваш орел с гол ***

27

Анонимен

преди 2 месеца

Само да ви напомня, че на работниците на Безос в Амазон САЩ и Канада е забранено да ходят в тоалетната, освен в обедната почива. За целта се ползват памперси.