74

Анонимен

преди 2 години

76 Ти откъде знаеш, какво е смятал Борисов? Известно е, че Божков пуска ултраси и криминални, със заповед, протестите, да ескалират, да се намеси полицията и да бъде обвинен Борисов, в насилие. Както е известно, Борисов не се подаде на тази провокация.

73

Анонимен

преди 2 години

До ГЕРБ СА КОМУНИСТИТова повишение беше заложено от ГЕРБ, не си приписвай чужди заслуги!

72

Анонимен

преди 2 години

Класическата гимназия помни и други провали от тези двамата, на снимката.

71

Анонимен

преди 2 години

Тия договорки са на ръба на корупцията.

70

Анонимен

преди 2 години

БСП , съюзете се с ИТН и Мая, Бойко и сие , е искал на размаже всички протестиращи тотално, но американците са ги спрели да не го правят, но сега , той счита за свои врагове Мая,Дончева,БСП,ДБ,ДСБ и неслучайно обикаляше като цветарка, дори са говорили с висши задгранични лица да ви унищожат партията БСП, нямате друг избор, освен да се обедините с Мая и ИТН.

69

Анонимен

преди 2 години

Утре на Пленума или поредния Конгрес като свалят Нинова от власт и влязат в цикъла на нов избор, тия договорки отпадат.На Малечко Палечко ще му станат много ,,златните пръсти,, които ще му оправят положението.

68

до 67

преди 2 години

Това ли ти е болката, че са ренегати- комунисти.Затова ли агитираш за праволинейните другарчета от Шоуто на Офшоркаджията.

67

Анонимен

преди 2 години

Много силни тука, ама видяхме кво стана. Нариснаха купувачите на гласове, и ГЕРБ падна само със стотина хиляди гласа :)

66

Анонимен

преди 2 години

Как пък не се намери един смелчага да преговаря публично пред всички.Само някакви брифинги.Дайте стенограмите с ценоразписите.То пък и защо са ни.Така или иначе сметката ще я плащаме ние, данъкоплатците,( не и ,,българите от чужбин,,а и офшоркаджиите от ИТН).

65

Анонимен

преди 2 години

Значи не моЕме с ГерБ, дето е член на ЕНП, но сме в съюз с другаркат Нинова.Измамници.Ама сценаристите са БКП

64

До българин

преди 2 години

Надявам се поста ви да е ироничен. Макар че, голяма част от народа мисли така. Показаха му две снимки с малко пари и той подивя. Това е добър похват, защото хората са завистливи. Съдеха и Саркози, и Нетаняху. А поставен до кацата с меда, всеки се изкушава. И при тези възмутените лапите щяха да са най-бързо в меда. Има останала наивност от комунизма, как някъде има чисти и неопетнени, които за ползу роду ще оправят народа. 30+ години *** ю ги търси. Но сега ще бъда обран здраво. Жалко за всички.

63

Беновска пипа

преди 2 години

Кабинетът се реди от олигарсите. На определени партии ще бъде наредено да го подкрепят. А тези срещи са цирк за пред медиите и хората.

62

ГЕРБ СА КОМУНИСТИ

преди 2 години

Гербавите комунисти продължават да ни втълпяват със своите платени *** колко зле щяло да стане за България.Ами не знам но първата работа която направи служебното правителство е да повиши доходите на най бедните хора в ЕС а именно Българските пенсионери.До вчера ни управляваше един полуграмотен комунист представяш се за демократ със ренегати комунисти и затова сме на последно място по всичко.А най смешното беше как 16 годишния Биков ходел на протести цирка ГЕРП е време да сгъва към затвора.

61

Анонимен

преди 2 години

Честито n-та коалиция!После ще ревем....

60

Анонимен

преди 2 години

гладна и мазна,от партията не можаха да я изритат,от правителството само с камъни,скоро идва

59

Анонимен

преди 2 години

Чалгари=комунисти!Арогантни,агресивни и безцеремонтни!

58

Анонимен

преди 2 години

Тошко Африкански как умилено гледа кака си Корни.

57

Анонимен

преди 2 години

БСП от сто години управлява, ама не статуквото.Тошко, расте ли ти носа?Буратиноо

56

Българин

преди 2 години

Значи искам сега тука да ви светна как стоят нещата за да разберете правилно за какво става дума. В момента най-важното за България е да изчегъртаме ГЕРБ, да се състави каквото и да е правителство за да изчегъртаме ГЕРБ. Няма значение какво ще е правителството важното е да не са ГЕРБ, другите са чесни и няма да крадат а ще мислят за народа. Само така можем да станем материално богата страна и да живеем в материално богатство като материално богати хора да се разхождаме със щастливи лица в мола и да си купуваме западни стоки.

55

Нинова

преди 2 години

Пленума в неделя 25/07/2021-ва година реши единодушно да управляваме подкрепени от "дългия"чалгар!Закривайте седянката вече.