40

Асен

преди 2 години

Тая жена или там кавото е освен че е покъртително нелицеприятна е и доста неадекватна политически

39

Анонимен

преди 2 години

ако си пусне по буйни косми от носдрите и ги заформи на мустак 33та, тва би мязало на женски Хитлър или Джедерасана Хитлерюга

38

Анонимен

преди 2 години

Супер е, че ДБ поеха инициативата в парламента и в преговорите за ново правителство. Има някаква надежда за бъдещето, че ИТН определено изглеждат объркани.

37

Анонимен

преди 2 години

До наблюдател от ООН - ЕДНИ СПЕЦИФИЧНИ, ХАРАКТЕРНИ ЗА НАЗОВАНИЯТ ОТ ТЕБЕ БИХА ЗАВЪРШИЛИ ПРИЛИКАТА НАПЪЛНО.

36

Владо

преди 2 години

Христо, неговите протежета и постоянните им увъртания. Иска си постовете той, но се чуди как да не си признае.

35

Анонимен

преди 2 години

Демократи не могат да постигнат нищо, защото са кукли на конци. Дърпат ги от американското посолство , от брюксел, отвсякъде и те забравят защо са дошли на власт.

34

Анонимен

преди 2 години

Абе истината е че се изпокарахме демократите и се изпоцепихме и изтървахме контрола над държавата. Ако се държахме заедно както бяхме през 90те щяхме да построим една доста по различна България. Има място и за по светло сини и за тъмно сини и тн. Кво делиме толкова. Кои е наи големия демократ. Това са глупост. Просто трябва да седим настрана от комунистите и да се подкрепяме вместо да се караме.

33

наблюдател от ООН

преди 2 години

Тази от снимката ми напомня малко на Хитлер с безумния си поглед и прическа на ДойландХитлерЮнгес...

32

като не очаквате пос

преди 2 години

Радвайте се, че пак ще се гушкате с Нинова, явно с това се изчерпва демократичността за вас. Благодарете на Бонев за подкрепата. И за него няма да гласувам ха ха

31

Анонимен

преди 2 години

Пазарлъците на Капалъ Чаршия продължава...Демонична България се облизват и точат лиги...

30

Анонимен

преди 2 години

Христо, защо майкa ти е ревала когато затворили Доган? Би ли обяснил какво са имали помежду си тя и Доган? Да не се окаже, че си ходил при Сapаите да си търсиш имотите? Така като те гледам с тези дръпнати очи, нос и черна гъста коса и брада, ти си като избягал от Диаpбекир, бе! Доган припозна ли те за свой, кажи бе, чoджум? Явно да!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Изгонихме мутрите,за да спечели мутрата Слави Тр.Има нещо изначално сбъркано в Бг.

28

Анонимен

преди 2 години

Търси се чалгар-премиер. Спешно.

27

Анонимен

преди 2 години

Вече видяхме че на ДБ и дърпат конците Иван Костов и Доган. ФАКТ!

26

Тракиец

преди 2 години

Може може само направете Ристю главен прокорор.

25

Анонимен

преди 2 години

Освен закани, работя няма да се върши. Следващата година ще разправят как се е върнал парламентаризма и към края всеки ще обяснява ,че другия е виновен и че се е продал на герб, бсп и дпс и любимите думи, статукво, шайка, мутри, модела герб. И на въпроса, нали подкрепяхте решенията? А не не, отговорност носи ИТН, ама ето ние вече се на улицата защото пак любима реплика имало подмяна а не промяна. :) Сладури !!! Хубаво е държавата да има умни и млади и изтекли мозъци в чужбината!

24

Никола

преди 2 години

Една паважна куха соросоидка от ДБ се опитва да ни внушава лъжите си.Я .....марш в офиса на Сашо Дончев дето ви е настанил,я марш при Маджо,я марш при Прокопиев,я марш при Костов градски,бутикови и не знам си какви още снобарски мекерата жадни за милиони

23

Дани

преди 2 години

Не очакват постове, ама друг път, точно на това се надяват, искат до властта да се докопат

22

Анонимен

преди 2 години

Демократична България това е ДСБ на Иван Костов. ДСБ това е част от СДС, която се отцепи. Значи сега СДС и БСП заедно ще подкрепят ИТН срещу мутрите, подкрепяни от другата част на СДС.

21

Анонимен

преди 2 години

много интересна прическа. баба, която е на 88, иска да я използва също като гужата на снимката да си поприкрие старостта надминаваща дъртостта й, по подобие на тва лице опаковано с косми от перука ли що ли, абе с2 думи- много добре прикриват тава дето не се вижда - се на баба иска