86

Велик е Доган и само

преди 2 години

Карадайъ е бъдещ заместник!

85

Пян Гъ

преди 2 години

Подкрепа от ДПС не били търсили, нито пък щели да приемат съвети, казва Тошко Аф-кански. Ми тогава що въобще се събирате? И от ГЕРБ не искате помощ и съвети, но с тях не се срещате, а щяхте да разграждате модела ДПС/Пеевски... Тая плоча ще се надраска много бързо и няма да може да свири...

84

Българин

преди 2 години

Боже, какво доживяхме! Бъдещето ни да бъде свързвано с п.р.и.м.и.т.и.в.и като Тошко, Славчо и подобните им!

83

До Златния телец

преди 2 години

Протестите почнаха от бг студентите против локдаунда ,после работищи в чужбина ,после се лепнаха т.нар.протесни партии -да се намърдат в парламента понеже са безработни в гол си част.:)

82

Хъм...

преди 2 години

Аз не мога да разбера, нали щяха да са прозрачни открити дебати пред медиите и пред хората да няма задколисие? Защо по дя.во.ли.те след срещата излизат и говорят с медиите? Защо медиите не са вътре и не отразяват реално какво се случва? Не ИНТ ще ни оправи, то ни връща в ръцете на мафията като Божков, който беше изгонен и сега чрез тях и Радев иска да се върне невинен. Защо бързат да унищожат доказателства от подслушването, какво се чува там Радев и Божков да правят план за преврат може би?

81

Друга тема

преди 2 години

Живко от Варнае подарък от БОГ ТАНГРА за България и света ! Трябва да заживее добре, да има пари да има приятелка и да управлява много добре !

80

Анонимен

преди 2 години

Чалгара + Доган = Вечна Неразделна Любов

79

Караибрахим

преди 2 години

Интереса клати феса

78

Истукан

преди 2 години

Преговорите между ИТН и ДПС продължават в момента в сараите на Доган.

77

Доган

преди 2 години

От толкова много порции, вече не мога да въртя обръчите...

76

ФатаМоргана

преди 2 години

Законно движение на парите от Турция... това е най-важното за ДПС.Това е тяхната легитимация пред ЕС.

75

КОЛЕВ

преди 2 години

ДПС КОМАНДВА ПАРАДА И РЕШАВА КОГА ДА СВАЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ОТ ТАЛИБАНИ И ФАШИСТИ

74

Анонимен

преди 2 години

Тошката по мяза на овчарин, който са го сложили в костюм под наем.

73

Златния телец

преди 2 години

Накрая ще се окаже, че всичкото им съвпада и няма за какво да се е протестирало. Той интересът им един.

72

ще видим

преди 2 години

Бил крал Борисов, мразят го, защото не им дава разни работи да правят. А те свети води ненапити, като че ли не знаете какви са Дончева,Манолова и т.н. да не изброявам.Сега са се развихрили да се правят на политици,защото смятат,че ще векуват.Аз пък ще им кажа,че няма,защото рано или късно заблудените ще се осъзнаят и тогава да видим кой кого ще почегърта.Чак толкова ли да е т***п този народ, не вярвам,но заблуден, да.Младите хора не са го преживели или не искат да повярват,но и това ще стане.

71

Карадайъ

преди 2 години

Не искаме много.. Само на всека тъща по три къщи...

70

Доган

преди 2 години

Каквото и да разправя Тошко, нито едно правителство от Иван Костов насам, не ме е оставило без големи порции...

69

Агент Тенев

преди 2 години

МАЯ МАНОЛОВА - РОДЕНА В 1969 ГОДИНА В КЮСТЕНДИЛ.= ГРАДА НА ВИС-1 И ВИС-2, И НА БРАТЯ ИЛИЕВИ...ПОЗНАВА СЕ С БРАТЯТА ИЛИЕВИ ОТ МАЛКА ТИИНЕЙДЖЪРКА...БИВШЕ ГАДЖЕ НА ГЕОРГИ ИЛИЕВ КАТО ТИИНЕЙДЖЪРКАВ 80-ТЕ ГОДИНИ , ПОСЛЕ И ЛЮБОВНИЦА НА ЖОРО ИЛИЕВ В 90-ТЕ ГОДИНИ ....ТАТАНЯ ДОНЧЕВА ===АДВОКАТ НА ИЛИЯ ПАВЛОВ И МУЛТИГРУП ОТ 1996 ДО 2003 ГОДИНА ...СУПЕР ЧЕНГЕ ОТ ДС ...3 МАНДАТА ДЕПУТАТКА ОТ БСП--2001-2013 ГОДИНА.....ЕЕЕЕЕ ТОВА ЛИ СА ВИ НОВИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ И НОВИТЕ СИЛИ НА ПРОТЕСТА ??????

68

Анонимен

преди 2 години

А бе фанете го тоя и го пострижете, да заприлича малко на човек. Кой туй нящо бря? Ква таа излагация бря....

67

това,което няма

преди 2 години

Тошко и сие не са политици,нямат никаква представа какво значи това.Нито някога ще се научат да бъдат такива. Не представиха никаква програма,визия, специалисти или промяна(а подмяна на един модел с техния модел),който по нищо не се различава, дори лицата са си същите от преди години,само партиите са различни.Ако имаше закони,не председател на комисия щяха да са Манолова и Хаджигенов, а в затвора за лъжи,кражби, унищожаване на имущество,поругаване и т.н., а пък вие си ги избирайте и чакайте....