166

Анонимен

преди 2 години

Да разбираме, че ИТН ще се коалира с ДПС и БСП. Явно ги притискат. Защото Демократична България няма да ги подкрепи. И след като съставят правителство и почнат да гласуват закони, ще има протести. Защото няма да градят, а ще разрушават изграденото, ще отменят приети неотдавна закони. Ще вдигнат данъците. Като цяло не виждам стабилен кабинет. Ще ревете за Бойко, който все е крадял. Украйна да знаете как реват за Янукович, който също все е крадял, майчинството им е 1200 ЕВРО за 2 години.

165

Анонимен

преди 2 години

До ТурчинСлупости говориш. ДБС щом има депутати, значи е част от управлението. Както и БСП. И е част от политическата игра.

164

Фатих

преди 2 години

Дами и господа БЪЛГАРИ!!!Спрете да крадете и разорявате собственната си държава тогава ще ви управляват читави хора защото и те са част от вас.Когато започнете да орете,сеете,жънете собственната си нива произмеждате блага вместо да кибичите по заведенията или пилоните на нощните клубове тогава ще се оправи държавата.Когато моралът,етиката и достойнството надделеят над плътските нагони и разберете за собственната си отговорност,създавате семейство, раждате и отглеждате деца тогава ще Е ДОБРЕ....

163

Турчин

преди 2 години

България я има от 1877 не се управлява от турците.От 12 години ДПС и турците не са на власт в България.Нека видим историческите последствия:До 1944 година две национални катастрофи -благодарение на БЪЛГАРСКОТО РЪКОВОДСТВО.След 1944 погром над цвета на нациата, концлагери, гонения изселвания,убийства.Две масови изселвания в Турция-1950,1989,буквален банкрут на държавата,Виденова зима-БЛАГОДАРЕНИЕ НА БЪЛГАРСКО РЪКОВОДСТВО.Няма правителство-БЪЛГАРСКО РЪКОВОДСТВО Е И?КОЙ Е ВИНОВЕН-ТУРЦИТЕ.СМАХНАТИ..

162

Татанка Йотанка

преди 2 години

"...държавният апарат да не се ползва като бухалка срещу гражданите и бизнеса, а да функционира съгласно законите и в услуга на хората, за създаване на добър бизнесклимат."Най-големият цирей в българската политика от 30г. насам роптае срещу модела, който е наложен от него. ИТН, ако имате капка достойнство, замислете се над това, а не се дуйте като паунчета, защото ставате все по-жалки в очите на хората, които ви повярваха.

161

ИМА ТАКИВА НЕГОДНИЦИ

преди 2 години

ИМА ТАКИВА НЕГОДНИЦИ СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ !!!!

160

ИМА ТАКИВА НЕГОДНИЦИ

преди 2 години

ИМА ТАКИВА НЕГОДНИЦИ ПРЕДАДОХА БЪЛГАРИЯ !!! ИЗЛЪГАХА НАРОДА !!! НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ !!!

159

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е тази промяна в поведението на Итн дали несе дължи на някакви заплахи. Защото Слави се скри, ходи с охрана, а Тошко смени бодряшкия тон и сега прилича на препикано мушкато. Дали някои комунисти неса ги посещавали домашному.

158

Поредните мошеници

преди 2 години

Все по ясно почна да става що за партия е ИТН. Слави е поредната марионетка, чиято алчност и лакомия за власт, ще бъде умело използвана от кукловодите за да запазят статуквото на криминалната (анти)българска политика. Сега както гръмко се изказваше, че нямало да се коалира с БСП, ДПС и т.н. ще се коалира точно с тях. Те господарите на нашите политици най-много се забавляват като ги правят на май.мун.и. А на този партията е цял зоопарк.

157

Парадокс

преди 2 години

На снимката имаме нов биологичен вид "Хищен Макак", който яде пиленца.

156

Анонимен

преди 2 години

итн е партия под наем. Затова няма да видим чорбаджията слави. Той се интересува от размера и редовното получаване на наема. Не му трябва политиката в класическия вид. За фигуранти в случая служат някои от антуража на слави.

155

6

преди 2 години

Лутане! Тия момчета ще си стошат главата и ще докарат старите вълци в кошарата с инатенето си!искат всичките работи наведнъж."Не всичко наведнъж!Рим не е построен за един ден!"

154

анонимен

преди 2 години

Вие от ИНТ изобщо имате ли някаква програма или визия за управление?Това,което изчете Славунеца при първия си опит,беше програмата на Николай Василев.Просто ми е интересно да чуя сега какви приоритети ще представите и ако те коренно се различават с предишните,значи вие сте лъжци,измамници и гола вода,дето нямате нищо свое,а се нагласяте според предложения ви незнайно от кого човек.Такова падение в бг политическия живот никога не имало-да ни управляват празноглави аматьорски фурнаджийски лопати.

153

Кой жулнал Деси

преди 2 години

Слави и кой още

152

Анонимен

преди 2 години

Вие не сте у ред, да изберете Младотурците да ви управляват. Има ли такива ненормалници, като вас?

151

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен До "Кво разбира..."Колега, той дори не е писач, ами преписвач. ИнтернетЯ е пълен с такива тъпизми.

150

Няма Такава Държава

преди 2 години

Изпонаакали са се гербавите *** да сипят хули. Изпочупили са си пръстите да пишат злобни коментари. Идете на доктор. Психотерапевт.

149

Порциите,нали Тошко!

преди 2 години

И за какво си говори Тошко с ДПС освен за разделяне на порциите ?! ИТН програма нямат !

148

Не гласувахте,

преди 2 години

че ви било писнало.А сега пискайте, че не сте гласували!

147

Анонимен

преди 2 години

Тошко, г-н Първанов ли ще Ви връчи мандата?