35

АнонимеН

преди 2 години

ЩОМ МИНАТ ИЗБОРИТЕ В ГЕРМАНИЯ ПРЕЗ ОКТОМВРИ 2021 НИЩО ЧУДНО ЕС ДА НАПРАВИ ВАКСИНИРАНЕТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА ВСИЧКИ ПЪЛНОЛЕТНИ И КОНСТИТУЦИЯТА НИ Е БЕЗСИЛНА ДА НИ ЗАЩИТИ, ЗАЩОТО ЕС Е ПО-ВИСШ ЗАКОН.

34

saм

преди 2 години

мили французи бойкотирйте тези ресторанти , ако не го направите следващата крачка е че не можете да теглите пари ако не се ваксинирани

33

човек

преди 2 години

Да разбирам ли, че ако отида във Франция да се имунизирам, няма да ме карат да подписвам формуляр за информирано съгласие? Така де! Много важна подробност е това. Как ще ме задължат да подпиша че съм съгласен с нещо, с което не съм съгласен??? Утре ще ме задължат да подпиша че съм съгласен да ми извадят черния дроб и да го трансплантират на някой нуждаещ се!

32

Абсурдът

преди 2 години

Става нормалност. Време е за вразумяване на елитите

31

Тролъ от Гурътъ

преди 2 години

До Анонимен - 2025 Това на което аз попаднах в нета по този въпрос е базирано на липидните наночастици протеин с които е "опакована" иРНК-то , и също така измененията които настъпват след като организма ти почне да "печати" този шипов протеин от вируса. Много добре идва да си примпоним филма от 1993-та "Джурасик Парк" - динозаврите бяха зависими от храната си, нещо такова се предполага че може да очаква ваксаните, и ако не си получиш "бустърчето" - тромбче, уж естествена смърт.

30

Нане

преди 2 години

Нещо резолюцийка на ООН няма ли да има за тия тирани?!))

29

абе

преди 2 години

Някой видя ли последното изречение? Ако противоречи на конституцията им, няма начин да стане. Само ще плашат хората, пък който се надупчи - няма връщане назад.

28

Ямболски цървул

преди 2 години

На ви демокрация! Чист явен фашистки диктат!

27

Някой

преди 2 години

А Макарона си цъка на Олимпиадата!

26

Нане

преди 2 години

Къде са хелзинските комитети, съдът в хагата и тем подобни организации да защитят правата на френският народ?!))

25

Анонимен

преди 2 години

Ще има Френска Революция продължение.... Там в момента както преобладават ония с гореща кръв и странни имена. Да не стане от френска революция на арабска пролет.

24

Европейски съюз

преди 2 години

Обикновен фашизъм

23

Анонимен

преди 2 години

до 26 в БГ протеста е да си играят хоро и да си въобразяват, че правят нещо по въпроса

22

Анонимен

преди 2 години

Във Франция скоро ще обезглавяват управляващи.

21

Анонимен

преди 2 години

Добре де, даже ЛГБТ имат права, а неваксинираните нямаме - така ли?

20

Анонимен

преди 2 години

До 19 АнонименЕ то ако измрат всички ваксинирани, ще остане една България и Африка ( да ги колонизираме евентуално :D ) Не ми звучи много добре

19

Анонимен

преди 2 години

Както има "протест" и "контрапротест", така трябва да има и за "ваксинирани" и за "неваксинирани" било то барове, заведения, самолети, влакове и т.н.

18

АнонимеН

преди 2 години

ГОЛЯМ СРАМ Е ТАЯ ФРАНЦИЯ! ОГРАНИЧЕНИЯТА КОИТО ВЪВЕЖДАТ СА ПО-ЛОШИ ОТКОЛКОТО ДА БЯХА НАПРАВИЛИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕТО , ЗАЩОТО ТОГАВА ПОНЕ ЩЕШЕ А ИМА ВРЕ ДОКАТО СЕ ВАКСИНИРАШ! СЕГА НАПРАВО ПРИЕМАТ ЗАКОН , ЧЕ АКО НЕ СИ ВАКСИНИРАН КРАЙ НЕ МОЖЕ ДА ПОСЕЩАВАШ РЕСТОРАНТА А СКОРО СИГУРНО И МАГАЗИНА ЗА ХРАНИ И БАНКАТА! ТРАГЕДИЯ ВСЕ ЕДНО ФРАНЦИЯ Е АФРИКАНСКА ДЪРЖАВА!

17

до 19

преди 2 години

Една жена го каза на пазари, нали? Много ви разбира акъла от конспирации и не сте бала4ета, не могат да ви излъжат. Интересно тогава защо сме най- бедната държава в ЕС.

16

Анонимен

преди 2 години

Насилствената ваксинация е за да убие всички ваксинирани до 2025 г. Не мога да пусна линк, но го прочетох някъде ....