126

Реалист

преди 2 години

До 1. Каква просешка тояга бълнуваш бе, църввул миризлив? Кой вдигна и пенсиите и заплатите и то с много? Народът не е спрял в последните години да пълни и заведения, и магазини, да скита по чужбина. Ей, това зомбираните говведа като теб си знаят тяхното и го плюнчат по форумите.

125

Реалист

преди 2 години

Карадайъ, Карадайъ, каква нормалност, каква демокрация бе, аркадаш? Нали виждаш отсега диктатурата на този орангутан " Ние съвети не приемаме от никого".

124

Гражданин

преди 2 години

И какво се оказва - че всички партии имат много общи приоритети и политики. Ех, ех, "политици", ама ние знаем, че на думи всички сте велики.

123

Анонимен

преди 2 години

ДИКМЕ- НИЕ НЕ ПОДКРЕПИХМЕ ИТН, НИЕ ПОДКРЕПИХМЕ ЛИЧНОСТИ ОТ ИТН НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ, В ШУМЕН БЕЗ НАШИТЕ ГЛАСОВЕ ИТН НЯМАШЕ ДА ИМА ХОРА В ПАРЛАМЕНТА.- ЗАЕДНО С ИТН ША ЧАГЪРТАМЕ ХОРАТА НА БОЙКО.

122

Анонимен

преди 2 години

ТОШЕ В ЕДНИ ПО ДОБРИ ВРЕМЕНА ТИ ЩЕШЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАШ ДА БЛИЖЕШ ОНАЯ РАБОТА НА ТВОЯ ГОСПОДАР, АМА НА ПРЕМИЕР ША БЪДЕШ, МАЛИЙ КВА ДЪРЖАВА КЪФ НАРОД...

121

Анонимен

преди 2 години

Покажете ми една държава в която да има партия на верска основа. Защо няма Българска партия в Турция. Защото няма кой да я регистрира като такава. Къде в Конституцията пише че може в парламента да има партия която да е на верска основа и за нея да гласуват само турци от Турция и турчеещи се такива в БГ. Вие сте уникати и като държава и като народ. Затова и не напредвате в нито една посоко с изключение на посоката надолу. Отдавна сте подминали дъното а монополистит ви мачкат като тесто.

120

Да да ама не

преди 2 години

Тошко -злобното джудже. Не приема съвети , но е в съдружие БСП. Радев е връзката между тях и най-вече Радевица. Всичко до тук е цирк и накрая ще плеснат с ръце и ще се прегърнат с третата партия . Това на практика е преврат - червен , ко*му*нистически.

119

GG

преди 2 години

Слави много ми прилича на Златния пръст. Навремето Болен излъга хора чрез постоянно плюене по ДПС и БСП и после всички знаем какво стана (и аз се излъгах тогава ) Спокойно можем да наречем Слави - Златния пръст 2

118

руски поодлоги

преди 2 години

И Слави Трифонов и Ахмед Доган са стар и вкиснат руски борш и от неговото претопляне манджа няма да стане, но вие дерзайте друзя.

117

GG

преди 2 години

Тоя и на мамут не прилича. Много рядко срещана отвратителна личност

116

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Слави Трифонов съвети не приема, само пари в брой.

115

Анонимен

преди 2 години

Четирилистната коалиция се оформи. Ще драпат към Русия.Решетников ги строява.Те само козируват.

114

чарли

преди 2 години

ИТН много на сериозно се взимате, я по кротко .

113

Анонимен

преди 2 години

Сибил Тошков -синчето на Тошко хаджиАфрикански лaпа чрез фирмата си държавни поръчки.Разграбването продължава.Висаджиите от ИТН си набутаха и децата в Парламента. Иванчо Клисурски/24годишен/ от ИТН и ортак на Сибилчо позира с частен самолет.Парите искат своето. Синчето на Корни-в банката на Ротшилд. И то ще пазарува държавни предприятия като мамка си. Честити ви нови /гладни/муцунки

112

смях

преди 2 години

Тошко африкански да каже, ако ДПС не бяха подкрепили фъфлека, дали щяха да съберат 121 гласа за да имат председател.Добре, че бяха ДПС , че да имат председател на народното събрание . . .И дори и най баламите няма да се вържат, че ДПС просто ей така са ги подкрепили без никакви договорки.

111

1

преди 2 години

До прогноза,ти отдавна го целуваш,за нас не мисли,продължавай да го целуваш.

110

1

преди 2 години

До stiling, а тиквата,има ли качества,че доведе народа до просешка тояга,такъв живот нямахме,даже през видиновата зима.

109

1

преди 2 години

До Щерю,тиквата,така се е запасил със суджуци,че за 20 зими напред има,ти за него не бери грижа.

108

stiling

преди 2 години

Докъде стигнахме хора. Тошко Африкански да реди министерски съвет и да преговаря с политическите сили за БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. НИЩО ЛИЧНО ПРОТИВ ТОШКО, СИГУРНО Е ДОБЪР ЧОВЕК И СПЕЦИАЛИСТ В НЕГОВАТА СИ ОБЛАСТ, НО НЯМА КАЧЕСТВАТА ДА НИ ОПРЕДЕЛЯ БЪДЕЩЕТО. НЕ Е ЗА ТАЗИ РАБОТА. ВОЖДЪТ МУ СЛАВИ ГО НАПРАВИ ПОЛИТИК И СЕ ОТДРЪПНА ДА НЕ СЕ ПРЕРАБОТИ И ГО ПУСНА НЕГО НАПРЕД. ТОВА СИ Е ПАРОДИЯ ДА МЕ ИЗВИНИТЕ АМА САМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ, САМИ СИ НАДРОБИХМЕ ПОПАРАТА И ЩЕ Я СЪРБАМЕ!

107

Щерю

преди 2 години

Да 1: ще ви спрем бурканите с туршия и домашните суджуци, когато Трифоновата зима ви налети.