43

Анонимен

преди 2 години

Преди няколко години мутрите купиха бaлъци да протестират срещу Орешарски и да ги върнат на власт. Сега дали пак ще успеят да си напазаруват бaлъци?

42

С.

преди 2 години

И както каза един професор по БНР, тези които все още ви подлрепят свързват управлението на ГЕРБ с възможност за личен просперитет. Колко егоцентрично, колко безочливо, колко алчно. Също като главатаря, издиган в култ оъ редовите Гербери. Честно, дори Станишката вече ми е по-симпатичен от вас.

41

Анонимен

преди 2 години

Не,при мати за премиери вече не щем!!!Ако трябва от зоопарка ще измъкнем някой,ще е по-добре от буци и стануци.Поне няма да ровят с калните ръчички в народното имане.

40

Анонимен

преди 2 години

Тея новите ша не оправят за 666 дни...

39

С.

преди 2 години

Незнайно как след като едно време протестирах срещу Орешарски и подкрепях с две ръце ГЕРБ, сега се превърнаха в най-омразната ми партия. Въпреки, че отдавна не ги подкрепям, не предполагах колко далеч са стигнали в присвояването на държавата и свеждането на воденето на политика до разделителната линия комунисти-антикомунисти. Само че балъците свършиха, а вашите калинки макар и над половин милион вече са крайно недостатъчни да управлявате.

38

Радой Ралин

преди 2 години

Изпълзяха позабравени муцуни.

37

муспи

преди 2 години

И четирите на коалицията подлежат на разтрел, а Станишката, по негово желание - с куршум в г$?а..

36

Анонимен

преди 2 години

karakonjulski, vampirski, kanibalski deputati.

35

1984

преди 2 години

Коалицията е шесторна: Излъгахме този народ, ***, Дай България, ДПС, БСП и Радев. Имат обща цел: да вземат властта и да изчегъртат всичко направено от ГЕРБ. Персонално искат: ДБ иска бойкикев да е главен прокурор и олигарсите-спонсори да отърват затвор и конфискация чрез закриване на спец. съд и прокуратура; ДПС да утроят обръчите от фирми; *** да крадат; БСП също като ***; Радев иска втори мандат за да отърве затвор за измяна, измами и шпионаж; ИТН искат да са "велики" и кабеларка да бичи...

34

Анонимен

преди 2 години

може и петорна коалиция да стане

33

ХаХа

преди 2 години

До АнонименВ грешка си не ги праща Българинът. Замисли се кой ги праща.

32

Анонимен

преди 2 години

плъхокккккккккккк

31

Краси

преди 2 години

Е те тоя ни беше премиер!По-голямо доказателство,че в РБ простите и с ментален проблем са огромно мнозинство НЯ-***!

30

Анонимен

преди 2 години

Така е. Българинът обича да изпраща хора без ден стаж на 15 бона заплата и чака те да помислят за него. Джамбазки беше същият. Политикан без ден реален работен стаж. Сега защото ГЕРБ чопкаше от баницата си докараха 5 партии, които се договарят как ще делят същата баница. И *** ю смята, че ще остане и за него. Тъжна история, но вече 30 + години това се повтаря. Така и не разбра, че момини сълзи и някой да дойде да мисли за него няма. По-добре да се опита сам да мисли със собствената си глава.

29

Анонимен

преди 2 години

Основната заплатка на евродупетат е некви 17 бона.Нищо работа.А тоя няма един ден трудов стаж.И бившият ме мъж Елен Йончев, и той така.

28

Анонимен

преди 2 години

Станишев има опит в коалиции - тройни, четворни. Слави след Ники да го извика за втория опит. Горкият няма потенциал в партията. Със станишката ще се хареса и на Мая, и на корни и на ДПС, а и на бойкиев. Ще е супер. Всички ще са доволни. Върха на диалогичността.

27

Анонимен

преди 2 години

Блаво на блеещото СТАДОТО! Сваляте ГЕШЕВ и всичко ще си тръгне по старомо!Никой НЯМА да тормози ГРАЖДАНИТЕ: БОБОКОВИ ПРОКОПИЕВ НИНОВА БОЖКОВ БАНЕВИ МИНЬО, ДАЖЕ РУСКИТЕ АГЕНТИ ЩЕ БЪДАТ ПРОВАЛЕНИ И НАГРАДИТЕ ОТ ПУТИН ЩЕ СЕ ДАВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА! ОТНОВО ОВЧАРОВ ЩЕ ДОГОВОРИ СКЪП ГАЗ ОТ СКЪПАТА НА СЪРЦЕТО НИ РУСИЯ!

26

Това си е

преди 2 години

Старата тройна коалиция, като НДСВ е ИТН, а Мая е разклонение на БСП.

25

Анонимен

преди 2 години

Знаех си, че и тая га'дина ще изпълни скоро...

24

Силва

преди 2 години

На тази територия живее едно безпаметно население ,което си избира стари мошеници да му осигурят светло бъдеще,просто защото е забравило кои са и му се при виждат нови