106

1

преди 2 години

До ЕДИ КОЙСИ,няма нищо,да остане за тиквата,нашия "честен"бивш вожд,който даже и стотинка не бил взел от Божков.

105

Анонимен

преди 2 години

Едно време НДСВ открадна вота но поне царя беше личност с маниери, положение, образование, култура, приятели, роднини, титла, харизма, чар тези сега са простаци със самочувствие без грам покритие.

104

1

преди 2 години

До Зоро,а вие простите,които гласувахте за тиквата,какво ще правите сега.

103

Зоро

преди 2 години

Сега всички *** и маргинали които са гласували за чалгарите ще са доволни! Много кадаиф и кючек се задават за следващите години!!!

102

Анонимен

преди 2 години

Тошко е дървен философ, а Трифонов е холограма. Като не приемат съвети за какво ги канят???? Тея съвсем ни взеха за тровопасни и лъжат през ден с различни измислени лъжи.

101

Анонимен

преди 2 години

Тошко е дървен философ, а Трифонов е хологама. Като не приемат съвети за какво ги канят????

100

Анонимен

преди 2 години

Когато плъха влезе в кухнята най- много се радват бълхите на гърба му. Щото плъхът ще бъде видян и изгонен, но бълхите вече ще са влезли в дома.

99

Знам,

преди 2 години

че с външния вид на човек не бива да се подиграваме, но на това нещо - Тошко, вътрешният му "вид" е по-уродлив и от вътрешния.Пък комплексите му са XXXXXL.

98

Мдаааа

преди 2 години

Преди имахме 3 глава ламя,а сега 5 глава!

97

Анонимен

преди 2 години

И БСП и ДПС се нуждаят от ракета носител която да ги вкара във власта. Преди години беше НДСВ сега е ИТН. Нищо ново в българската политика.

96

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ИДЕЯТА Е ЯСНА 28 МИЛИАРДА ПАРИ ОТ ЕС И КАДЕ БЕЗ ДПС ТИЯ ТРЯБВА ДА СИ СМЕНЯТ КЕРИМИДИТЕ И ДА СИ ПРАВЯТ РЕМОН НА КЪЩИТЕ ЗА ТЪЩИ, А И РОСЕНЕЦ ПЛАЧИ ЗА ОСВЕЖАВАНЕ

95

Анонимен

преди 2 години

ИТН е новото НДСВ. Приликите са много. И двете партии са политически инжинерен проект с определена цел. И двете партии печелят изборите но немогат сами да управляват. И като свършат целта за която са създадени изчезват от политическата сцена.

94

Мунчо

преди 2 години

Заслужаваме си всичко това.

93

Анонимен

преди 2 години

Уважаеми Христо Иванов, и избиратели на ДБ, това сега как го разбирате? ИТН и ДБ имали много близки идеи и приоритети. ИТН и ДПС също имали много близки виждания и интереси. Сега това какво означава за корелацията ДБ - ДПС?

92

Анонимен

преди 2 години

Без турците не става бе.И без руснаците не става.Между две империи кой ще ни остави да имаме собствена политика и държава?Имали сме държава преди,когато сме имали царе и сме били страшилище за европа.В момента в който Калоян вкарва мутърата Балдоин в затвора ингилизите вдигат ръце от нас и ни оставят на турците и руснаците.От тогава ние самостоятелна държава нямаме!

91

Анонимен

преди 2 години

Тоше, от всичкото дето го каза, малко не става ясно вие за какво се срещахте с ДПС? И о каква изненада - оказва се че имате много общи интереси. Уж сте непоколебими да браните обещаното на българските граждани, а вече се отметнахте от огромните различия с БСП и ДПС. Те били сходства.

90

Тошко

преди 2 години

Целувахме се малко, разгорещихме се ... Хубаво беше.

89

Неразбрал

преди 2 години

Нали уж нямаше да преговаряте със системните партии ??? Значи излъгахте ! Пак, и пак , и пак ...! Докога ??? Нали уж нов молал !? Лъжци и манипулатори - нищо ново !

88

merined

преди 2 години

Уговорихте се и приехте 100 000 гласа, така че и съвети и имена ще приемете и каквото каже Доган това ще правите.........,ха ха ха колко е весело

87

Анонимен

преди 2 години

ТОШКО НЕ ЗАПЛАШВАШЕ ЛИ ЖУРНАЛИСТИ, ОТ ЕК ЗАЩИТИХА БГ ЖУРНАЛИСТИ.