34

Анонимен

преди 2 години

Я ДПС-ТО ПУСНЕТЕ ДЕБЕЛОТО ПРАСЕ ПЕЕВСКИ ДА ЗАКВИЧИ КАТО ЙЕРИХОНСКАТА ТРЪБА. ДЕ СТЕ ГО СКРИЛИ, ДА НЕ Е СТАНАЛ 500 КИЛА?

33

Да бе

преди 2 години

До Няма Такава ДържаваДо сега ДПС е е влизало в парламентарна коалиция най вече с БСП, на два пъти. И пак благодарение на БСП е възможна да са получавали дивиденти при управлението на ГЕРБ.

32

Няма Такава Държава

преди 2 години

Коалиция е мpъcнa дума. дпс и ГЕРБ я направиха такава.

31

Анонимен

преди 2 години

Президентът Радев обедини народа срещу тиквената мафия.Браво!

30

Анонимен

преди 2 години

ДА, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ИМА ИМА ТАКИВА ПРОСТАЦИ, КОИТО НА ПРОСТАЦИТЕ КАЗВАТ ГЕНИИ, А НА ГЕНИИТЕ - ПРОСТАЦИ.

29

Истина

преди 2 години

Нямам представа колко ни е силна армията защото е комунистическа и никога НЕ СЕ Е БИЛА .......НО пък МИЛИЦИЯТА СА ДОСТА ОРГАНИЗИРАНИ и държат българският народ за гушата и за Таш аците . А некой мръдне или в гроба или в затвора или репресия и рекет... ,,,,, ...Абе България

28

Анонимен

преди 2 години

???

27

Анонимен

преди 2 години

Интересното е, защо експерти се съгласяват, да бъдат министри в правителство на комунисти и чалгари? Има два отговора, защото и те са комунисти, или деца на такива, или от алчност и тшестлавие.

26

Анонимен

преди 2 години

Ако ИТН направят коалиция с една, или две от партиите БСП,ДПС,ГЕРБ, ще излезе, че са излъгани избирателите си преди изборите. Тогава ИТН, категорично отрече, да се коалира с една от тези партии. Но, тази лъжа, няма да е първата им. Очертава се правителство на БСП и ДПС.

25

Миро

преди 2 години

Мутри трудно разбират каквото и да било,камо ли от политика.При тях всичко е рекет

24

Анонимен

преди 2 години

Ще им четворна коалиция в новия парламент.

23

Гроби Таласомо

преди 2 години

Остатъчното българско население е толкова драстично фрагментирано и частите му противопоставени една на друга, че те вече не могат да бъдат лесно споени, отново. Проблемът е, че политическата система е такава, че не позволява доминация и управление на една част над другата;))) Затова, практичната ИТН ще трябва да глътнат много вода и да приемат социалната БСП. Космосът е хармония. Ако везната натежи в едната посока, на другото и блюдо, ще трябва да бъде сложено уравняващо тегло:)))

22

да, за съжаление

преди 2 години

Има Такъв Народ в Европа или по-точно една много изкукуригала и ПРОСТА нация с натресен от руснаците президент, която допусна чалгата, уличната тиня и марионетките на галевци и божковци да се докопат до парламента !!!

21

Анонимен

преди 2 години

АЛЛАА АКБАР, ХАДЖИ ТОШКО ! ЗЛАТНИ АЛТЪНИ ЗА ЗЛАТНИ ПРЪСТИ. ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ НОРМАЛНОСТТА ! ПЪК АКО КАЖЕШ И ОДАЛИСТКИТЕ ЧАКАТ !!!

20

Наблюдател

преди 2 години

Ако Христо Иванов беше допълзял на колене пред Тошко Африкански, щеше да излъчва повече достойнство ! Подигравателните усмивки на Тошко и Филип са показателни за унижението , на което подлагат "Градската десница" ! И това е само началото !

19

Цирк !

преди 2 години

Само погледнете снимката - комунистът Бойкикиев почти прегънат угоднически подтичва да се докосне до ръката на дебелашки стоящият Тошко-аграрника ! Колко показателно за мизерната душица на софийската "градска десница" ! Вече тази "десница" трябва да се нарича Градска Дупедавница ! Позор за десницата на България !!! Трижди ПОЗОР, другарю Бойкикиев !

18

дддд

преди 2 години

Уговаря се краденето на петорната коалиция в момента.Всеки ще има по някой кокал да дъвче,и разправя как думата КОАЛИЦИЯ вече не е ***.Нито коалициите с партиите на статуквото,каквито бяха до вчера БСП и ДПС.Така че очаквайте якото грабене!

17

Анонимен

преди 2 години

А, последната коалиция беше бая мръcна.

16

Василев

преди 2 години

Територията е важна , а не хората!Опростачване на населението, включително рекет и чалга изсипвана в неизмерими размери, докараха хората до пълното отчаяние и апатия!Когато образованието и здравеопазването ти го вземат евреите-ционисти, тогава *** си изкопай гроб и се самоубий по-скоро, защото агонията да минеш през всички болезнени етапи от вегетитирането е по-жестоко към собствената ти човешка природа!Агент Каралайна Дохърти!ЦРУ!!!

15

дайте

преди 2 години

един референдум и служебното да остане постоянно . Тъкмо тръгна работата. Точно такива хора ни трябват!