34

Най накрая

преди 2 години

Се събраха да делят парите събрани от псевдо милиционерската мафия на Бойко!

33

Анатолий

преди 2 години

Много интересни времена стоят. Бъдещи противници сега развяват флага на помирението в името на изчегъртване на общото зло от ГЕРБ. Така че, опозицията в 47-мо, 48 и т.н. ще е БСП и ДПС, а ГЕРБ, те просто, ако бъдат изчегъртани качествено, няма да минат 4%- та бариера.

32

А де

преди 2 години

До NSDAP21. На Борисов не можеш да му п........Нищо лошо от него. България се държеше добре.Сега ще видим как тези ще ни ,,оправят"...

31

7/8

преди 2 години

Добър вечер уважаеми зрители.Спите ли?? Спете, спете.

30

Анонимен

преди 2 години

Съвсем се обърках, политиците не се ли коалираха на база на политически разбирания, ляво, дясно, център? Явно вече БСП не са леви, ИТН ни се представиха за десни ама не е много ясно щото Славчо ходи в Русия при шефа на Газпром преди години и Сашо Дончов му е дружка. Очевидно единственото общо между тези партии е глада за власт и бързо забогатяване.

29

Bogdanov

преди 2 години

POKAJETE SI IMENATA I LIZATA,???POZDRAVLINIYA ZA VSICHKI, KOITO UCHASTVAT V PREGOVORITE ZAPRIEMANE NA PRAVITELSTVO I STABILEN PARLAMANT, KOITO STE IZVEDAT BALGARIYA OT ""BLATOTO NA GERBERITE I ANONIMNOSTA'',!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Който се хване с БСП, пропада.

27

Бивш от НСГП

преди 2 години

Неоспорим факт е, че народна република българия ще бъде заличена с народна чалга кючек азис република мааангалия.

26

Анонимен

преди 2 години

31 Що не питаш, къде е неукият инвалид Слави, който забърка този хаос?

25

Време за промяна

преди 2 години

До Анонимен: "ИТН нали нямаше да преговарят с партии на статуквото"? Статуквото са ГЕРБ и патериците им. А БСП беше единствената опозиция в 44-тото НС. Системна партия - да, но статуквото си беше гербаджийско.

24

Анонимен

преди 2 години

Когато столетницата срещне новородените... Колко ли като тях е погребала?

23

Анонимен

преди 2 години

14 Така казвахте и преди 11 юли, но, ядец. Не успяхте. "Животните", както нарекоха в шоуто, вечерта след изборите, избирателите на ГЕРБ, ще ви изметат на следващите избори. Ако оцелеете, след неизбежните протести, които се очертават. Хората не са гласували за БСП и ДПС.

22

АнонимеН

преди 2 години

АКО И ПРЕДЛОЖАТ ВИЦЕПРЕМИЕР ЩЕ ПРИЕМЕ! ПО - ДОБРЕ С БСП ОТКОЛКОТО С НЕДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ!! НЕДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ Е МНОГО ЛОШ ИЗБОР ЗА БЪЛГАРИЯ!

21

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Каскет Гешеф,нелигитимно заема поста на Гл.прокурор,защото няма ценз за...юрист с диплом от Симеоново.Ментора му Тиквун и той с...пожарникарска диплома стана Главсек на МВР,по царска...милост и номера мина,но с Гешеф нещата ще се...затегнат и ще го отзоват по...непригодност.

20

NSDAP

преди 2 години

Какво стана с борисоФФФФ 4 , ахахахахахаха.

19

681

преди 2 години

А престанете с тия смешки! хер Мустафа, не без ваше съгласие, всичко ви е подредила, така че "гласувайте" ги по-скоро и не се правете на много загрижени за народеца...

18

:(

преди 2 години

Корнелия във властта.. Очаквайте Венецуелския модел и повторение на Орешарски и Жан Виденов.

17

Нинова и Доган

преди 2 години

Замириса ни на власт, банки, мандри и чалга

16

Анонимен

преди 2 години

До До ДианаСигурен ли си?

15

ЧалгаПитек

преди 2 години

Леля Корнелия клекна на вожда. Иначе ще я изритат от БСПто